כשסוס מת

אינדיאנה,

את חייבת להבין שזה לא שאנחנו חסרי לב זה שפשוט אין מה לעשות! לדעתי כל הקטע של הקבורה זה נורא טיפשי בכלל, מה אנחנו צריכים את זה?! הרי בעיקרון הקבורה לא עושה כלום חוץ מלתפוס מקום. מה יעזור לנו קבר לסוס? הוא מת, אין מה לעשות, קבר מאולתר לא יחזיר אותו לחיים. וחבל כי הוא (כמה שזה ישמע נוראי וסליחה) במילא ירקב אם הזמן בין אם רוצים או לא רוצים.

אני לא רוצה לחשוב על לאבד

תסוסה שלי.......... לוידעת מה הייתי עושה עם חס חס חס וחלילה היה קורה לה משו (טפו טפו טפו) אבל אני צריכה משו ממשי.... יענו קבר שאני אוכל לבקר או לוידעת מה! יש אנשים ששומרים תאפר אבל רנאה לי הכי הגיוני זה לקבור..... במקום יפה! עמוק באדמה עם מצבה יפה ולבוא מידי פעם.... אם זה לא קשה מידי..... בשום פנים ואופן אבל בשום פנים ואופן בחיים שלי לא הייתי נותנת סוס כטרף לחיוןת!! תגידו השתגעתם?!?!? בעעע הגעלתם אותי עכשיו! לא ידעתי שעושים את זה בכלל בעעעע איכסה

f a l c o r

New member
באמת.. מזה צריך להיות? הסוס הוא לא

היטלר או משהו שאפשר לשרוף ולזרוק את העפר בים.. לסוס יש כבוד וגם לכל חיה אחרת וצריך לקבור אותו כמו שצריך!

©oliv©

New member
יוווווווו חמוטל....

איזה כיף לי אני אמות!!!!! את חושבת שלא כואב לי שאני אקבור את הסוס שלי או בים או אצל האריה בבטן? אבל זוהיא דרך החיים!! אם את רוצה להוציא כל כך הרבה כסף רק בשביל איזה סוטס אז תוציאי!!!!!! אם את בעלת חווה עם הרבה סוסים את לא יכולה לקבור כל אחד באיזשהו מקום רחוק!!!! ואני אתן את הסוס המת שלי לגן חיות....כי אני רוצה עדיין שהחיות האחרות יחיו ולא ימותו ברעב!!!!! כי איך את חושבת שהחיות הטורפות מתקיימות בשבי? נותנים להם גוויות של חיות מתות!

זה חולני!

ואם יש לך כבוד לסוס שלך את תיתני לו "להירקב" בשקט באדמה ולא לצאת בחרא של איזה נמר! גועל נפש תיסלחי לי אבל ממש ניגעלתי ממך! בעעעעעע וחחחח זה היה טוב שאמרת שהחיות ימותו מרעב!! מה את מדברת שטויות?!?! את חושבת שזה שתיתני את הסוס שלך מאכל לצבועים זה יציל אותם ממות אכזרי של רעב ?!?!?!?!!?!?!? תגידי מה ניסגר איתך!?

f a l c o r

New member
אם אוהבים את הסוס ויש כבוד... אז..

ברור שלקבור אותו! תמיד יש מקום לזה!.. אפשר להביא את הגופה לשדה או שטח פתוח, לחפור בור גדול ולקבור אותו.. לדעתי זה הכי טוב..

רק צריך להקפיד שהבור יהייה עמוק...

כי אם זה רחוק ממקום יישוב אז בטוח שיהיה שם איזה שועלים או זאבים או צבועים או כל דבר אחר והם מריחים את הגופה ויכולים לחפור אותה החוצה.. אז צריך בור עמוק עמוק כדי שהם לא יוכלו לחפור ולהגיע אל הגופה...

ומה זאת אומרת "אם אוהבים את הסוס"?

זה סוס!!!! כל סוס זה דבר שאוהבים גם אם הוא מנמנמניאק!!!

Pink Red

New member
אולי לא צריך להביא אותו לגן חיות

בשביל שאחרים יאכלו אותם... מזעזע!!!!!!!!! אבל אני לא חושבת שלשרוף את הסוס זה כזה נורא!!! אם אתם בקטע של לקבור אותו ולתת לו להרקב באדמה אז סבבה... אבל גם לשרוף אותו ולשים את האפר שלו באיזה מקום זה גם נחמד!! וזה לא אומר שאי אפשר להכין משו לסוס!! איזה מצבה קטנה/גדולה שתזכיר אותו.........

נכון!.........

אני חושבת שאם ממש יהיה לי קשה להיפרד מהסוס/ה שלי אז מקסימום שומרים תכד עם האפר במקום יפה או משו! לוידעת..... אף פעם לא ממש חשבתי על זה.....

מתקן כילוי...

אסור לקבור כי זה מזהם מי תהום אז אנחנו שולחים את הגופות של הסוסים למתקן כילוי שיש לקיבוץ שלנו(לפי מה שאני יודעת גם היחיד בארץ...) ושם שורפים את הגופה...

krin88

New member
לדעתי...

רעיון השריפה הוא לא רע בכלל.... זה מה שאני הייתי רוצה שיעשו לי שאני אמות!! מה יקברו אותי באיזה בית קברות מדכא? אני חושבת שזה יכול להיות ממש נחמד לקבור את האפר של הסוס ולשתול איזה עץ יפה מעל......

אין לי שום התנגדות לזה שיקברו תסוסה

שלי אחרי שהיא תמות אבל הייתי רוצה סה"כ מזכרת יפה או משהו מוחשי שאני אוכל ללכת לבקר/להסתכל עליו ולהיזכר בה!........ אז ככה שזה באמת לא עקרוני לי מה זסה יהיה אפר/מצבה/יהלום העיקר שזה יהיה!........

המממ. בעיקרון לפי חוקת ישראל...

חייבים או לשרוף את הגופה, בבית כילוי כמו שיש בעין המפרץ, או לתת את הגופה לספארי, כי מה לעשות זה הדבר היחיד לעשות... מה אתם צריכים לקבור את הסוס שלכם?! זה ממש לא קשור לאהבת הסוןס כי אני מאוד אוהבת את כל הסוסים ובסופו של דבר גם קיפוש' ימות ואני לא ארצה שיתנו אותו לספארי (למרות שבינתיים הוא לא שלי) אבל ככה זה הטבע! ככה גם קורה לסוסי ה"בר" בשמורות הטבע שעוד שינארו בעולם... אין מה לעשות, ככה זה החיים. אם אתם רוצים אתם יכולים לעשות לסוס שלכם אנדרטה קטנה כזאת מאבן, ולחרוט בה את שם הסוס את התאריך לידה+פטירה ולשים תמונה של הסוס ואולי גם איזה חפץ שלו. הרי לקבור סוס זה לא כמו לקבור כלב או חתול, הם קטנים ואפשר להביא אותם אפילו בקופסאות עץ קטנות ואז לקבור אותם אבל לכו תסחבו גוויה של סוס.

אבל.....

מי שם על חוק'ת ישראל?! אם אני מחליטה לקבור תסוסה שלי בינינו ברור שאני יעשה ולא ישאל אף 1!!! אבל מה רע בלשרוף תגופה זאת גופה..... את מתכוונת כל הקטע של הכבוד!??! כי גם לכסות אותה בחול זה לא הכי נחמד! ושכל התולעים/קרציות יתחילו לתצפ ס עליה אחרי חודש בעעעעע וחוץ מזה מה שיצא מזה יהיה למזכרת..... אני לא חושבת שזה משו רע אבל לא הייתי מעיפה או "משחררת" תאפר איפשהוא כמו שקרן אמרה כי אם כבר אז אני הייתי שומרת במקום יפה או כמו שאמרתי יעשה מזה יהלום או משו.... חוץ מתמוונת וחפצים..... לי הדברים הללו לא מספיקים!

למעלה