עמדה שלי בנושאי ההאשמות
בתור צופה חדשה מש"י שהשתתפה באירוע בקשר לזה שישבנו בצד ונחנו - עשינו את זה רק כשלא הייתה לנו עבודה והיו גם מספיק כבאים שנהגו כך. אני לא רואה בזה שומדבר פסול אם כשאין מה לעשות אתה יושב בצד, זה פשוט עיתונאי שחיפש שערוריות. בקשר לציוד מגן - אל תגידו 'הצופים לא הסתובבו עם ציוד מגן' כי אני יכולה לספור מספיק כבאים שלא לבשו ציוד מגן. כשעבדנו וכשהתקרבנו למבנה היה עלינו ציוד מגן. ובקשר לתמונות - אני מסכימה עם ההאשמות. עוד לפני שקראתי את הכתבה במעריב ולפני שתמונות הועלו לפורום קלטתי שמה שעשינו לא היה בסדר. בכלל אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה של להביא מצלמה לאירועים, אבל אני מודה שכשהשתפפתי בתמונות לא חשבתי על משמעות הדבר.התמונות האלה היו ממש לא במקום . אני מצטערת מאוד שהצטלמתי ושלא הבנתי מה אנחנו עושים ואני יודעת שאני לא אעשה זאת שוב בעתיד. מה שאני כן יכולה להגיד להגנתנו, לא שזה משנה משהו, קודם כל התמונות צולמו כשלא הייתה עבודה, אף אחד לא שמח על הכבאי שנפצע ואל תגידו את זה כי אתם יודעים שזה שטויות, ובחלק מהתמונות הופיעו גם כבאים (נכון שזה יוזמה של הצופים אבל לא 'רק הצופים' הצטלמו). ומי שהיה במקום וראה שמצטלמים ולא אמר שומדבר למרות שהוא ידע שזה לא בסדר - היה יכול להגיד משהו. אבל שוב אני אומרת שלדעתי היינו ממש לא בסדר, חלק יותר וחלק פחות, אני לא מנסה לספק תירוצים כי אני מצטערת מאוד על מה שעשיתי, הפקתי את הלקחים שלי ואני מקווה שגם אחרים הפיקו.