*********כשהיינו ילדים********

sahr12

New member
די,חמודה שלא נריב סתם........

רק חול יכול להיסחף......אל תחמיאי לעצמך...תני לאחרים לעשות זאת.... חחחחחחחח... שאחמיא לך????

nightroll

New member
קודם כל

אתה יודע שהשכמות נמצאות גבוה גבוה, בגב, ליד הכתפיים? זה אחוז גבוה של צדיקות... אני הייתי נותנת לך "צדיק מהחגורה למעלה" השאר נראה לי ממזר.

sahr12

New member
שאלוהים יסלח לך!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............ בטח היום הרמי הזה לא רואה אותך ממטר.....ככה זה....חחחחחחח

מיכל31

New member
כן יום כיפור מתקרב....

דווקא לא מזמן נפגשתי איתו, ודווקא הוא הזכיר לי זאת.......

כשהייתי בת 8...

אמא שלי ילדהואז שלחו אותי ואת אחותי לדודה שלי. היא היתה גרה בירוחם. אני ואחותי לא אהבנו את האוכל שלה בכלל וכל הזמן היינו מבקשות משהו אחר והיא כמובן..... לא הסכימה. אז ערב אחד החלטנו לקום בלילה ולחפש משהו בארונות כדי לאכול. וכמובן מצאנו כל מיני חטיפים למיניהם. אני ואחותי יושבים ואוכלים..... וכשסיימנו נכנסנו חזרה למיטה לישון. לא עוברת רבע שעה ואחותי מתחילה להקיא.... את הכל..... דודה שלי מתעוררת ושואלת אותה מה אכלת? ואני עושה את עצמי ישנה. ותנסו לתאר לעצמכם מה היה אח"כ.... הבוס שלי קורא לי.

שלום כיתה א´ שלי...

כוכבית 42 בדיוק נולדה סער אמר בפעם הראשונה בחייו "חחחחחחחחחחחחחח..." ההורים של ליהי אפילו לא חשבו עליה הכרומוזן Y של הפיקטיבית עדיין לא נוצר אהה... ושיר טל35 סיימה את חטיבת הביניים....

טליה34

New member
../images/Emo3.gifנשמה טהורה אתה

אמרתי לך את זה פעם?

כנראה שתמיד נמשכתי לחרא...

סיפור קקה - 1: פעם היו לנו אורחים וכולם ישבו לאכול ארוחת צהריים. מאוד אהבתי ממרח כבד והוא היה רחוק ממני. אז קראתי לאמא שלי שישבה בצד השני: "תעבירו לי את זה שדומה לקקי!" אמא שלי מאוד התביישה ואחי ברח מהשולחן. אבל אז האורחת צחקה ואמרה: "היא בסה"כ תיארה את זה בצורה המתאימה ביותר...". סיפור קקה - 2: אחותי הגדולה (מאוד תרתי משמע) מבוגרת ממני ב-17 שנים, הגיע לביקור, אני הייתי בת 4-5, ישבתי בשירותים. היא קראה לי, פתחתי את הדלת בשיא הטבעיות כשאני ישובה אל האסלה, ואז היא צילמה אותי.... לכל העולם הראתה את התמונה הזאת, המכשפה. לפני כמה שנים ביקרנו אצלה והיא שוב עשתה לי את הבושות האלה... ולסיכום קקה - חרא של משפחה !!!!!

giulietta

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sahr12

New member
אז אני לא אספר לכם שהייתי

תלמיד מחונן......אתם בטח שמים לב לבד.....חחחחחחחחחחחחח אבל היה לנו טיול שנתי......ישבנו באוטובוס,התרגשות של שבועות מראש.. וכרגיל כמו ילדים גג לילגד המפגר......חחחח לאן נוסעים?????? ירושלים!!!!!!!!!!פשששששששששששששששששששששש.........איזה מקום.... חחחחחח........תיקים מלאים ממתקים ,במבות,ביסלים (חחחחח)..אני יושב בסוף הטוטובוס....חחחחחחח "המנהיג" של חבורת הזבל דאז....חחחחח ומתכננים את מעשה הקונדס הלילי....... שנייה יש לי פיפי!...

sahr12

New member
אז העברנו תיום.....היינו פה,שם....

הגיע הערב....תיכננו על המורה תמר....תמנייה כוסית (במקרה.חחחחחח) פצצה...בשנות ה20 לחייה אז......הקימו לנו אוהלים בחניון.... שקי שינה...הזהירו אותנו מצביעות במשחות ושאר פעלולים......לילה טוב... חבורת הזבל לא נרדמת......חולפות שעתיים שקט דממה.....רק צרצרים... זחלנו לאוהל של המורה תמר......בידיו של סער נפצים...מגיעים לאוהל... ששששששששששששששש........יש רחשים באוהל!! סממאלה....הרהרתי.....חחחחחחחחחח איך היא ערה המלעונה??????? זה לא היה בתיכנון.......אני מסמן לחבורה לעשות את עצמם ישנים.... מזיז טיפה......שומו שמיים!!!!!!!!!סדום ועמורה וקריית מלאכי!! המורה תמר מזדיינת!!!!!!!!!!!!!העיניים שלי נפקחו ממש לגמרי..חחחחחחחח מייד פיזרתי תנפצים.......שהיו קשורים בחוט דליק......סביב בית הבושת הזה..חחחחחחחחחחחחחסימנתי לחברה לחזור....הצתה ו.................... ו..............................כל הילדים קפצו בבהלה.....בתוך ההמולה רצתי ומשכתי תאוהל......כאילו מהפחד......אימאאאאאאאאאאאאאא.....צעקתי המורה! הצילו!הצילו!!! והם המורה תמר והמורה אשר......בלי בגדים (אחחחחחחחח איזה חזה היה לה).....חחחחחחחח..ה-מ-ו-מים!! מנסים לכסות את עצמם.....בכל מיני דברים...במבות על הפיטמות.... חחחחחחחחחחחחחח......

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא נורמלי אתה .

טליה34

New member
בי"ס ואני

לא היינו משהו.... הייתי תלמידה של ממוצע 80 כזה.... אפילו ביסודי תמיד היה לי ג´ בהתנהגות..... אני מאלה שתמיד המורות אמרו עליה "יש לה פונטינציאל" "היא עושה את המינמום של המקסימום"......"אם היא רק תפסיק קצת לפטפט"..."אם היא רק תשקיע קצת".....אם היא רק.........אם........ ההורים שלי נתנו לי להבין כמה אני מאכזבת אותם..... ולבסוף......הראתי לכולם מאיפה הדג משתין........... והשיא של מערכת החינוך שלנו הוא בלימודים האקדמאים......רציתי חוג מסויים...לא התקבלתי אליו בגלל פסיכומטרי נמוך מדיי. לא ויתרתי....ונכנסתי ב"דלת אחורית"(שנה א´ דרך מכללה בחסות האוניברסיטה ואח"כ על סמך הציונים מתקבלים לאוניברסיטה בלי קשר לפסיכומטרי) וסיימתי בהצטיינות...... אני לא אהבתי את ביה"ס היסודי והתיכון והם גם לא אהבו אותי......עשיתי מה שצריך ולא יותר מזה. למרות שביסודי המנהל היה חולה עליי.....היה אומר שאני כמו הנכדה שלו... ובתיכון....אח בתיכון....רכז השכבה הבין שיש לי דברים חשובים אחרים בראש.....ותמך בי...וויתר לי על כל הפעמים שברחתי וביליתי בים.....רק התחנן כל הזמן....."תשלימי את מה שהחסרת" ו"חסר לך שאת לא עוברת את המבחנים"......

giulietta

New member
לי דוקא יש זכרון עצוב מכיתה א´...

חגגו לי מסיבת יומולדת בכיתה ובסיומה הורי חילקו קרטיבים. כולם קרעו את העטיפות וליקקו בהנאה את הארטיקים האדומים. רק ילד אחד ישב בצד בידיים ריקות . המורה שאלה למה הוא לא אוכל את הקרטיב שלו והוא ענה לה שהוא שומר את זה לבית , בתיק... זה כל כך נגע בי, שהוא רואה בקרטיב משהו נדיר , והוא אפילו לא יודע שאי אפשר לשמור קרטיב, שעד היום אני זוכרת אותו ברגע ההוא, היכן ישב, מה לבש, כאילו זה היה אתמול...

טאקילה~*

New member
רגע קצת מהגן אחר כך שלום כיתה א´

אני זוכרת עוד ת´גן שלי, היתה ילדה ריבקה בישנית לאלה היתה מורידה ת´ראש כשהגננת פנינה אמרה לה להרים ת´ראש היא היתה בצבע בורדו סגול כזה בפנים. היתה לי גננת בחסד אהבתי אותה לאלה,אני זוכרת אחותי טובה הכלבה היתה אז בערך בת 18 ממהרת לעבודה היא היתה לוקחת אותי לגן פנינה, אמא שלי היתה עסוקה,עם התינוקת רוח´ה ואחותי אילנה היתה בבטן השמנה שלה. אז ככה טובה אחותי הכלבה היתה לוקחת אותי לגן,אני בבאסה לא בא לי ללכת לגן רציתי להישאר בבית עם אחותי רוח´ה,אז בכיתי כל הדרך לגן,ואחותי טובה הכלבה היתה מפוצצת אותי כאפות שאני אכנס לגן פנינה בלי דמעות,חחחחחחחחחח אני התנגדתי רוצה הביתה,אכלתי עוד כאפה וקלרה העוזרת גננת לקחה אותי למיטבח להרגע ונתנה לי להכין סנדוויצים עם ריבה לכל הילדים בגן ככה היתי נירגעת מהבכי והמכות שאחותי טובה הכלבה נתנה לי בוקר בוקר...חחחחחחחחחחחח וואוו כיתה א´ קנו לי תיק כזה מעור חום אני זוכרת שהיו לו סוגרנים כמו כספת של הבנק,חחחחחחח היו לתיק שלוש תאים אחד לקלמר ויומן, אחד למחברות , אחד לספרים,שקית אוכל שאמא שלי תפרה לי כזה עם גומי של תחתונים חחחחחחח אני זוכרת תיום הראשון, שילבו את כל ילדי כיתה א´ לשתי כיתות אותי שילבו לכיתה א´ 1 רק ראיתי ת´מורה חיה התחלתי לבכות שאלו אותי למה את בוכה? אמרתי לא רוצה את המורה חיה, שאלו אותי למה לא לחיה? אז הסתכלתי על המורה חיה מכיתה א´ 1 ועל המורה הדסה מכיתה א´ 2 אמרתי להם שהמורה חיה לא יפה והיא מפחידה יש לה מישקפייםחחחחחחחחחחחחחחחח, שאלו אותי אם אני רוצה למורה הדסה היסתכלתי על המורה הדסה, היא היתה יותר יפה אז העבירו אותי למורה הדסה בכיתה א´ 2 חחחחחח היתה לנו בכיתה ילדה אחת תמר קראו לה היא כל בוקר ינקה בכיתה שוקו מבקבוק ומוצצי,חחחחח ואני זוכרת שדודו היה עומד באמצע הכיתה ואומר המורה בורח לי פיפי ומשתין לעיני כל הילדים, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור היה איז´אק מהכיתה והוא כל יום חילק לילדים השקטים כאפות,אוחחחחח[ אם הוא היה נופל לי בידיים עכשיו היתי הורגת אותו אכלתי ממנו מלא כאפות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור אני זוכרת הרבה ואין כח לספר עוד נשאיר משו לסיבוב אחר...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

giulietta

New member
ואחר כך

תמר גדלה , יצאה לטיול שנתי עם סער והיתה עושה את זה עם במבות חחחחחחחחחחחח........ יאללה, התייבש לי הלק ברגליים (שמתי לכבוד המפגש של כיתה א´ היום). הלכתי לישון. סאלאמת.

sahr12

New member
שתערב עלייך שנתך.....

דווקא פגשתי אותה לפני שנתיים.....התעורר לה ניצוץ בעיניים.....חחחחחח אבל מאוחר מידיי....כל "המערכות" בגופה קרסו...חחחחחחחחחח גם אנחנו נתבגר פעם......

הצופה.

New member
התחביב שלי היה ../images/Emo13.gif

לחטט באף וזה היה אחרי איזה 16 שעות מקלחת שהייתי חובב אז

למעלה