*********כשהיינו ילדים********

sahr12

New member
*********כשהיינו ילדים********

מה דעתכם-ן שכל אחד-ת מאיתנו יספר קצת על עצמו...בתור ילד-ה...... איך היינו???מה אהבנו??שובבות???מופרעות???לימודים?? זה נחמד לפעמים לעשות ריפרש על עצמנו...... "שלום כיתה א´"......

ערב אחד,,,

ההורים יצאו לחתונה,, נשארתי בבית,, עם שני אחיי הגדולים,, חשקה נפשם במיץ תפוזים טבעי,, ומי יסחוט,,,? אני כמובן,,, סחטתי,, סחטתי,, סחטתי,, הם ישבו גל על רגל ,, שתו מיץ ,, ואני.....? סוחטת,, לבסוף את כמות הקליפות העצומה,, זרקתי מהחלון,, (עד היום לא יודעת למה,,,,) ובדיוק ,,, עברה שכנה,, שחזרה גם היא מחתונה,, ו,,,,חחחחחחחחחח,,,,,,חחחחחחחחח כל הקליפות על הראש שלה,,, צעקותתתתתת,,,,,,,, ואיומיםםםםםם,,,,,,, ההורים הגיעו,,, וכמובן ש..... נענשתי,,, והם,,,,הם נהנו להם ממיץ תפוזים...

ויייייי יש הרבה דברים

אני לא יודעת מה מכל הסיפורים שלי לספר כי הייתי ילדה מאוד שובבה מופרעת ובכלל בתקופת הלימודים הייתי מאוד מקובלת בחבר´ה וחצופה מאוד למורים אז אני צריכה לחשוב איזה מהסיפורים לספר.

מיכל31

New member
וואי, שלום כתה א´ מזכיר לי

בכיתה א´ הושיבו אותי ליד אחד שקוראים לו רמי, חנון כזה עם שיניים בולטות....(כן רעה אני מה לעשות) והרמי הזה כל יום במקום להסתכל על הלוח יושב ובוהה בי, אבל מה למרוקאית יום אחד נמאס, יום אחד באמצע השיעור קמתי החטפתי לו כזו סטירה לקח לו כמה שניות להבין מאיפה נחתי עליו והמסכן האדים והתחיל לבכות ואני כמובן קיבלתי מכתב להורים בלאגן שלם ובגלל הרמי הזה התעודה שלי בכיתה א´ נראתה כך : תורה: א´ הבעה: א´ חשבון: א´ ספורט: א´ וכו... התנהגות : ג´ סיפור אחד מתוך רבים בהחלט.... חחחחחחחח, איזה מכשפה הייתי יו.......חחחחחחחחח

מיכל31

New member
די מייקי ופנטום - הייתי ילדה

בת 6 .אני לא כזו היום וגם לא מעודדת לכך את ילדיי.

היאבקות בוץ

זה משחק תפקידים....זו פעילות פיזית בהסכמת שני הצדדים וסופה עשוי להיות בהחלט נעים.... זו לא אלימות מבחינתי..

סליחה שאני מתערבת, אבל אפרופו

האבקות בוץ, בדיוק נזכרתי שפעם הלכתי מכות עם הבן של השכנים. הייתי מושבניקית ולהם היתה רפת גדולה, איכשהוא ולא יודעת מאיפה מצאתי את הכח הזה - דחפתי אותו לתוך החרא של הפרות. אופס - כבר אמרתי שהיתה לי חרא של ילדות....

מיכל31

New member
קרן- פחד לעמוד לידך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גנובה את.

אל תפחדי אני כבר כמעט לא עושה את זה

רק פעמיים מאז שהתחתנתי... אבל הגיע להם!

קרן,,,

פעם התלוויתי לטיול של אחי הקטן,, עאלק מלווה טיולים,,, בקיצור,, אחד הילדים הציק לו,, משקפופר,, משקפופר,, קראתי לו,, היי פסססס,,,בוא רגע,, הדבקתי לו את כף ידי על לחיו הימנית,,, במילים אחרות, העפתי לו וואחד סטירה,, מאז,, הוא לא הציק לאחי,, ואני,,, אני לא העפתי סטירות,, טוב, חוץ מ,,,,

sahr12

New member
די כפרה שלי מייקי........

צדיק משכמו ומעלה.....חחחחחחחחח

היתה לי פעם ידידה דוסית..

שאמרה לי שאני צדיק משכמי ומטה.... בסדר... בתור אחד שחטף סטירה ממישהי בכיתה א´ אני קצת רגיש לזה...

מיכל31

New member
ידעתי שפגעתי בנקודה רגישה

יא חנון!!!!!!!!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה