אם זו נקודה רגישה אז למה להמשיך ולצחוק עליה? חוץ מזה, ההגדרה של מייקי היא הכלללללל חוץ מחנון חחחחחחח
נ נשית~37 New member 29/8/02 #28 אם זו נקודה רגישה אז למה להמשיך ולצחוק עליה? חוץ מזה, ההגדרה של מייקי היא הכלללללל חוץ מחנון חחחחחחח
נ נשית~37 New member 29/8/02 #37 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שאני סוגרת על נס קפה עם סוכריות קופצות בפנוכו חחחחחחח מייקי...תרשום פטנט!!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נראה לי שאני סוגרת על נס קפה עם סוכריות קופצות בפנוכו חחחחחחח מייקי...תרשום פטנט!!
מ מייקי עם תוספות New member 29/8/02 #34 נראה לי שהיאבקות הבוץ תהיה בין שתיכן ואני אכנס ביניכן מדי פעם להפריד...שחס וחלילה לא יקרע איזה בגד ים.... חחחחחחחחח...(מניאק מי שמפריד...)
נראה לי שהיאבקות הבוץ תהיה בין שתיכן ואני אכנס ביניכן מדי פעם להפריד...שחס וחלילה לא יקרע איזה בגד ים.... חחחחחחחחח...(מניאק מי שמפריד...)
נ נשית~37 New member 29/8/02 #43 אם היית מכירה אותו כמוני אז לא היית נעלבת חחחחח חוץ מזה...הבנאדם צודק חחחחח
S sahr12 New member 29/8/02 #46 איזה כייף לי.....צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרות.........חחחחחחחחחחחחח
מ מיכל31 New member 29/8/02 #47 די נרגעה לי ההתלהבות אני כבר לא לחוצה להכיר אותו, אפילו לא כמוך חחחחחחח
S sahr12 New member 29/8/02 #49 חחחחחחחחחח..... אני "ממש" אבל "ממש" לחוץ להכיר אותך......אני לא יודע איך אני אעבור תשבת הזו בלי להכיר אותך.....חחחחחחחחחח
חחחחחחחחחח..... אני "ממש" אבל "ממש" לחוץ להכיר אותך......אני לא יודע איך אני אעבור תשבת הזו בלי להכיר אותך.....חחחחחחחחחח
S sahr12 New member 29/8/02 #51 באיזו בית כנסת את מתפללת אני אבוא בשבת להכיר אותך..........חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מיכל31 New member 29/8/02 #52 אני עדיין לא דוסית כמו מייקי אבל כנראה שאהיה בחוף הים, תבוא אולי תתעלף אם תראה אותי בבגד ים....חחחחחחחחחחחחח
אני עדיין לא דוסית כמו מייקי אבל כנראה שאהיה בחוף הים, תבוא אולי תתעלף אם תראה אותי בבגד ים....חחחחחחחחחחחחח
S sahr12 New member 29/8/02 #55 זו הזמנה או מה???????? מצטער לאכזב אותך.....אני לא נוסע בשבת...חחחחחחחחח
מ מיכל31 New member 29/8/02 #56 אתה סובל כנראה בין היתר מפיצול אישיות.... אתה אמרת שאתה רוצה לבוא .... אז אני רק כיוונתי אותך .....יאללה תרגע לא רוצה שתבוא, עוד תסחף .....
אתה סובל כנראה בין היתר מפיצול אישיות.... אתה אמרת שאתה רוצה לבוא .... אז אני רק כיוונתי אותך .....יאללה תרגע לא רוצה שתבוא, עוד תסחף .....