כשכבר אין כח

• פותח הנושא xo091
  • פורסם בתאריך

ItsikH

Member
זה בפרוש ענין של בגרות שמגיעה עם נסיון אני בהחלט זוכר את החויה שאתה מתאר משלב מוקדם בעברי, ותארתי אותה בהודעתי הראשונה, תחושת חוסר הבטחון וחוסר היכולת לנהל את המשיכה והרגשות כלפי חבר אפשרי כזה [אפילו בלי קשר לנטייתו המינית כמו בעיקר למידת המשיכה שלו, יתכן גם חבר הומו שלא מעונין בי]

xo091

New member
ואולי ואולי ואולי

אין אולי, אני יודע שהם כן נמשכים אליו. רק שהם שומרים את זה לעצמם. אין שום סיבה שהם יגידו לו את זה.
נגיד ויש לך חבר סטרייט שאתה נמשך אליו. הוא חבר שלך אז הוא יכול להיות אצלך יום שלם בבית. אתה היית מצליח "לנטרל" את המשיכה שלך כלפיו ולא לחשוב אפילו בכיוון הזה? רק לחשוב.. לא לעשות שום פעולה מעבר..
גם אני בהתחלה רק חשבתי. אבל מחשבות מובילות למעשים.. ותאמין לי שלא רציתי להכניס בכלל שום דבר מיני עם אותו אחד. איכשהו באמת בלי לשים לב העליתי את זה.

ItsikH

Member
קשה להחזיק קשר מעמדה של חוסר בטחון זה שאתה נמשך אליו לא צריך לשנות לקשר, כמו זה שאינך יכול לעמוד במשיכה הזו והיא מנהלת אותך. אני יכול לספר שיש לי חבר סטרייט שאיתו ביליתי חודש שלם באופנים בחו"ל לבד ביחד, ולא היה כלום - ולא מפני שהוא לא מושך, להיפך.

התחושה שאינך שולט בעצמך היא זו שמביאה אותך להתרחק. אתה מרגיש שאינך יכול להיות קרוב איתו ולכן אינכם חברים.

xo091

New member
אבל זה כן משנה לקשר

וואני כן התנהגתי איתו בצורה קצת שונה רק בגלל זה.. קשה להתעלם לגמרי כשיש משיכה.
אני מקווה שאלמד לשלוט על זה

Mr Fahrenheit

New member
אתה צעיר. אתה עדיין חושב שסקס זה הגביע הקדוש

שהכל סובב סביבו.
בעיקר המשפט: "הוא לא יודע שאם הוא היה מוריד את המכנסיים הם היו עומדים בתור בשביל למצוץ לו." - אתה לא יודע עליהם אף פרט, אבל מסיק שכולם יעמדו בתור למצוץ לו? דה הל?!

כל החברים שלי הם סטרייטים. כולם. לא נמשכתי לאף אחד מהם, וחלקם יפים בצורה פסיכית. ברור שיכולה להיות חברות טובה בין סטרייטים והומואים.

ואם יש משיכה מצד אחד, זה לא נכון שהסטרייט יהיה בעמדת כח וינצל אותה. ואם כן, הוא חבר רע. משיכה, אגב, יכולה באמת להפריע לחברות.. בגלל זה לא תראה כאלה חברויות הרבה.

יש לי חבר בן 31,יפה תואר

והוא סטרייט , כן, ואני לא נמשך אליו והוא לא נמשך אלי, ואנחנו תמיד מתחבקים ונשיקות על הלחי, כמו שצריך בין שני מזרחים.
למה מה?
אם ישנה בעיה ברב המקרים היא אצלנו, שהרי הבחור לא נמשך אלינו, גם לא מעלה בדעתו שנעשה משהו כדי לשכב אתו. אם הוא עושה מניפולציות על בסיס מיני לנו, צריך לפקפק בהיותו ממוקד נשים .

xo091

New member
כשאתה לא נמשך אליהם זה סבבה

לא על זה אני מדבר.
ואני חושב שהגזמתי עם הקטע שאתה לא יכול להיות חבר של מישהו שאתה נמשך אליו.
אני פשוט אומר שזה יותר קשה.

קשר חברי בין הומו לסטרייט

כן - בהחלט. לי יש חבר סטרייט (שגם מספר לי על ההתנסויות המיניות שלו עם בנות) ואני כלל לא נמשך אליו.
גברים הומואים לא נמשכים לכל גבר (אם זה סטרייט או הומו), לפחות לא אני.

xo091

New member
עוד חכמולוג

אם אין משיכה אז מה זה משנה בכלל אם הוא הומו או לא. אמרתי הומו בכוונה כדי לציין שיש משיכה.

marser

New member
מה שאתה שואל זאת הומופוביה

האם יכול להיות קשר חברי בין הומו לסטרייט?
אני לא יודע איך זה אצלך, אבל אני לא בוחר את החברים שלי לפי נטייה מינית
יש לי חברים מהתיכון, חברים מהצבא, חברים מהקיבוץ
יש לי חברים הומואים ויש לי חברים סטרייטים
אני מכיר הומואים וסטרייטים שאין לי שום רצון להיות בקשר חברי איתם
מה שאני בא להגיד
קודם בא הבן אדם אחרי זה הנטייה המינית שלו
אני קודם כל פוגש אנשים, לא נטיות מיניות
ולגבי עניין המשיכה, אותו כנ"ל, יכולים להיות לך חברים הומואים שתימשך אליהם או לא, כנ"ל סטרייטים, כנ"ל בנות
זה לא אמור להשפיע עם החברות ביניכם טובה

xo091

New member
זה לא מה ששאלתי..

אמרתי ש -אצלי- המשיכה כן משפיעה, אני לא מצליח לשים אותה בצד, ושדברים היו מתגלגלים אחרת אם לא הייתי נמשך לאותו בחור.

Acoustic 3

New member
למה לנפנף במילה "הומופוביה" על ריק?

כל התייחסות כלשהי לנטיה מינית פירושה הומופוביה?

הגיע הזמן שנגיד את האמת - כן, זה ביג דיל.
כשמישהו אומר לך שהוא הומו, יש סיכוי שזה ישנה את כל התמונה.
אז מה?
איפה ההומופוביה?

זאב זאב. ממש ככה.
סתם לצעוק בקולי קולות.

Superboi

New member
להגיד שכל ההומואים נמשכים לכל סטרייט

זו אכן הומופוביה.

xo091

New member
אתה ממש מטומטם

לא אמרתי את זה ולא את המשפט שציטטת בהודעה מתחת ״הומואים לא יכולים להיות חברים של סטרייטים״. אני לא חושב ככה וגם זה לא נכון, ציינתי שיש קושי במקרה שיש משיכה שקשה להתעלם ממנה. לא אמרתי שבהכרח כולם נמשכים.
אתה מסיק מסקנות שגויות ומפגרות ומציג את זה כאילו אני רשמתי את זה, אחר כך סותר אותן ומרגיש שאתה איזה גאון.

לא אמרתי שכל ההומואים נמשכים לכל סטרייט ולא שהומו וסטרייט לא יכולים להיות חברים. 2 משפטים מפגרים שאני לא מבין מאיפה הבאת אותם.

Superboi

New member
אז על סמך מה בדיוק החלטת

שדווקא החברים ההומואים של הסטרייט הזה נמשכים אליו ומעמידים פנים שלא?

Acoustic 3

New member
הדבר היחיד שיצא מההודעה הזאת שלך זה

זה ששרון סופסוף יוכל להרגיש מנהל והוא יבקש ממך לכתוב בצורה נאותה.

חוצמזה, שחרר כבר.

Acoustic 3

New member
לא, להגיד את זה זו לא הומופוביה.

להגיד את זה זו טיפשות, ילדותיות, הכללה דפוקה מהשורש. אינספור מילים אחרות.
אבל זו לא הומופוביה. בטח לא כמשמדובר בהומו צעיר בראשית דרכו שאומר את זה מתוך חוסר הבנה בסיסית של הנטיה המינית שלו.

סתם צעקת בקולי קולות מילה שאסור לנו לנפנף בה על לא כלום.

Superboi

New member
כנראה שיש לך פירוש מאוד שונה להגדרה

הומופוביה. לא פעם ראשונה או שנייה שאתה טוען שהומופוביה היא לא הומופוביה. בכל מקרה אני לא הולך להיכנס לדיון על זה.

ואגב, אני לא צעקתי ברולי רולות כלום. שים לב למי הגבת...

למעלה