כשר אבל מסריח...

מתבי6

New member
רק להשתמש במספר אפשר

אבל כל ההגבלות שיש על המספר יישארו. זה משמש את אלה שמרגישים יותר טוב בחברה שלהם עם טלפון לא כשר אבל הראש שלהם נשאר מצומצם או שרוצים לחסוך בשיחות. הם מחליפים את הכרטיס למרות החסימה והם יכולים להרגיש קצת טוב בתוך הגטו.

רקפת81

New member
צודק בהחלט..

משהו כאן ממש מסריח. נכון שזכותם של חברת הפלאפונים לעשות קומה ומספרים נפרדים לכל מגזר, אבל ברגע שזה פוגע במישהו וזה לא משנה הסיבה, אזי יש כאן בעיה. תארו לעצמכם שמחר הרבנים ירצו לדעת למי יש אינטרנט "כשר" בבית, ולצורך זה יגייסו את אחד מספקי האינטרנט שייתנו מספרי טלפון מסוימים. הרי אין סוף לטמטום וא"א לדעת עד לאן החרדים יגיעו.

אין לי שמץ של מושג למה

אבל יש כבר מספרי בזק כשרים. מה שאומר "קומת מספרים" המתחילה בספרות מסוימות. יש זריזים שהקדימו להחליף את המספר הנייח שלהם לכזה.

habeas corpus

New member
כבר יש אינטרנט רימון

ולפי מה שאת כותבת, אם מחר הרבנים שלכם יתירו רק אינטרנט רימון (שכידוע חוסם תכנים מסויימים), אזי לדעתך אינטרנט רימון יהיה לא חוקי.

אינטרנט רימון

אמנם משרת את הדתיים בעיקר, אבל יש לו רמות חסימה שונות שיכולות לשמש גם הורים לילדים/נער.

habeas corpus

New member
הנקודה היא

שלפי דברייך , אם קהילה מסויימת תדרוש חיבור לאינטרנט רימון, תהיה אז עילה לבן הקהילה שאינו רוצה באינטרנט חסום בכלל, לתבוע את אינטרנט רימון. תכל'ס מה שאתם דורשים זה שייאסר על חברות פרטיות לספק שירות שקבוצת אנשים מבקשת, רק בגלל שכך יתברר שאנשים שאינם מעוניינים בשירות הזה אינם שייכים לקבוצה. לדעתי זה מטורף.

רקפת81

New member
אתה ממש מסלף את הדברים

לא זה מה שאמרתי. חברות פרטיות יכולות לספק מה שהן רוצות, אבל ברגע שהן מספקות את הסחורה בצורה שפוגעת בצנעת הפרט ויש אנשים שניזוקים מכך, זו בעיה. אם מחר אינטרנט רימון נותנים רק מספרים כשרים כך שממחר כולם ידעו למי יש אינטרנט רימון בבית וזה יפגע באנשים מסוימים, אתה באמת לא מבין את הבעיה? ואם מחר הרבנים ירצו לדעת מי גולש באינטרנט בשבת ולצורך כך ספקי האינטרנט יתנו את השרות הזה בצורה שכל מי שרוצה לגלוש בשבת יצטרך לקבל מספר מיוחד כך שזה יהיה חשוף לעין כל. אז גם אם נראה לך מגוחך הבעיה של מספרים כשרים, אז תדע לך שכל הדברים הכי מגוחכים בציבור החרדי מתחילים מדברים קטנים שהציבור לא ממש שם לב אליהם ולא ממש איכפת לו ואח"כ זה מגיע לאן שמגיע.

habeas corpus

New member
אז לאינטרנט רימון אסור לספק

למי שמבקש מדבקה שהוא יכול להדביק על רכבו, שמודיע קבל עם ועולם שהוא לקוח של אינטרנט רימון? תביני, אני לא חושב שהבעיה של מספרים כשרים זה מגוחך. אני חושב שזו בעיה עצומה לאנשים שבוחרים להיות חלק מהקהילה החרדית למרות שהם אינם מאמינים בה ובדרכה. אני פשוט לא חושב, שהעובדה שיש למישהו בעיה עם בחירותיו, אינה מעניקה לו את הזכות לכפות עלי ועל גורם שלישי אילו הסכמים נעשה בינינו. לא רוצה שידעו שהמספר שלך לא כשר? אז אל תפרסם את המספר. או תמצא טריק בסגנון שהציעו פה (שני מספרים על טלפון אחד או משו). השורה התחתונה היא פשוטה - למשה ואחרים יש בעיות עם הקהילה החרדית. אלו שני גורמים מוגדרים. לא יכול להיות שזה ישליך על היכולת שלי ושל חברה מסויימת להתקשר בינינו בכל חוזה שנראה לנו לנכון.

../images/Emo207.gif הערה למעיר לא לפותח האשכול

אתה כזה אדיוט, עד שיוצא שהמקלדת שלך רוצה להתאבד מרוב בושה על השטויות וגיבובי הדברים שאתה כותב. אתה מתעלם לגמרי ממה שאחרים כותבים. לקח לי זמן להבין שאתה טרול נודניק שסתם מתיז ספריי שאיכשהוא מתגלה בצורת אותיות בתגובות חסרות טעם והבנה מינימאלית על מה שאתה מגיב עליו. משה 10 כותב הערה כאשר טעמו ונימוקו ברורים ופרושים כשמלה. ואתה, כאילו הוא אויר, כל מה שיש לך לעשות הוא להצמיד הודעתך להודעותיו במשפטים חסרי הקשר ומתעלם לגמרי ממה שהוא כתב . אני מציע לך אם יש לך משהוא לכתוב תכתוב אותו בשירשור הראשי אפילו אם הוא טיפשי וחסר הגיון אני יכול לעמוד בכך , אני גם מניח שהחברים כאן (למרות מחלת החרדיות שמקננת בהם יוכלו לסבול את נוכחותך. אבל למה להיצמד כמו קרציה לתגובות של מישהו אחר, ולא לוותר עד הסוף, אתה באמת חושב שאחרי אלף תגובות לא לעניין ייצא לך אחד לעניין? ברצינות, מה הבעיה שלך? למה שלא תלך לפורומים אחרים ותעשה להם שמח?

לא ברור-הביאס קורפוס

הנודניק והמציקן, שמגיב בלי הכרה לכל הודעה באשכול, לרוב בלי קשר ממשי לתגובה שהוא מצמיד את עצמו אליה.

סוג ב

New member
בעיה ישנה

למעלה