כתבה לא מפרגרנת

• פותח הנושא TAFD
  • פורסם בתאריך

TAFD

New member
כתבה לא מפרגרנת

היום בבוקר התפרסמה בזמן מעריב כתבה לא מפרגנת לכבאים. בהתחלה דובר על כך ששי הכבאי שנפצע לא עבר עדיין קורס כבאים (שאותנו זה לא מפתיע אמנם, אבל שמתארים את זה ככה, בחוץ זה לא נשמע טוב). ולאחר מכן יש עוד כתבה צינית שצוחקת על עבודת הכבאים (בסוף העמוד).

היום בעיתון

בידעות בעמוד 11 יש כתבה על השרפה ובתמונה רואים את קצין בועז רקיע ומפקד תחנת ראשון יעקב שני

firefighter20

New member
תגובה.

ראיתי את הכתבה ומאוד נפגעתי ממה שקראתי. אלה אנשים בלי מצפון כפויי טובה וחסרי יכולת פירגון. אסור לנו להתייחס לאנשים כאלה כי הם לא נמצאים במצבים שלנו ככה שהם לא יודעים מה זה אזבסט או ציאניד או כל חומר מסוכן אחר שאנו נושמים ונחשפים אליו בכל שריפה ואירועי חומס שונים. הבן אדם הזבל הזה קיבל תגובה ואני מקווה שאולי ישתנה משהו בגישה שלהם כלפינו כי רק אנחנו צריכים להציל בני זונות כמוהו. יום טוב אחי

TAFD

New member
עוד כתבה

הפעם שעוסקת יותר בשי. מעיתון תל אביב.

fireman

New member
אל הכתב עוז בן יצחק

נשלח על ידי מייל תגובה חריפה בו קטלתי את דבריו ואת כתבתו הביזיונית, דבריו הינם מתיחת ביקורת של ילד בן 8 המצחקק לו למראית זרנוק מים מתפוצץ

הבן אדם הזה , זה בן אדם שרק מחפש מה

רע בנו ולא אמורים להתייחס לבן אדם זבל כזה אבל אם לבן שלו היה כבאי והיה נכנס לבפנים מה הוא היה אומר שהוא גיבור וככה עכשיו הוא מתייחס אלינו , אנשים האלה לא ילמדו .

משהו 1 שאני רוצה להצדיק בכתבה

שכל התמונות האלה שצילמו מחובקים , זה הדבר הכי מגעיל שראיתי ואני אומר לכם את האמת , מה זה איזה נוף מקסים , או אחד משבעת פלאי תבל לא!!!!! אנשים לא אמורים באמצע פעולות הכיבוי ללכת ולהצתלם מול ההריסות לפי דעתי זה דבר שלא אמור לעשות במיוחד ובמיוחד לא על מדים. תבואו בלי מדים ותצתלמו מחובקים כמה שאתם רוצים דבר כזה רק מבייש את כל שירותי הכבאות.

homer jay

New member
כתבה אינפורמטיבית ללא חומר רקע וללא

תחקיר היא לא כתבה. העובדה ששם הכבאי הפצוע נכנתב כמשה ולא כשי. היו בכתבה טעויות פטאליות לגבי מהות האירוע ומה קרה הכתבה היא חד צדדית לחלוטין ונכתבה ע"י אדם אינטרסנט שכנראה יש לו מניעים כאלו או אחרים כנגד מכבי האש... ועל זה נאמר.... לפני שעושים כתבה צריך לעשות תחקירים... יום טוב :) ד"א אתמול ביקרתי אצל שי סיאדה היום היו צריכים לנתק אותו ממכונת ההנשמה אם הכול בסדר כולי תקווה שאכן זה מה שקרה אתמול הוא עבר ניתוח קשה להשתלת פלטינה בגופו והניתוח הצליח.

IאביעדI

New member
מסכים במאה אחוז

אמנם אני ארגיז עכשיו הרבה אנשים במה שאני הולך להגיד ואני מתנצל מראש על זה אבל ראיתי כל כך הרבה תמונות, רובם של צופים מתל-אביב אם אני לא טועה. שנראים כאילו הם באיזה ביקור בחו"ל. בלי ציוד מגן, כולם מחבקים אחד את השני ומחייכים כאילו הם בדיוק זכו במליון דולר וכל זה עוד ליד אמצעי התקשורת. אז אני בכלל לא מתפלא שהתדמית של הכבאים בארץ היא ככה. ואני לא מבין למה אתם כן מתפלאים. כל מי שמחפש להאשים את מצב התדמית בדוברים שיחפש קודם אצלו. ואני אגיד לכם עוד משהו. אני חושב שזה מאוד מקצועי לצאת לכל אירוע עם מעיל תקיפה, זה תורם הרבה לתדמית ואני מאוד גאה בזה שאני מהרצליה (זה בקשר לויכוח שהיה כאן לא מזמן עם פיינצק). שלשום הייתי באירוע ארבע שעות בצהריים עם מעיל תקיפה. וזה לא כזה נורא, שותים הרבה מים וכלום לא קורה. מי שיחפש את הדרך הקלה ביותר בסוף יפגע רק בעצמו.

Max M

New member
לאביעד

א.התמונות צולמו כאשר קבר לא היא מה לעשות באותו הזמן עבדו רק עם תותחים של הרכבים של המנוף ותותחי הריצפה ב.גם אצלינו יוצאים עם מעיל לכול אירוע ועם קסדה לאירועים שבהם יש סכנה שמשהו יכול לעוף על הראש שלך

IאביעדI

New member
למקס

1. אני מאמין שעדיין הייתה תקשורת במקום (זה די ברור תראה בכתבה שהכתב ממעריב רשם) 2. לדליפת גז את יוצא עם מעיל? ומה עם פתיחת מעלית או כתם שמן? על אירועים כאלה אני מדבר. המעיל והקסדה זה לא רק עניין של בטיחות, זה גם עניין של תדמית.

מקס זה הבעיה...

תמיד יש מה לעשות באירוע בסדר גודל כזה. ואנחנו לא אמורים להיות שמחים , במיוחד לא כיבוי תל אביב שחבר שלכם ושל כולנו נפגע. אחרי אירוע כזה שכולנו אכלנו חרא אז אתם לא אמורים לצחוק ולחייך מול המצלמה. אני הייתי אצלכם בתחנה אתמול ותשאל את עמית מה הכבאים שלכם אמרו על זה. כבאים שלכם מאירים לכם על תמונות תראה לאיזה מצב אנחנו יורדים פה להצתלם ליד הריסות של ביניין שבו נפגע כבאי שכנראה לא יחזור להיות כבאי(אני אומר כנראה כי אני מאמין בניסים) ואתם מחייכים וצוחקים. בושה תאמין לי וגם אני לא מתפלא ובגלל זה אני לא הולך לשלוח לכתב כלום למרות שהוא אמר דברים מגעילים אבל קודם נסתקל אצלינו ונעשה פה חושבים לפני שהולכים לריב .ברגע שנהייה מושלמים אז אני יעיר לכתב.

IאביעדI

New member
אתה צודק

תהרוג אותי אני לא מבין את זה. תחנה שכבאי שלה פצוע אנושות- מצד אחד כבאים בוכים ומצד שני צופי אש מחייכים, מבסוטים מהאירוע שהם בדיוק אכלו. אם חס וחלילה זה היה קורה בתחנה שלנו (ושוב חס וחלילה), תאמת שאני מממש לא בטוח שהייתי מסוגל להמשיך לתפקד באירוע.

Max M

New member
אתה צודק בכמה דברים

להצתם מול ההריסות זה דבר דבילי ולכן אתה לא רואה אותי בשום תמונה כזות ההיתנהגות של המון צופים לא היתה נורמלית הם לא היו צריכים לעשות צחוק מכול זה אבל בזמן הזה של האירוע לא היא קבר מה לעשות לצופים גם הכבאים לא עשו הרבה בשלב הזה של השרפה אוב הזמן זה היא לתת כמויות אדירות של מים מהתותכים למיניהם וכול מה שאנשים עשו זה להסתכל שלא תהיה שום תקלה בתותכים

IאביעדI

New member
אין לי בקורת לגבי התפקוד של מישהו

באירוע הזה כי לא הייתי שם ולכן לא ראיתי. גם אני הרבה פעמים מגיע לאירועים ומוצ את עצמי לא עושה כלום כי פשוט אין. אבל אני בטח לא הולך לעשות צחוק מאירוע עצוב כמו זה. ואני בטח לא הולך לבייש את הכבאים וא ת עצמי ליד אמצעי התקשורת.

עזוב שטויות...אז אתה

אומר שהצופים טעו נכון ???? אז זהו אין מה לעשות אין מה להגיד. כי הכתב צדק אולי לא בהכל אבל צדק אין מה לעשות שאנשים פה לא יבכו על מה שאנשים אחרים עשו שיבכו על זה שצופים חסרי בושה הצתלמו מול ההריסות ועוד מחייכים לאן הגענו!!!

למעלה