כשאוגוסט מגיע, אנחנו... נזיע

לא אמרתי שהוא לא יכול להיות . אמרתי שאני לא רוצה

בכל אופן תראה משהו שהצחיק אותי שקראתי השבוע בטוויטר

פיירס מורגן צייץ את המשפט הבא (ליאו זה ראש סגל בסדרה הבית הלבן)

Gen. John Kelly is now Trump's Leo McGarry: tough, no-drama operator who he properly trusts. #WestWing

אז בין התגובות אליו
הייתה תגובה של אדם סקוט (כן השחקן אני בהתחלה לא הבנתי שזה הוא כי בעיקר הסתכלתי על גיפים
ולא הבנתי למה יש הרבה גיפים של בן מפארקס)

Nope--not one person associated with this diarrhea bomb of an administration deserves to be in the same sentence as Leo.

ולזה מורגן הגיב
?Adam, you realise Leo didn't actually exist - right

ואדם בתגובה
? Wow. Touché again Piers. How do you do it

ותגובה של בראדלי לעניין (ג'וש ליימן)
On Behalf of the Acting President Of The United States, don't invoke Leo McGarry with anything to do with this hateful administration.

ואז אחד הגולשים כתב לו
YOU TELL 'EM. If someone drops a Kushner/Josh Lyman comparison ima burn this all down.

ואז מורגן כתב (טובי המנכ"ל התקשורת בסדרה הבית הלבן)

Can we all at least agree Scaramucci is Toby? cc @Richard_Schiff

ושחקן שמשחק את טובי בתגובה
He's Doug Stamper minus a brain. @michaeljkellyjr @HouseofCards

לא יודעת אם מורגן ניסה להטריל או שהוא באמת מאמין בממשל הזה

לא הספקתי לערוך

בכל אופן כל זה קרה לפני שפיטרו את סקרמוצ'י.
&nbsp
&nbsp
וגם בקשר לג'וש כנשיא רציתי להוסיף משהו
אני לא בעד הרע במיעוט בגלל זה לא הייתי בעד הילארי בזמנו
אלא בעד האדם הטוב לתפקיד .בגלל זה לא נראה לי שאני אראה בית הקלפים
וגם כי בגלל שאמרת שלמאבטחים שם יש עלילה
.הסצנות בחדרי מצב וכל מה שקשור לביטחון אישי ולאומי אלו סצנות שאני הכי שונאת בסדרה הבית הלבן
&nbsp
&nbsp

חחחחח כן,

פירס מורגן באמת תומך גדול של טראמפ. בין היתר כי הוא כנראה חבר טוב שלו.
&nbsp
הוא כל הזמן משבח את טראמפ על כל דבר קטן שהוא כביכול עושה. וכל הזמן מטריל כל מי שנגד טראמפ. בין היתר הוא נכנס לכמה ויכוחים עם ג'יי.קיי. רולינג.
&nbsp
על כל ההחלפת דברים הזאת לא שמעתי.
אבל כן קראתי שכשטראמפ מינה את סקארמוצ'י פירס כתב בטוויטר Great hire.
ואז 10 ימים לאחר מכן כשהוא פוטר היה לו מספיק הומור עצמי כדי להתייחס לטוויט של עצמו ולכתוב הפעם Great fire.
&nbsp
זה מצחיק שפירס כותב עכשיו שהמינוי של ג'ון קלי הוא טוב ושטראמפ סומך עליו. אני מניח שעד אוקטובר גם הוא יפוטר או יתפטר.

חחח אוקטובר נורא רחוק כדי להחזיק מעמד עם רחוק עם טראמפ

וכן הייתה לי הרגשה שפיירס באמת תומך בו .איזה מוזר אומנם הוא לא הראשון שאני יודעת שבעדו אבל עד עכשיו כולם היו רפובלקינים חשבתי שחלק מזה קשור לעובדה הזאת אבל פיירס בכלל בריטי שמאלני

panda0zombie

New member
ספרות זולה

אחד הסרטים הכי טובים שיצא לי לראות מאחד הבמאים הכי טובים של כל הזמנים

גם אני יודע לענות

שם: ניקולאי ברוטוס
מרחק מקו האופק: אם אני מכוון את עצמי נכון על גבעה – במרחק נגיעה.

סדרת החודש: חודש יחסית חלש מבחינת סדרות שאני צופה בהן. אז כנראה Kingdom. היא הייתה ממש טובה, אם כי יש סיכוי שאני אשנא אותה לעד.
סרט החודש: ספיידרמן החדש – מעולה. אם כי גם בייבי דרייבר ומחלמת עולם הקופים היו ממש טובים.
שיר החודש: (Worth it (Perfect של Superfruit . לא בגלל השיר (אם כי הוא נחמד ונדבק קצת במוח) אבל בעיקר בגלל הקליפ החמוד.
https://www.youtube.com/watch?v=UCv9hayPbw0

מה צבע החולצה שלך ברגע זה? סגולה
מה האסון הטלוויזיוני הגדול ביותר של השנה האחרונה? Powerless
אתה יכול להשתמש רק בכלי סכום אחד בכל הארוחות שלך בשנה הקרובה – מה אתה בוחר סכין, כפית או מזלג? (אסור שילובים)
סכין נראה לי הכי הכרחי. לפעמים פשוט צריך לחתוך דברים. ואני יכול להשתמש בו כדי לתפוס דברים. מרקים בכל מקרה אני לא אוהב.

אילו 4 דמויות טלוויזיה* היית מצרף יחד לקבוצה שתככב בסדרה חדשה? (*מ4 סדרות שונות שגם לא ספין אוף או באותו עולם)
דייויד הלר (ליגיון), ג'אגהד (ריברדייל), מייז (לוציפר), סאן בק (Sense8)

מה היית מעדיף – פיל או כפיל? פיל, כי זה מגניב. כפיל זה מאוד שימושי, אבל מה אם הוא פשוט יקח את מקומי?

חודש אוגוסט נקרא על שם הקיסר אוגוסטוס. אבל זה לא היה שמו האמיתי אלא תואר שניתן לו. המשמעות של אוגוסטוס היא "הנשגב" או "המרהיב" או "האדיר".
איזו דמות טלוויזיה או שחקן/ית טלוויזיה הייתם מגדירים ככזה?

הדוקטור (מדוקטור הו)

ניתן להוסיף תמונה ו/או סרטון (ולכתוב למה בחרת בו)
ציור של ספיידרמן
והסרטון הקצר הממש חמוד In a Heartbeat - Animated Short Film
https://www.youtube.com/watch?v=2REkk9SCRn0 ;;

didalf

Well-known member
יוו הסרטון הזה ממש חמוד

וגם, אחד ג'ינג'י ואחד שיער שחור, אז אתה יודע מי אלה

וגם הקליפ של סופרפרוט ממש מגניב.

המוח שלך ישר הולך לשם

אפשר לקשר את הג'ינג'י איכשהו לאיאן, אבל בין שחור השיער למיקי... אני לא בטוח אם מיקי יודע לקרוא

didalf

Well-known member
ועכשיו תמציא סיפור לאנשים שאתה בחרת

אני חשבתי שזה ברור

מייז היא שדה מגהנום שעובדת כציידת ראשים על כדור הארץ. היא מנסה לתפוס את סאן בק, אמנית הלחימה שיש לה כוח שמחבר אותה עם עוד שבעה אנשים בעולם. מייז מוצאת את סאן כשהיא מחפשת מקלט עם חבורה של אנשים אחרים עם כוחות בסאמרלנד.
אבל חלק מדייויד מזהה שמייז היא שדה ומעביר בטעות את שלושתם למימד הלימבו שבין כדור הארץ וגהנום. יחד איתם נמצא גם בחור צעיר בשם ג'אגהד מעיירה בשם ריברדייל. אבל האם ג'אגהד הוא אמיתי, תוצר מוזר של המוח של דייויד, או ישות אחרת בלימבו שמנסה ליצור איתם קשר? מה בדיוק הוא מסתיר מתחת לכובע המוזר שלו?
בנתיים סאן יכולה ליצור קשר רק חלקית שאר הקלאסטר שלה שבכדור הארץ כי הזמן בלימבו נע בקצב אחר. הכוחות של דייויד בקושי עובדים. מייז מרגישה שהיא נמשכת חזרה לגהנום ולא בטוחה אם היא רוצה לחזור לשם או לכדור הארץ. וג'אגהד מנסה להבין כיצד קרה שהוא הגיע לשם עם האחרים והאם הוא בכלל חי עדיין בכדור הארץ (אם הוא בכלל אמיתי).
הטבע המוזר של לימבו רק מקשה יותר על החבורה כאשר פני השטח משתנים כל הזמן וסוגים שונים של שדים או יצורים יכולים להופיע מאחורי כל פנייה.

didalf

Well-known member
"ברור"

כן, זה בדיוק מה שאני חשבתי עליו

panda0zombie

New member
וואו הסרטון

בכיתי קצת..

ציור יפה של טום הולנד. אחד מהסלבריטי קראש היותר חדשים שלי

didalf

Well-known member
שתדע שאני קצת כועסת

אני אוהבת לענות ראשונה, ושמת את זה אחרי שהלכתי לישון והגעתי למחשב מאוחר היום

שם:
עדי
מרחק מקו האופק:
525600

סדרת החודש:
פליז לייק מי סופסוף!! ולגיון למרות שזה היה אולי ביום הראשון של החודש.
סרט החודש:
ממממ מה ראיתי החודש? הרבה כי אני רואה יותר סרטים מסדרות לאחרונה אבל לא זוכרת. לוגאן ואקסמן 3 ראיתי כבר ביוני. ראיתי גם לגו באטמן, שהיה פחות מוצלח מהלגו הקודם אבל מצחיק. ארררג לא זוכרת. ולאחרונה מאד נהנתי דוקא לפרט על הסרטים שראיתי במהלך החודש.
שיר החודש:
Guns N Roses - Civil War, בעקבות ההופעה

וגם רמיקס למנגינה די מוכרת מלגיון שעשו ממש מגניב וגם הסצנה הייתה מעולה. (זה קישור רק למוזיקה אז זה לא ספוילר אבל יוטיוב יכול להציע סרטונים קשורים שהם ספוילר).

אתה יכול להשתמש רק בכלי סכום אחד בכל הארוחות שלך בשנה הקרובה – מה אתה בוחר סכין, כפית או מזלג? (אסור שילובים)
חשבתי על זה קצת וכפית. כי אי אפשר לאכול דברים נוזליים עם מזלג. ועם כפית אפשר לאכול הכל או מקסימום בידיים. אי אפשר לאכול מרק בידיים.

מה האסון הטלוויזיוני הגדול ביותר של השנה האחרונה?
שנטפליקס גנבו ליס את פליז לייק מי וגרמו לי לחכות ים זמן.

מה צבע החולצה שלך ברגע זה?
ירוק

אילו 4 דמויות טלוויזיה* היית מצרף יחד לקבוצה שתככב בסדרה חדשה?
(*מ4 סדרות שונות שגם לא ספין אוף או באותו עולם)
אפריל ממחלקת גנים ונוף, אנני מקומיוניטי, ג'וש מפליז לייק מי, פרדי ממלפפון/בננה. לאדעת למה, הם נשמעים לי כמו חבורת צעירים מצחיקה.

מה היית מעדיף – פִּיל או כָּפִיל?
פילפילון אפו ארוך

חודש אוגוסט נקרא על שם הקיסר אוגוסטוס. אבל זה לא היה שמו האמיתי אלא תואר שניתן לו. המשמעות של אוגוסטוס היא "הנשגב" או "המרהיב" או "האדיר". איזו דמות טלוויזיה או שחקן/ית טלוויזיה הייתם מגדירים ככזה?
בגלל הדיון על ש"ש ראיתי איזה קטע של ג'סי אז אני בוחרת בארון פול. ובדמות בריאן קיני.

ניתן להוסיף תמונה ו/או סרטון (ולכתוב למה בחרת בו)
אממ סתם גיף של הסקוטי האהוב עליי עושה פרצוף חמוד

ווידאו של באטמן VS גרוט כי זה מצחיק אותי הרבה יותר מידי והגעתי למסקנה שזה הבאטמן האהוב עליי מכל הגרסאות וכל החודש ראיתי סרטוני "ביקוז איימ באטמן"

Reutk

Active member
טוב, הגיף הזה ממש אבל ממש חמוד

אגב, אני ראיתי קטע שהוא ומייקל פסבנדר התארחו באיזשהי תוכנית אירוח בריטית והמנחה שם הציג להם כל מיני פנארטים שלהם ופאנפיקים שלהם כזוג ועוד לגמרי ארד קור כזה, וזה היה לגמרי מביך, אבל הם היו לגמרי קולים וחמודים ומצחיקים בקשר לכל זה.

אני קצת פוחדת מזה שפרדי ישבור לג'וש את הלב בסדרה החדשה הזאת שלך.

אני מתארת את ארון פול כקיסר, אבל כמו ג'סי עם החליפה המתנפחת
.

didalf

Well-known member
זה מאותה תוכנית

(כלומר לא אותו פרק אבל אותו מנחה)
יש לי גם וידאו
(ראיתי אותו איזה מליון פעם כי הוא סופר חמוד וגם ממש קצר וגם יוטיוב מציע לי אותו כל הזמן ואני לא מסרבת).
וכן הוידאו הזה עם הפנארט והפאנפיקים קורע
זה הראיון הראשון שלהם שראיתי כי אחותי הראתה לי אותו אחרי שראינו את הסרט לראשונה ואמרתי שהם צריכים להיות זוג אז היא הראתה לי שאני לא היחידה שחושבת ככה. ומאז התאהבתי בו.

חכי, בסוף פרדי עוד יתאהב בג'וש. הוא ידוע בכשרון שלו למשוך אליו חתיכים משומה.

רק אתמול נולד הפיל

וללכת לא רגיל

&nbsp
תודי שזה יחסית נדיר שאת הולכת לישון כל כך מוקדם
זכור לי שאת הרבה פעמים כאן גם אחרי אחת.
&nbsp
אני אוהב את המבחר שלך.
ארבעת הדמויות שלך מגלות באותו זמן שיש להם כוחות מופלאים. הם נרשמים לבית הספר למוטאנטים של פרופסור X. בזמן שהאקס מן יוצאים למשימות הם נשארים בבית ספר. פרדי מפלרטט עם כולם, אבל מעוניים רק באפריל שלא מעוניינת בו בכלל ומשתמש ביכולת שלה למחסומים טלקנטיים כדי להרחיק אותו. ג'וש עוסק בעיקר בהכנת תבשילים במטבח בשביל כולם (הוא נעזר ביכולת העל שלו לגרום לדברים בריאים להיות טעימים). ואנני משתמשת בOCD שלה והיכולת לראות לעבר ולעתיד כדי לנסות לעשות סדר בקוי הזמן המבולבלים של סרטי אקס מן.
*לא ציינתי את הכוח על של פרדי. תסתכלי עליו, זה די ברור.
&nbsp
לכל הרוחות, לכולכם יש בעיה עם עניין המרק.
אם בל לא זקוקה לכף בשביל מרק, גם אתם לא.
&nbsp
*חיזיון של העתיד: השנה היא 2073. האנושות מתמודדת עם ההשלכות של מלחמת העולם הרביעית וקשרים ראשוניים עם חיים תבוניים מכוכבים אחרים. עידן הדלקים המזהמים עבר וכל צרכי האנרגיה שלנו מסופקים ישירות מהמים. הטכנולוגיה התקדמה לכך שאפשר לעשות טלפורטציה לכל מקום בכדור הארץ ותקשורת ובידור מסופקים ישירות לתוך המוח. אבל את עדיין שמה גיף של ג'יימס מקאבוי כל חודש.

didalf

Well-known member
בכלל לא נכון

אני דווקא משתדלת ללכת לישון לא יותר מאוחר מ12 כבר תקופה ארוכה. פה ושם מתפקשש לי.

אני אוהבת את התרחיש שלך
אם כי בראש שלי לפרדי יש גם קטע עם ג'וש. אבל בעצם יכול להיות לו עם כולם, למה לא?
והוא כזה חתיך

אבל אם כבר הם כולם באקסמן, אז אפריל משומה מציקה לאחד בשם דיוויד

בסדר אז הוכחת שאין צורך באף סוג סכום.

לאדעת, עתיד שבו אני שמה גיף של ג'יימס מקאבוי כל חודש נשמע לי עתיד טוב מאד.

גם אני רציתי

אבל זה קשה עם הצורך לכתוב בתפוז (רואה, שנינו עדיין ערים)
&nbsp
לפרדי יהיו קטעים קצרים עם כמעט כולם. תזכרי שגם האקס מן שם חלק מהזמן ויש שם כמה גברים שהם לא סטרייטים. אז יהיו לו גם קטעים עם אייסמן, אנול ונורת'סטאר (והבן של וולברין). וכמובן גם עם סופה, קיטי פרייד, ג'ין גריי ועוד. למעשה הכוח שלו כל כך חזק שאפילו יש משהו קטן עם סייקלופס.
&nbsp
אולי יהיה משהו עם דייויד בפרק קרוסאובר מיוחד.

למעלה