כשסוס מת

זה רעיון טוב!

השאלה היא כמה זה עולה ואיפה עושים את זה?? זה רעיון ממש טוב!!! למרות שזה כרוך בשריפת הגופה..... עדיין זה לא ששורפים כדי להיפטר ממנה זה ששורפים כדי שהסוס ישאר איתך לנצח! והיה מה שבאמת מגיע לו להיות-יהלום!

shaililo

New member
אתם נורמליים?!../images/Emo5.gif../images/Emo28.gif

איך אתם תחיו עם זה שהפכתם את הסוס שלכם לטבעת?! גאד!!! זה נוראי! פשוט מאד לקבור כמו שעושים לכל יצור שמת!!!

אני בעד!

סוסה שנאי אוהבת! מגיע לה להישאר יהלום לנצח כמו שהיא הייתה לפני שהיא מתה! וזה מה שאני יעשה לומשנה כמה זה עולה!...... זה הפתרון המושלם!

לא קוברים!!!!!!!!!

אסור!!!! מקבלים על זה קנס!!!!!!!!!!! המדינה אוסרת על קבירת בהמות! בשביל זה היא הקימה את המתקן כילוי שבעין המפרץ! שורף את החיות ושומר על איכות הסביבה.... פפפ מספר טלפון- 967521-053

Pink Red

New member
אני לא הייתי הולכת עם הסוס שלי בתור

טבעת!!!!!!!!!!!!!! אבל אם כבר להפוך את הסוס שלך למשו...... אז לטליון כזה......... שתוכל לשים על איזה משו שהכנתה או לשמר אותו.. אבל לא לסתובב איתו וכאלה!!

כשסוס מת ../images/Emo19.gif ../images/Emo16.gif

כשסוס מת, מה לדעתכם כדאי לעשות איתו? ~משתדלת שלא לנצל את השירשור בית מחסה של אבו דני~.

להזכירך סתיו...

שאם הסוה שלך תמות.... לא את זאת שתשלמי על הפיכת הגופה ליהלום כך שזה כן משנה כמה זה עולה.... ואל תגידי לי שתחסכי ותשלמי לבד כי עד שתחסכי כבר לא תהיה סוסה....

נכון.............מצידי אפילו

לעשות תיליון יפה ולשמור בקופסאה יפה ולא ללכת עם זה....ולמרות שזה חולני אבל אני עדיין חושבת שאני הייתי לובשת את זה כי היה לי קשה להיפרד מזה!

S H I L G I

New member
סוס לא קוברים-סוס שורפים..

והרעיון של היהלום נשמע נחמד..אבל מוזר

נטע...

לדעתי הסוס צריך להיקבר, ולנוח על משכבו בשלום! נטע, את כל כך בטוחה ששורפים סוסים, מה זה נותן? תגידי, את היית רוצה שישרפו אותך שתמותי? לא נראה לי, אז אל תעשי את זה לסוס. הוא לא חי בשביל שתשרפי אותו@

אבל זה זיהום מי תהום..

הוא במילא מת.. זה לא משנה.. אבל את היית רוצה לשתות סוס מת? בדיוק... סוסים שורפים..

אני לא חושבת שהוא חי בישביל למות

וחוץ מזה לא איכפת לי מה היו עושים לי אחרי המוות כי זה אחרי המוות..... אני לא ארגיש/אחשוב/אפגע מזה שלא קברו אותי אלא שרפו אותי העיקר הכוונה............. וחוץ מזה אם דורון ועוד אומרים שזה מזהם מי תהום אז בכלל לקבור יורד מהפרק סוס מת אבל אחרים לא צריכים לסבול.....

לא מזמן הייתי בהלוויה שלהפתעתי

שמו את המנוח בקבר ללא ארון! לא ידעצתי שעושים כאלו דברים בכללללללל \ושמעתי שיש בית קברות לחיות אבל נראה לי שבהמות לא נחשבות!

למעלה