כשכבר אין כח

• פותח הנושא xo091
  • פורסם בתאריך

xo091

New member
כשכבר אין כח

חולשה שחשבתי שהתגברתי עליה פתאום אני מגלה שכבר אין לי כח להיאבק בה.
אני חייל לקראת סוף השירות, וכמו כל איזה חודש וחצי השבוע היה לי שבוע שמירות. אני כבר רגיל. רק שהפעם הייתי בשמירה עם מישהו באמת מיוחד. חתיך הורס ואופי כובש. באמת שהיה לי כיף איתו, דיברנו וצחקנו מלא, יכולתי לראות אותו כחבר לעוד מלא שנים, אם..
אם לא הייתי נמשך אליו
ולא הייתי עושה דברים שבדיעבד נראים פתטיים
ולא הייתי רוצה להכניס אותו למיטה.
ולא הייתי מספר לו ששכבתי פעם עם מישהו כי רציתי להתנסות עם גבר, ושזה לא היה כזה נורא, כשכל מטרת הסיפור היא לגרום לו גם לרצות להתנסות (איתי כמובן).

אני נגעל מעצמי. הוא שם לב שהתחלתי איתו. באמת שיכולנו להיות חברים נורא טובים, אם רק לא הייתי מנסה....
אבל למי אין את הפנטזיה לשכב עם איזה סטרייט...וכולנו יודעים שיש מדי פעם סטרייטים שמתנסים.
אותו אחד בין היתר סיפר לי שיש לו כמה חברים הומואים, ו"שהם מסתדרים כי הם לא נמשכים אליו". הוא לא יודע שאם הוא היה מוריד את המכנסיים הם היו עומדים בתור בשביל למצוץ לו. גם לא אמרתי לו את זה כי לא רציתי להרוס לו את איך שהוא רואה את הדברים או את החברות ביניהם.
וכשאני חושב על זה אני באמת לא יודע לעצור את עצמי.
והעובדה שאני מסתכל בצורה מחשידה נגיד ברחוב על גברים שנראים טוב.

זה גם גרם לי לחשוב אם -באמת- ולא בצורה שנשמעת יפה מאוד בתיאוריה, יכול להיות קשר חברי בין הומו לסטרייט (כשההומו נמשך לסטרייט) כמו בין 2 סטרייטים. אני יודע שזה קיים ויש. אבל כמה זה משפיע? אני חושב שבקשר כזה יש מן מאזן כוחות לא פייר לטובת הסטרייט שיודע, או אפילו רק חושב לעצמו בלב שאם רק יתחשק לו אז החבר ההומו שלו יסכים להיכנס איתו למיטה בכל רגע. כאילו הסטרייט יודע שהשליטה בידיים שלו.

בקיצור אני מרגיש חרא שהפסדתי בן אדם וכנראה שגם גרמתי לו להרגיש לא נעים, רק כי אני לא מצליח לשלוט בעצמי.
חשבתי שאני יודע לשים את המשיכה המינית שלי בצד. מסתבר שלא. ואני חושש שגם לא אדע

aשרון

New member
שלום לך.....

זה בסדר גמור, אתה לא צריך להיות קשה עם עצמך בסיפור הזה, אתה חיפשת להתחיל איתו ובגלל חוסר ניסיון וחוסר בטחון אני משער, זה לא הלך לך בצורה חלקה. אני מאמין שעשית את זה תוך כדי בלבול רגשי עצום. זה בסדר לרצות מישהו, וזה בסדר להראות לו שאתה מעוניין, ואפילו אם התברר שהוא סטרייט זה לא כזה נורא .

אתה מלקה את עצמך על זה שהיית ישיר מדי והוא זיהה את זה, ולא באמת על העובדה שהפסדת חבר פוטנציאלי. אתה באמת חושב שהייתם נשארים בקשר לולא היית כל כך ישיר?, אתה חושב שבפעמים הבאות שהייתם נפגשים היית יכול להמשיך עם ההצגה של חבר טוב כשבפנים משתוללת אצלך משיכה כלפיו? לא היית מחזיק מעמד הרבה זמן ומתישהוא זה היה יוצא החוצה. והדחייה במצב כזה היא הרבה יותר קשה.

גם יכול להיות שאתה מחפש שני דברים במקביל, מצד אחד אתה מחפש סקס, ומצד שני אתה מחפש להכיר ולהכניס לחיים שלך חברים חדשים. אתה צריך לדעת איך ומתי לעשות את ההפרדה הזו, תוכל ללמוד את זה בתיאוריה מנסיונם של אחרים, אבל הלמידה הטובה ביותר היא דרך ניסוי וטעיה, שכל החיים שלנו סובבים סביב זה.
קח את מה שעבר עליך עם הבחור כניסיון לעתיד איך לא לעשות דברים, ככל שתתנסה יותר ככה תלמד יותר וככה גם תתפוס בטחון בחיזור אחר בחורים.

וחוץ מזה,
היום פרסמתי פוסט בבלוג שלי בדיוק בנושא הזה, תקרא, אולי זה יעזור לך לסדר את הדברים בראש.
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2744240

xo091

New member
תודה

עברה לי הבאסה מאתמול.
לגבי מה שרשמת, ידעתי מההתחלה שהוא סטרייט, ובכל זאת בלי לשים לב באמת.. ניסיתי..
=/
אני חושב שהמסקנה היא שאני לא אוכל להיות חבר של מישהו שאני נמשך אליו.

על כל הפעמים שנפלתי כמו אדיוט לתשוקותיי

בצבא במיוחד. היה עובד מטבח אחד שפשוט לא יכולתי לעמוד לידו מרוב תשוקה. הוא ידע, לא להתבלבל. הוציא ממני הרבה דברים בגלל זה.
ולא אזכיר את הקצין הבלונדיני שלי מחיפה שנהגתי להסתובב אתו בבסיס שלוב זרוע ופנטזתי עליו בלי הכרה.
ולא אשכח את... ואת...
כמובן עם כל אלה פעלתי כמוך. רק פעם אחת הצלחתי לתפוס נהג מונית שרק רצה לקיקת תחת ושאזיין אותו חזק. מעולם לחא היו לי רגשי אשמה, תסכול או צער, כפי שאתה מתאר. פתחתי לי דרך, שכבתי עם אנשים שדומים למושא התשוקות שלי, כולל אחד שדמה לאי הבכור שמאוד נמשכתי אליו.

Superboi

New member
יודע מה, אני פשוט אומר את דעתי

לפי "הוא לא יודע שאם הוא היה מוריד את המכנסיים הם היו עומדים בתור בשביל למצוץ לו. גם לא אמרתי לו את זה כי לא רציתי להרוס לו את איך שהוא רואה את הדברים או את החברות ביניהם", אתה משתקף כאדם די מגעיל.

ItsikH

Member
אולי אם תסביר במקום לתקוף הוא יבין טוב יותר סביר ונפוץ לבני 19 לא להיות מודעים ברמה הזו, בפרט בצבא כשהוא מוקף חתיכים.

Superboi

New member
ממש לא סביר

הייתי בן 19 לפני רגע, הכרתי ואני מכיר בני 19 כיום וצעירים יותר כיום. זה ממש לא קשור לגיל. יש מבוגרים ממנו עם דעות כאלה.

ItsikH

Member
אבל ככה להתייאש ולוותר מראש? הגיל אומר שיש מצב לשינוי אם תסביר מה צרם לך כל כך

xo091

New member
"עם דעות כאלה"

אם אתה מסוגל להיות חבר של מישהו שלגמרי מושך אותך, ואתה אומר שלא היית רוצה שום קשר מיני איתו (שזה לא הגיוני כי אתה נמשך אליו). כנראה שאתה איזה עילוי, נזר הבריאה, אתה גם כותב בצורה מתנשאת שמתאימה לדימוי.
בקיצור חוץ מלזיין את השכל (בהתנשאות) ולקרוא לי מגעיל כי יש לי דעות שונות משלך לא אמרת כלום.

ItsikH

Member
"זה לא הגיוני כי אתה נמשך אליו" - הגיוני מאוד לא צריך להיות עילוי לשם כך, זה דבר שלומדים, די בקלות, חלק מתהליך ההתבגרות המינית, לקשר את המשיכה שאתה יכול לחוות לצד השני לענין האפשרי שלו בך, ההדדיות משפיעה על המשיכה המינית. אני יכול להסתכל על חבר סטרייט ולהעריך אותו כמושך ביותר *תאורטית* מבלי לחוות את המשיכה הזו בפועל ברמה שתגרום לי לחשוק בו. הייתי מעלה כאן תמונות של החבר הזה שרכבתי איתו, זו סיטואציה מאוד אינטימית, עם הרבה תלות הדדית וקרבה פיזית, חודש שלם - מבלי לחוות תשוקה, כי ברור לי שאין ענין מצידו [והוא ידע עלי והעביר את המסר מראש באופן ברור וחד משמעי].

Superboi

New member
וזה ^ בלי להתייחס לכך שאפילו לא הבנת על אילו

דעות אני מדבר.

xo091

New member
אז אני מגעיל

הוא חושב שהחברים שלו לא נמשכים אליו
לדעתי הוא טועה.
לא אמרתי שהם היו עושים את זה, כי חלקם בטוח שהיה מתאפק בשביל לשמור על החברות איתו.
אבל לרצות הם היו רוצים. וזו הנקודה.

Superboi

New member
אתה ברצינות חוזר על זה?

אתה לא מכיר אותם , וזו הנקודה.

Mr Fahrenheit

New member
מזכיר לי ת'הוא שכתב פה לפני כמה ימים שכולם

נופלים לרגליו..

א. אתה לא מכיר אותם.
ב. משיכה היא סובייקטיבית. אולי כל החברים שלו הם צ'אבי צ'ייסרים שלראות קוביות בבטן ובוד של אל יווני גורם להם להקיא קצת בפה? ואולי הם חברים מספיק טובים שלו, כדי לנטרל את המשיכה שיש להם אליו ואפילו לא חושבים עליהם בכיוון הזה?

ItsikH

Member
ואולי הם בוגרים מספיק בכדי שהעדיפויות שלהם יקבלו פרופורציות אחרות לגמרי, כי מה זה משנה כמה הוא חתיך, אין שמץ ענין מיני מצידו [אפילו בתאוריה כי הוא סטרייט], ומצד שני יש ענין חברי וזה חשוב הרבה יותר.

xo091

New member
אני לגמרי מסכים איתכם

ומה שרשמת איציק נורא יפה. באמת. בפועל זה לא עובד ככה..
יכול להיות עניין חברי ובמקביל מיני, כמו שקרה לי. כל המטרה של ההודעה בהתחלה הייתה לפרוק שלא הצלחתי לשים את היצרים בצד ולהתמקד בחברות, שזאת הבעיה שלי..

למעלה