כתבה לא מפרגרנת

• פותח הנושא TAFD
  • פורסם בתאריך
טוב מאוד שאתה מסכים...כי עד

שהגענו למצב שהתקשורת מסקרת את מערך הכיבוי...יש לנו הזדמנות להראות להם שהם טעו , אנחנו רק מקלקלים , לפי דעתי מי שהצתלם וחייך ועשה עוד כמה פשלות צריך להענש , כי אני הבנתי משהו שעד שלא מענישים לא לומדים. ועל נושא כזה רגיש צריך לתפל בוא במהירות. אז לא נורא אז היה טעויות נלמד פעם הבאה אבל פעם הבאה באמת תלמדו שלא יהיה פשלות ובגלל זה כדיי שלא יהיה פשלות צריך להעניש. אז על תלכו להגיד למה התקשורת ככה ולמה ככה , ברגע שעיתונאי רואב פשלה הוא יעשה מזה סקופ ענקי , ככה הם העיתונאים וצריך לדעת את זה זה לא מהיום ככה. אז להבא תפסיקו עם זה.

firerez

New member
למקס ניר אביעד וכו

בתור צופה מכיבוי תל אביב אני רק רוצה להגיב על הדברים הנאמרו כאן דבר ראשון קסדה מעיל וכו כול צופי אש תל אביב היו בכול עת עם ציוד מגן מלא גם שהיה מאוד חם וכאלה היו מקרים שהורדנו תמעילים וקסדות זה היה בזמן המנוחה שאתה בכלל יושב בצד ולא קשור לאירוע גם מאוחר יותר היינו רק עם קסדה כך שלא היה מצב שהצטלמנו בלי ציוד מגן .עכשיו מקס זה שאתה מנסה להוציא את עצמך מכול הסיפור לא עושה אותך יותר טוב ההפך הוא הנכון גם אתה כמו כולנו הצטלמת . רוב הצילומים שלנו בכלל היו שלנו בזמן עבודה מזניקים או על הרכבים וכו שתי התמונות שיש שמחייכים אחד מהם הוא בכלל מתנדב עומר והשני זה מורן לשעבר צופה אש שבא לעזור ותאמת לא עשה כלום . אני יכול להבטיח לך שאף אחד מאיתנו לא היה סמך בגלל האירוע במיוחד לאחר מה שקרה לשי ככה שאל תסיקו מסקנות שגויות וכול התמנות "הקבוצתיות " שנעשו היו של כבאים וצופים והן היו בכדי שנזכור מי היה בשריפה וכאלה ושוב סמוך אליי שאף אחד מאיתנו לא שמח על האירוע כולנו ומאוד עצובים על מה שקרה ואתם ממש לא יודעים איך אנחנו מרגישים ככה שאל תגידו דברי שקר ומקס בפעמים הבאות יהיה עדיף שלא תשקר !

ארז כמה שאתה טועה....תשאל

את עמית הייתי איתו בתחנה שלכם ותשאל אותו מה אמרו על הקטע של הצופים באירוע , כבאים שלכם העירו לכם ואמרו ככה לא אמורים להתנהג צופים. אז אתה רואה חברים שלך אנשים שאתה נמצא איתם כל הזמן ככה מדברים אז עדיף לך לעשות חושבים ולהסיק מסקנות. כי אני אומר לך ראסמי עם אצלנו בתחנה זה היה קורא תאמין לי שהיה סיפור גדול מאוד ובצדק.

firerez

New member
שום כבאי

לא העיר ולא כלום לפחות לא לי אישית ואני הייתי איתם באירוע הזה וגם אחרי האירוע שהיו צריכים אותנו בתחנה לתגבר ולא נאמר כלום על ידי שום כבאי ותאמת שאני אישית ועוד כמה צופים שהיו איתי היינו בידיוק אותו הדבר כמו הכבאים נחנו ביחד איתם פעלו איתם לא עשינו שום דבר שונה ממה שהם עשו ככה שאני ממש לא מבין את כול מה שאתם אומרים בקשר לדברים הפסולים . מודה התצלומים שלנו לרקע האירוע באמת היו דבר לא נכון אך אלו לא היו רק צופים גם כבאים וזה היה רק למטרת תיעוד של הכוחות שהיו במקום ולא בשום מטרת אושר כלשהי . ולאביעד שוב אני יגיד לך אין שום שמחה או דבר דומה בכול מה שקשור לאירוע הזה סמוך אליי אני מכיר טוב טוב את כול הצופים שיש בתחנה שלנו ואף אחד לא צהל ושמח מידיע שיש תאירוע ההפף הוא הנכון הם התגייסו ובאו ועזרו ועשו ביניהם חילופים ופעלו ממש טוב על אף כך שרובם הם צופים חדש שבקושי מתנדבים חצי שנה .

IאביעדI

New member
זה לא משנה עכשיו כל הסיפור הזה

אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. רק חשוב ללמוד מטעויות: רוצים להתאוור לנוח קצת? מאוד הגיוני, כנסו לאיזה רכב תפעילו מזגן תורידו את הציוד ותנוחו קצת, אחרי זה תחזרו לאירוע, לא ליד העיתונאים כי זה נראה מכוער. דבר שני, אני לא יודע למה אתה אומר לא שמחים, לי נראיתם דווקא די מאושרים. לא שאני אומר שאתם שמחים על הכבאי שנפצע, אבל אולי פשוט באותו הרגע זה לא היה הדבר הראשון שעלה לכם בראש. בכל אופן, זאת ביקורת בונה. אל תקחו אותה יותר מדי ללב ואל תעלבו מכל העניין הזה.

shiri9

New member
עמדה שלי בנושאי ההאשמות

בתור צופה חדשה מש"י שהשתתפה באירוע בקשר לזה שישבנו בצד ונחנו - עשינו את זה רק כשלא הייתה לנו עבודה והיו גם מספיק כבאים שנהגו כך. אני לא רואה בזה שומדבר פסול אם כשאין מה לעשות אתה יושב בצד, זה פשוט עיתונאי שחיפש שערוריות. בקשר לציוד מגן - אל תגידו 'הצופים לא הסתובבו עם ציוד מגן' כי אני יכולה לספור מספיק כבאים שלא לבשו ציוד מגן. כשעבדנו וכשהתקרבנו למבנה היה עלינו ציוד מגן. ובקשר לתמונות - אני מסכימה עם ההאשמות. עוד לפני שקראתי את הכתבה במעריב ולפני שתמונות הועלו לפורום קלטתי שמה שעשינו לא היה בסדר. בכלל אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של להביא מצלמה לאירועים, אבל אני מודה שכשהשתפפתי בתמונות לא חשבתי על משמעות הדבר.התמונות האלה היו ממש לא במקום . אני מצטערת מאוד שהצטלמתי ושלא הבנתי מה אנחנו עושים ואני יודעת שאני לא אעשה זאת שוב בעתיד. מה שאני כן יכולה להגיד להגנתנו, לא שזה משנה משהו, קודם כל התמונות צולמו כשלא הייתה עבודה, אף אחד לא שמח על הכבאי שנפצע ואל תגידו את זה כי אתם יודעים שזה שטויות, ובחלק מהתמונות הופיעו גם כבאים (נכון שזה יוזמה של הצופים אבל לא 'רק הצופים' הצטלמו). ומי שהיה במקום וראה שמצטלמים ולא אמר שומדבר למרות שהוא ידע שזה לא בסדר - היה יכול להגיד משהו. אבל שוב אני אומרת שלדעתי היינו ממש לא בסדר, חלק יותר וחלק פחות, אני לא מנסה לספק תירוצים כי אני מצטערת מאוד על מה שעשיתי, הפקתי את הלקחים שלי ואני מקווה שגם אחרים הפיקו.

Itai 2003

New member
לשירי9

תשמעי לא כל מה שהכבאים עושים גם את צריכה לעשות תעשי את מצה שאת צריכה ואל תסתכלי מה אחרים עושים!!!!

שירי...

על תחפשי תירוצים , אתם עשיתם טעות שפגעה בכולנו , אנחנו סולחים זה לא שנשמור לכם טינה רק פעם הבאה על תעשו את זה , ועוד משהו ברגע שאת מאשימה מישהו בטעויות שגם ת עשית זה לא יפה, עם עשית אז תשבי בצד תעשי חושבים ותלמדי מהטעויות כי כבאים את לא יכולה להאשים , אני לא מאמין שאת עוד צופה חדשה תלכי לכבאי ותעבירי עליו ביקורת והוא יקשיב לך . את מבינה כבאי זה כבאי וצופה זה צופה וכל אחד דואג לעצמו תדאגי לעצמך ולסביבה שלך שהם הצופים לא הכבאים!!!!!! ותדאגי לשנות אותה כי יש הרבה מה לשנות , בכבאים יטפל המפקד עם זה נראה לא נכון.

shiri9

New member
ממש לא הבנתם אותי נכון

לא באתי להאשים את הכבאים ולהגיד 'גם הם עשו אז גם לנו מותר' ובטח שלא באתי למתוח ביקורת על הכבאים, אני לא חושבת שהם עשו משהו לא בסדר. רק רציתי לציין שלא 'רק הצופים ישבו בצד ונחו' ולא 'רק הצופים הצטלמו' (למרות שבעיקר הצופים הצטלמו וזאת הייתה יוזמה שלהם). ונראה לי שאתם פשוט מנסים להלהיט את הוויכוח כי במפורש כתבתי שאני לא מנסה לתת תירוצים ואני מצטערת (כתבתי פעמיים שאני מצטערת) ומבינה שמה שעשינו היה ממש לא בסדר ושהפקתי את הלקחים שלי. ושוב אני אסכם במשפטים קצרים ופשוטים כדי שלא יהיו עוד פעם אי הבנות: 1. אני לא מאשימה ולא מותחת ביקורת על אף כבאי 2. אני לא מחפשת תירוצים 3.אני מבינה שטעינו 4. אני מצטערת על הטעות 5. אני לא אעשה את הטעות הזאת שוב

IאביעדI

New member
זה לא משנה מה כבאים עשו באירוע

אל תקחי דוגמה ממה שלא נראה לך. את בן-אדם חושב ואת יכולה לפעול באופן עצמאי בדבים כאלה ולא לפעול לפי מה שאת רואה אצל אחרים. אז מה אם הם כבאים? זה אומר שהם לא טועים. עכשיו אני לא אומר שאתם שמחתם על הכבאי שנפצע. אבל אתם נראתם די מרוצים.

Max M

New member
לארז

דבר ראשון רוב הצילומים שאני נימצא בהם הם בשעות שקבר לא היה מה לעשות או בזמן המנוחה או בזמן שאני עובד דבר שני אני לא אומר שאני יותר טוב מיכולום אני עשיתי את אותם הדברים שכולם עשו ואני לא מתגאה בזה

מה כתב חושב לעצמו?

מאוד נעלבתי מהקטע על בת-ים... יש רגעים בחיים שבא לי להגיד, שישרף לו הבית ולא יתקשר אלינו... אני לא יכולה לחשוב על דבר יותר טוב... מישהו יכול בבקשה לכתוב לו תגובה חריפה ממערך הכבאות של חולות?

סיווני- אז תגיבי לו במייל !!!

אני אישית לא הולך לשתוק לו על זה ואני מצפה מכולם להפגיד אותו על זה במייל!!! כי אני לא הולך לשתוק על זה בשום פנים ואופן לא! הרתיח אותי הדפוק הזה

IאביעדI

New member
תשמעו

זה בכלל לא משנה אם אתם מסכימים עם הבן אדם או לא. מה הופך את הבן אדם לדפוק? זה שהוא הביע את הדיעה שלו לפי מה שהוא ראה? ללא ספק הוא לא ראה מקצועיות והוא דיווח על זה. הוא אובייקטיבי!!! את המלחמות אל תעשו נגדו תעשו נגד התדמית. זה שאתם כותבים לו מיילים לא עוזר לתדמית בגרוש.

IאביעדI

New member
רק משהו אחד חשוב לי להבהיר

אני מממש לא נגד כבאים מי שלא יודע אני בעצמי צופה אש. אבל שוב פעם זאת הדיעה שלי ואני גם מנסה להביא ליעול. לא סתם נאי לובש מעיל גם לכתמי שמן באמצע הצהריים בחודש אוגוסט.

אביעד צודק

צריך לשלוח קבוצה של נציגים ונבנה מכתב בייחד לשלוח לא עם כל אחד ישלח מה שבא לא אני מאמין שחלק מהמכתבים יהיו פוגעים וקשים ואז הכתב יגיד תראו איזה חיות פרא וחולינגנים. אז אולי ערן או גרשון או אפילו טהרני שהיה שם וחווה את האירוע על בשרו יעמוד בראש הקבוצה.

fireman

New member
חברה תורידו את הטורים.

מכתב תגובה חריף כל שיהיה צריך להיות כתוב בתבונה ובחוכמה, אני אשמח אם איש מכם לא ישלח מייל שהוא מתפוצץ מעצבים ויכתוב בו דברים שאחר כך כולנו נתחרט עליהם אני מצאתי לנכון להעביר אליו את דעתי לגבי כתבת הביקורת שלו בצורה חריפה אך מכובדת.

IאביעדI

New member
זה גם נכון

למרות שאני לא בדיוק רואה על מה בדיוק התלונות. זאת התרשמות ראשונית של בן-אדם מהאירוע וחבל שהיא כזאת.

למעלה