כשאוגוסט מגיע, אנחנו... נזיע

Reutk

Active member
דיי ניק אל תגרום לי לפנטז דברים כאלה עכשיו

פרדי ודיוויד ביחד
.

ד"א, כל הקטע שכתבת שג'וש מכין דברים טעימים מזכיר לי שקראתי אפשהו שהוא הופיע בבואו לאכול איתי סלב של אוסטרליה, נראה לי מעניין ומצחיק לראות אותו בסיטואציה כזאת רק לא בא לי להתבאס במקרה שהוא יתגלה כמעפן.

didalf

Well-known member
ארררררג

כבר הלכתי לישון ולא נרדמתי וחזרתי לפה ומחר אני אהיה עייפה.

הלכת רחוק עם הסיפור
בראש שלי הם חבורה של צעירים שיושבים בבית קפה או בר ומנהלים שיחות מצחיקות-טיפשיות-שנונות-מרושעות. וג'וש ופרדי ביחד כמובן.

אבל גם הסיפור שלך מוצא חן בעיניי

אבל אייסמן (אני אוהבת לקרוא לו אלסה-מן) גם הומו? הוא לא היה עם רוג? ואני לא יודעת מי אלה אנול ונורתסטאר. הידע שלי מבוסס על הסרטים, אל תערבב לי דברים מהקומיקס
אגב, אם כבר, אז ביקום הזה צ'ארלס ואריק מנהלים רומן סודי

אני מניח שהם יכולים סתם לשבת ביחד

אני אוהב לתת יותר סיבה. ואת פשוט גרמת לי לחשוב על האקס מן.
&nbsp
אני אערבב לך קומיקס כמה שאני רוצה.
&nbsp
אייסמן הוא דמות בקומיקס מאז שנות ה60 והיו לו הרבה קשרים רומנטיים עם נשים שונות (בין היתר אפילו מיסטיק). אבל לפני כמה שנים הגיע להווה הוא מהעבר כשהוא היה בן נוער. וההוא הצעיר יצא מהארון (אחרי שג'ין גריי קראה לו את המחשבות). אז אייסמן הבוגר נאלץ להודות שהוא היה עמוק בארון כל השנים האלו. האייסמן הצעיר שעדיין בהווה יוצא עם מישהו כבר, אבל הבוגר עוד מתקשה עם זה. עכשיו יש לו סדרת קומיקס משל עצמו ובגיליון האחרון רואים שיחת ווטסאם קבוצתית שלו שבה הוא יוצא מהארון בפני חבריו גיבורי העל (ספיידרמן בתגובה יורד על חוש האופנה שלו).
&nbsp
אני מצרף תמונה עם אופציות שקשורות לאקס מן.
נורת'סטאר הוא ותיק ואחת הדמויות הראשונות שיצאו מהארון באופן רשמי במארבל.
אנול הוא תלמיד חדש יותר. הוא ירוק וקצת עם קשקשים כמו לטאה, אבל חמוד.
דאקן הוא הבן הבי-סקסואלי של וולברין.
שאטרסטאר הוא לוחם מתוכנת גנטי ממימד אחר.
ריקטור הוא מוטאנט ובן הזוג של שאטרסטאר.
וויקאן הוא לא בדיוק מוטאנט, אבל הוא הנכד של מגנטו... בערך, אולי.
&nbsp
לא ידוע לי על יקום שבו צ'ארלס ואריק מנהלים רומן, אבל כמעט בטוח שקיים עולם מקביל כזה.
יש עולם מקביל שבו וולברין הוא בן זוג של הרקולס (החצי אל שהוא גם דמות מארבל).
&nbsp
&nbsp
נ.ב. לקח לי זמן לקלוט אלסה-מן

didalf

Well-known member
יש יקומים שבהם צ'ארלס ואריק זוג

זה נקרא פאנפיקים
(או הראש של עדי).
אבל אם גם ככה המצאת סדרה שמתרחשת באיזה יקום של אקסמן אז זאת התוספת שלי ליקום הזה.

"האייסמן הצעיר שעדיין בהווה יוצא עם מישהו כבר, אבל הבוגר עוד מתקשה עם זה" - ואני חשבתי שהטיימליינים בסרטים מבלבלים

וואי הרבה דמויות להט"ביות, נחמד.
לוולברין יש בן?
האם הכוח שלו זה גם טפרים ביד ויכולת ריפוי? ויש לו קשר ל X23?
הנכד של מגניטו?

השם ריקטור מוכר לי
יש מצב שהזכירו אותו בלוגן?
כל אלה זה מהמוטנטים החדשים? אני מקווה שישלבו משהו מזה בסרטים. מתי כבר יהיו גיבורי על הומואים בסרטים?! (להגנתם בקושי מתייחסים לעניינים רומנטים גם ככה, אבל עדיין).
ולמה מיסטיק בתמונה הזאת? היא גם יצאה מהארון? או שבגלל שהיא מחליפה צורה היא גם זורמת עם כולם?
ושיחת וואספ של גיבורי על נשמע לי מצחיק

הטיימליינים בסרטים הם באמת פשוטים מאוד יחסית

יש כמה חברי אקס מן שהגיעו מהעתיד, בחלק המקרים עתיד שהם גרמו לכך שלא יתרחש כנראה.
בין היתר היו שלושה ילדים של סייקלופס וג'ין גריי שהיו חברים באקס-מן בעוד הם בגיל או מבוגרים מההורים שלהם.
יש כרגע שלושה גרסאות של ביסט: הרגיל, אחד שהגיע מהעבר (כמו אייסמן) ואחד שהגיע מקו זמן שבו צ'ארלס מת בגיל צעיר ולכן ביסט הפך להיות די מרושע (ולכן נקרא דארק ביסט).
חוץ מזה כרגע וולברין מת, אבל קיים וולברין זקן מקו זמן מקביל.
&nbsp
כן, לוולברין יש בן שגם לו יש טפרים וכוחות ריפוי (אם כי פחותים). הוא בן ביולוגי שלו מאישה יפאנית.
X23 לעומת זאת היא שיבוט של וולברין.
כמו בסרט למגנטו יש בן עם הכינוי קוויקסילבר. אבל לקוויקסילבר יש גם אחות תאומה בשם וונדה (מכשפת השני). היא הייתה נשואה לרובוט ויז'יון, וילדה תאומים, שאותם היא יצרה עם הכוחות שלה (כי רובוט לא יכול להכניס אותה להריון). התאומים נעלמו מקיום כשהנשמות שלהם נשאבו לתוך שד בשם מפיסטו, אבל אז הם נוצרו מחדש... איכשהו. ואחד מהם הוא הומו ויוצא עם הבן של קפטן מארבל המקורי. (זה בסדר, אני יודע שאיבדתי אותך)
&nbsp
כן, ריקטור באמת היה בלוגאן. הוא אחד הילדים שם שבורחים, ובעצם מאלו שיותר חשובים. יש לו כוחות לגרום לרעידות והוא מעיף שם ג'יפ או משהו.
כמעט אף אחד מהאנשים שציינתי לא יהיה כנראה בסרט "המוטאנטים החדשים" כי יש דמויות אחרות לזה. יש כמות עצומה של דמויות אקס מן.
כן, מיסטיק בקומיקס היא ביסקסואלית. אומנם ראו אותה יותר בקשרים רומנטיים עם גברים, אבל הקשר הרומנטי הכי חשוב שלה היה עם אישה שקראו לה דסטיני, שמתה בעבר. אגב, בקומיקס הן גידלו יחד את רוג.
&nbsp
לגבי "להגנתם בקושי מתייחסים לעניינים רומנטים גם ככה, אבל עדיין"
נכון שיש סרטים שבאמת בקושי מתעסקים בהם בזה - למשל לוגאן, קפטן אמריקה 2. ובאופן כללי בסרטי אקס מן זה תמיד היה חלק יחסית קטן (אם כי היו מערכות יחסים כמו בין מיסטיק ומגנטו או אייסמן ורוג). אבל בהרבה סרטי גיבורי על העניינים הרומנטיים הם חלק גדול מאוד מהסרט. בדדפול הרומן הוא חלק מאוד חשוב. גם בקפטן אמריקה הראשון, חלק מסרטי איירון מן, סרטי ת'ור בהחלט מתייחסים לא מעט לעניינים רומנטיים.
&nbsp
אגב, דדפול לפי הקומיקס הוא ביסקסואל, וריאן ריינולדס אמר שהוא יהיה פתוח לזה שלדדפול יהיה בן זוג. אבל אני ממש בספק אם באמת יעשו משהו כזה. עם הסרטים האלו רוצים למכור כמה שיותר כרטיסים, לא ליצור גלים.

didalf

Well-known member
אוי איזה כאב ראש זה הקומיקס

עבר עתיד ויקומים מקבילים. באמת איבדתי אותך מתישהו

אבל תודה על כל ההסברים
איך לעזאזל אתה עוקב אחרי כל זה? ואתה באמת קורא הכל?

אוף זה מעצבן שעדיין דמויות קומיקס להט"ביות בסרטים יעשו כזה רעש. מתי נתקדם כבר?

לא יודע

מצד אחד מרגיש שכמעט כל שחקן שני בהוליווד הוא להטבי
ואפילו יש כמה ראשי מדינות שהם להטבים (כרגע לוקסנבורג, סרביה ואירלנד)
ומצד שני עדיין בקושי יש אתלטים בקבוצות גדולות של ענפי ספורט גדולים שנמצאים מחוץ לארון.
ועדיין היו מקומות שלא הקרינו בהם את הסרט היפה והחיה בגלל שיש בו רמיזה קטנטנה למשהו להטבי...
&nbsp
&nbsp
כן, קומיקס זה כאב ראש. קשה לעקוב אחרי הכל. אני ממש לא קראתי את כל מה שאני יודע. אבל כשאני קורא קומיקס עם דמויות עם היסטוריה אני לפעמים קורא על העבר שלהם בדפי ויקיפדיה.

panda0zombie

New member
הסרטון שצירפת זה כנראה הדבר הכי מצחיק שאראה החודש

לגו באטמן היה מדהים

Chandler Rulz

New member
ע-עו-עונ-עונה לסקר

שם: איגור
מרחק מקו האופק: X מטרים בהינתן X מספר ממשי חיובי כלשהו שאני לא יודע מה הוא.

סדרת החודש: Feud. כל כך נהנתי ממנה! בא לי עוד עונה כבר עכשיו.
סרט החודש: Baby Driver! סרט מגניב ממש ומהנה
שיר החודש: Declan Mckenna - The Kids Don't Wanna Come Home
עפתי על כל האלבום הנהדר שלו, אבל בחרתי בשיר הזה כי הוא חמוד [וגם דקלן חמוד].
האלבום שלו, אגב, מאוד עמוק לדעתי ונוגע בנושאים שרלוונטים מאוד לגיל שלו אבל לא ממש נשמעים מאנשים בדור שלו.. יש לו גם שיר בשם Paracetamol שנכתב בעקבות התאבדות של נערה טרנסג'נדרית ומדבר על היחס המזלזל והמפלה של הקהילה הלהט"בית בתקשורת.

אתה יכול להשתמש רק בכלי סכום אחד בכל הארוחות שלך בשנה הקרובה – מה אתה בוחר סכין, כפית או מזלג? (אסור שילובים)
מזלג, ברור.

מה האסון הטלוויזיוני הגדול ביותר של השנה האחרונה?
הביטול של Eyewitness.. כל כך אהבתי אותה.

מה צבע החולצה שלך ברגע זה? אפור

אילו 4 דמויות טלוויזיה* היית מצרף יחד לקבוצה שתככב בסדרה חדשה?
(*מ4 סדרות שונות שגם לא ספין אוף או באותו עולם)

רוס מ"חברים", לארי דיוויד מ"תרגיע", פריס מ"בנות גילמור" וקימי גיבלר מ"צער גידול בנות". מעניין מי יצליח לעלות על העצבים אחד של השני יותר מהר חחחח

מה היית מעדיף – פִּיל או כָּפִיל?
כפיל. אין לי מקום לשים פיל.

חודש אוגוסט נקרא על שם הקיסר אוגוסטוס. אבל זה לא היה שמו האמיתי אלא תואר שניתן לו. המשמעות של אוגוסטוס היא "הנשגב" או "המרהיב" או "האדיר".
איזו דמות טלוויזיה או שחקן/ית טלוויזיה הייתם מגדירים ככזה?
וואלה אין לי מושג.. כל פעם שאני חושב על מישהו, אני ישר מוצא סיבות למה לא

הוספתי עוד קליפ של דקלן מקנה

didalf

Well-known member
וואו איזה קבוצה מעצבנת של אנשים יצרת

והשיר נחמד.

אנשים כל כך דואגים למקום לפיל שלהם

קח אותו לפארק הירקון ותן לו להסתובב שם.
&nbsp
כרגיל, אתה מכיר לי מוזיקאים חדשים. אני עוד לא בטוח עד כמה אני מחבב אותו.
&nbsp
Eyewitness באמת הייתה מעולה. אבל זה לא באמת שהיא בוטלה, הרי היא הסתיימה. רוב הסיכוי שאם היו מנסים בכוח להמשיך אותה זה לא היה יוצא טוב.
&nbsp
קבוצת האנשים שלך באמת כל כך הזויה שאני ממש לא יכול לדמיין ספין אוף בכיכובם. כלומר יש סיכוי שהמסך טלוויזיה ישבר.
אם בכל זאת ייצרו את התוכנית הזאת (אני מניח כאמצעי לעינויים) אז אולי הקונספט הוא של 4 אנשים שנכנסים במקרה למעלית שנתקעת. 8 פרקי הסדרה - 25 דקות כל פרק - יציגו את מה שקורה במעלית בזמן אמת בשלוש ומשהו שעות עד שמחלצים אותם.

Chandler Rulz

New member
היא יכלה להמשיך עוד.. אפשר לפתח כמה דמויות שם שלא היו

כל כך עגולות.. אם ברודצ'רץ' הצליחה להמשיך אחרי עלילה דומה פחות או יותר, אין סיבה שגם Eyewitness הייתה ממשיכה..
&nbsp
רעיון טוב עם המעלית
אני יכול לראות את זה קורה

קשה לי לדמיין את זה
לEyewitness

הרי העלילה היא חקירת רצח שהסתיימה לחלוטין, אבל הדמויות הראשיות הם שני הנערים. אם תהיה עוד עונה אז יהיה צריך להיות פשע חדש. אני לא רואה איך עושים באופן הגיוני, או אורגני, ששני הנערים יהיו קשורים גם לעלילת הרצח השניה.
&nbsp
האמת שהייתי גם בספק לגבי זה שברודצ'רץ' המשיכה. אני לא יודע כיצד בדיוק היא עשתה את זה כי עדיין לא ראיתי את עונות 2 ו3 (אז אל תספלייר שום דבר), אבל כן יכלתי לראות איך ממשיכים מכמה סיבות. הראשונה היא שהדמויות הראשיות בסדרה הם שני בלשי המשטרה. אז ברור שאם יש פשע נוסף אז הם עדיין יהיו במרכז. דבר שני היו כמה רמזים קטנים לדברים מהעונה הראשונה שלא קיבלו ממש סיום, מה שלא זכור לי בEyewitness. ודבר שלישי הוא שבסדרה היו הרבה יותר דמויות שונות של עיירה שלמה, כל אחד עם סיפורים משלו, אז נראה לי ברור יותר איך אפשר לבנות על זה.
&nbsp
כמובן שזה אפשרי בטח היה לעשות את זה לEyewitness, אבל נראה לי יותר קשה. במיוחד אם רוצים לשמור את הנערים בתפקיד מרכזי (ואם לא, אז זה מאבד עצום מהסיבה שאני מעוניין בזה).
&nbsp
אבל הנה רעיון בערך אולי...
&nbsp
המשך לסדרה עוד כמה שנים שיתרחש אחרי קפיצת זמן של איזה עשר שנים. הנערים כבר בוגרים יותר, עדיין בזוגיות, אולי נשואים, אולי עם ילד... ואחד מהם הפך להיות שוטר ויחד עם השוטרת מהעונה הקודמת חוקר משהו.
&nbsp
או... לוקאס ופיליפ נפרדו אחרי איזה שנה ביחד ודרכיהם נפרדות. עשר שנים לאחר מכן לוקאס הוא שוטר, אולי סוכן FBI, ומגיע לחקור משהו שקרה עם השוטרת ואז הוא פוגש את פיליפ שוב ומתחיל לנצנץ הרומן בינהם שוב.

panda0zombie

New member
ממש בא לי לראות בייבי דרייבר!

מחכה שאחות שלי הגדולה תחזור לעיר כדי שאלך לראות איתה..

קבוצה ממש מעצבנת של אנשים באמת

יצא לי לשמוע קצת מדקלן והוא ממש חמוד.. אתחיל אולי לשמוע יותר

Chandler Rulz

New member
הוא מאוד חמוד

ראיתי גם כמה קטעים שלו מהופעות והוא גם יודע להופיע

panda0zombie

New member
יאללה עונה בדיליי קליל

שם: מאיה אבל התרגלתי לזומבי/פנדה כבר

מרחק מקו האופק: הלוואי והייתה לי תשובה שנונה או נכונה לזה אבל אין לי מושג

סדרת החודש: פאק נראה לי שהסדרות היחידות שראיתי החודש היו מתים לרגע וציידי הצללים. זה ממש קצת.. אלך אליהן אבל
סרט החודש: ספיידרמן השיבה הביתה ממש אהבתי. ראיתי פעמיים בקולנוע (פעם אחת בכוונה עם חברה, פעם שנייה עם חבר אחרי שתכננו ללכת לראות וונדרוומן בכלל אבל לא היה מקום אז היינו צריכים לאלתר)
שיר החודש: וואו יש הרבה..אבל אקצר ברוקסן של The police שתמיד שרתי ברגעים רנדומליים בתקווה שמישהו ישתיק אותי כמו שג'ף עשה לבריטה בקומיוניטי. גם על השיר שהופיע בטריילר של הפנתר השחור חרשתי

אתה יכול להשתמש רק בכלי סכום אחד בכל הארוחות שלך בשנה הקרובה – מה אתה בוחר סכין, כפית או מזלג? (אסור שילובים) מזלג, כל מה שאני אוכלת עכשיו בכפית אולי מתסכל במזלג אבל בהחלט אפשרי

מה האסון הטלוויזיוני הגדול ביותר של השנה האחרונה? שחידשו את המפץ הגדול ללא עונה, אלא שתי עונות חדשות. האסון הכי גדול שעולה לי לראש עכשיו

מה צבע החולצה שלך ברגע זה? שחור

אילו 4 דמויות טלוויזיה* היית מצרף יחד לקבוצה שתככב בסדרה חדשה? אוף אני גרועה בשאלות האלה שדורשות מחשבה ודימיון. טוב מצטערת ישבתי וחשבתי אבל מסתבר שאני עייפה מידי בשביל לחשוב ברגעים אלה

מה היית מעדיף – פִּיל או כָּפִיל? מתה על רנדום. ופיל אגב

חודש אוגוסט נקרא על שם הקיסר אוגוסטוס. אבל זה לא היה שמו האמיתי אלא תואר שניתן לו. המשמעות של אוגוסטוס היא "הנשגב" או "המרהיב" או "האדיר".
איזו דמות טלוויזיה או שחקן/ית טלוויזיה הייתם מגדירים ככזה?
ורוניקה מארס היא בטוח אחת מהדמויות טלוויזיה שהייתי מגדירה ככאלה מהסדרות שראיתי. אני ראיתי עוד סדרות עם דמויות מגניבות וטובות אבל לא זכור לי עוד דמות שהתקרבה לורוניקה

מצרפת פה כמה מהשירים האהובים עליי החודש.. יש הרבה יותר מן הסתם

panda0zombie

New member
רגע רגע בעצם יש לי תשובה

לשאלה על הארבע דמויות לצרף ביחד.. בבקשה קבלו סיטקום עם: קימי מ"קימי שמידט הבלתי שבירה", אפריל מ"מחלקת גנים ונוף", אנני מ"קומיוניטי" וכאן בעצם נתקעתי כי אין לי עוד דמות. אולי היילי מ"משפחה מודרנית"

ורוניקה מארס באמת מדהימה

אבל אם כבר בלונדינית צעירה אז באפי סאמרס לוקחת. (האמת שהתאפקתי שלא לבחור בה, כי אני יכול לבחור בה להכל)
&nbsp
הקטע עם רוקסן בקומיוניטי באמת מעולה. ובאחד הפרקים המעולים של הסדרה.
&nbsp
אבל מהבחירות המוזיקליות שלך הייתי חייב לנגן את אפריקה. שיר קלאסי שאף פעם לא נמאס לי ממנו.
&nbsp
את צריכה להיות מאוד שמחה מהכינוי פנדה/זומבי. זה מהשמות האלו שאני הייתי רוצה לחשוב עליהם כשאני בוחר שם משתמש.

panda0zombie

New member
היצירתיות שבי מסתיימת בכינויים

שקלתי גם לרשום באפי אבל לא ראיתי את הסדרה ורציתי לבחור דמות שאני מכירה...

בהחלט אחד מהפרקים הכי טובים של קומיוניטי. הייתי מגדירה אותו כהכי טוב בסדרה אפילו למרות שהוא לא ההכי אהוב עליי (זה יהיה הפרק האדיר ההוא בעונה השנייה עם הפלאשבקים)

למעלה