כשסוס מת

S H I L G I

New member
זה לא מה שאני מחליטה...

בעולם הסוסים, כשסוס מת, שורפים אותו. כשהייתי בקורס לפני שנה לימדו אותי את זה..

עושים אבל אסור..

הסוס האחרון שנפטר אצלנו(טיפטופ המלך לפני שנתיים.. 18.12.00) נשרף במתקן כילוי..

למצוא לו מקום נחמד בהרים

לחפור בור עמוק עמוק כדי שזאבים או שועלים לא יגיעו את הגופה להניח את הגופה בפנים לחסות. ומעל זה לעשות ריבוע מסודר ממלא אבנים כ מעין "מצבה" מאולתרת...

shaililo

New member
את מדברת כאילו זה בגודל של כלב....

"להניח" פפפ... מוזר

המממ../images/Emo4.gif לא ניראה לי.

הייתי שמחה לקבור את הסוסים שמתים אצלנו אבל אין מקומות שבהם אפשר לקבור את הסוסים בירושלים, ואם גוויה של סוס אנחנו לא יכולים לנסוע לגליל...
אנחנו ועוד חוות רבות נותנים את הגופה לספארי, מה גם שזה אחד הדברים הכי הגיוניים לעשות... "על קברו של של בנך שתלת פרחים, בנך עכשיו ניראה כמו גינה, ואת תופסת שבית הקברות, זה הדבר הכי פורח במדינה" מצטערת, הייתי חייבת... כל כך יפה.... פעם היו מכינים מסוסים דבק... בימנו הכי נכון זה לתת אותו לחיות בספארי, הרי אתם חושבים שאם תסימו אותו עמוק עמוק, חיות כמו נמלים, ג'וקים, זוחלים קטנים וכאלה לא יגיעו אליו?
אז הם כן... לצערי.

הם יגיעו אליו....

אבל אז לפחות השלד יישאר שם (כאילו גם אם הם לא יגיעו הבשר יתפורר מתישהו אבל שלד יישאר בכל מקרה!) וזה לא אותו הדבר כמו למצוא את הסוס כשרגל אחת פה ,הראש שם,הרגל השניה שם, וכמה חלקים מהצלעות פה....וכל החתיכות של הסוס מפוזרות בשטח... מה את חושבת שכשקוברים בנאדם לא נשארות רק עצמות?!

shaililo

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo5.gif../images/Emo28.gif

ווווווווואאאאאאווו אתם מפחידים

©oliv©

New member
לפי דעתי שסוס מת...

כדאי לשרוף אותו ולזרוק אותו לים..או לשמור אותו ולהביא לחיות בגן חיות.

../images/Emo5.gifאין לכם לב?

אתם מכירים סוס במשך שנים ועכשיו כשהוא מת אתם רוצים לשרוף אותו?! או לתת את הגופה טרף לגן חיות?! אתם פשוט מזעזעים!!! לקבור בקבורה מכובדת!!! רחוק ממקום יישוב בהרים או משהו.... לאלתר איזה מצבה.. ואוליי אפילו לשים לייד את הראשיה שהייתה של הסוס הזה או איזה חפץ אחר שהיה קשור אליו... גם אתם הייתם רוצים שישרפו אותכם או ייתנו את הגופה שלכם טרף לחיות בגן חיות כשתמותו?! חסרי לב!!

למעלה