כשאוגוסט מגיע, אנחנו... נזיע

didalf

Well-known member
הפרק של הפלשאבקים

הפרק עם קווי הזמן הוא באמת אחד הטובים אבל לא הכי טוב. זה עם הפלשאבקים למשל יותר טוב.

לקח לי זמן להבין על איזה פרק אתן מדברות

אני מניח שהכוונה לזה שהם נזכרים באירועים מהשנה האחרונה. הוא באמת מעולה.
&nbsp
אבך יש המון פרקים מדהימים: פיינטגאן, אצבעות עוף, מבוכים ודרקונים, ספיישל כריסמס של עאבד, אס קראק בנדיט ועוד ועוד
&nbsp
&nbsp
תראי באפי!!!!

עונה גם

סדרת החודש-הבית הלבן בצפייה חוזרת זה כל כך שונה לראות את זה בטלוויזיה
סרט החודש- לא ראיתי .חשבתי שאני אראה את ערים של נייר כי קראתי אותו החודש אבל מפרק 4 הספר הפך להיות מעצבן אז וותרתי על העניין
אגב ניק סיימתי את חפצים חדים לא אהבתי אותו אבל אני בהחלט מתכוונת לראות את הסדרה מבאס אותי הבחירה שלהם של הדמות הראשית עוד לפני שהתחלתי לקרוא אותו ידעתי שזאת היא והיא ממש לא איך שאני מתארת את דמות
לפחות הבלש הוא אחד משחקנים האהובים עליי:)

ברור שמזלג .כמעט ולא משתמשת בשני הדברים אחרים

אסון טלווזיוני ערוץ 11 נסגר שהמפצחת עוד לא הסתיימה ואיך עכשיו אני אדע מה עלה בגורלה של בטמאנית .וגם זה שעכשיו גיליתי שיס המעצבנים לא הולכים לשדר את עונה 11 שלNcis
כמובן תומכת גם במי שכתב על משחקי הכס

דמוית
טובי זילגר דני טריפ דין סנדרסון ומרי ג'יימסון
מה ? לא אמרת שאסור לי לרמות

ברור שכפיל .מה אני אעשה עם פיל?

כל אנשים שאני אוהבת הם אדירים
(אגב מעניין מה אנשים היו כותבים אם היית מבקש לרשום על אנשים מעולם אמיתי אבל לא מפורסמים או עם קשר דם אליהם))
בכל אופן בחרתי דמות ושחקן
סם סיבורן ובראדלי ויטפורד

תמונות
בתמונה מספר3 אני רואה ששיעורי בלט בהחלט השתלמו
אגב התמונה אומנם מלפני כמעט 20 שנה אבל גם כיום הוא עדיין מסוגל להתמתח ככה פרסמו לא מזמן תמונה עדכנית שלו כזאת אבל הוא עם מכנסיים קצרות אז עדיף לא לשים אותה פה

Lhuna1

New member
זה כמו שהבנת למטה

טובי זיגלר זה טובי זיגלר
דני טריפ בסטודיו 60 זה בראדלי וויטפורד == ג'וש ליימן
דין סנדרסון ב"הכריש" זה רוב לאו == סם סיבורן
מרי ג'יימסון בנותרים זו ג'אנל מולוני == דונה מוס
כולם דמויות בבית הלבן, ואני לא רואה איך זה פסול ! הדמויות המקוריות הן עדיין מסדרות שונות ולא קשורות

&nbsp

אה, אם ככה זה באמת בסדר גמור באמת

זה לא משנה אם השחקנים עבדו בעבר יחד, כי הסדרה היא על הדמויות.
&nbsp
אבל אפשר לשלב בסיפור את העניין.
&nbsp
כמה שנים לאחר שטובי זיגלר הפסיק לעבוד בבית הלבן הוא איבד קשר עם רוב חבריו לשעבר לעבודה.
הכל משתנה כאשר יום אחד הוא רואה בטלוויזיה סדרה בכיכובו של שחקן בשם דין סנדרסון, שנראה זהה לחברו סם סיבורן, שנעלם בהעלמות הגדולה של שני אחוז מהאוכלוסיה לפני כמה שנים.
כאשר הוא מנסה ליצור קשר עם דין סנדרסון הוא פוגש את המפיק ההוליוודי דני טריפ, שנראה זהה לחברו ג'וש ליימן, שגם הוא נעלם בהעלמות הגדולה.
בניסיון לגלות מה קרה הוא חוקר את דני טריפ ודין סנדרסון ומגלה שלשניהם יש חורים מוזרים בזיכרון, משטרידים גם אותם. והם עצמם לא יכולים להסביר את הדימיון שלהם לעובדים לשעבר בבית הלבן. כאשר מסתבר שלאף אחד אין תשובות הם מתחילים להבין שפועלת קנוניה רחבת היקף, גדולה יותר ממה שהם יכולים לדמיין.
מעט מאוד אנשים מוכנים להתייחס לנושא, אך הם מופנים על ידי מקור לא ידוע לאישה שמודעת למה שקרה. ככה הם פוגשים את מרי ג'יימסון, שלתדהמתם נראית זהה לדונה מוס. מרי מסבירה להם שלפני כמה שנים כששני אחוז מאוכלוסיית העולם נעלמו היא עצמה נכנסה לתרדמת. כשהיא התעוררה מהתרדמת שלה היא גילתה שהיא אחת מבין האנשים הבודדים שיכלו לראות שחלק מהאנשים שנעלמו לא באמת נעלמו. הם פשוט קיבלו חיים אחרים עם זכרונות אחרים. ורק אז היא מבינה שזה גם קרה לה.
&nbsp
יחד ארבעתם פועלים לנסות לגלות מה פשר הקנוניה הזאת.
הם גם מנסים לגלות אם הנשיא לשעבר ברטלט, שבעצמו נעלם, עדיין חי איפשהו בזהות אחרת.
*בסוף העונה הראשונה הם יגלו תחת השם רוברט הנסון בסאן דייגו ושהוא נשוי לגבר.

גם אני

אני לא רואה פרנקי וגרייס אבל רעות כן אז היא אמרה לי 'את יודעת שזה עם השחקן מהבית הלבן והשחקן מחדר החדשות?'
אמרת לה 'אני יודעת שזה עם שחקנית מהבית הלבן ושחקנית מחדר החדשות' כי בהתחלה חשבתי שהיא התבלבלה
אבל בסוף הבנתי שגם שחקנים מרטין שיין וסם ווטרסטון (צ'רלי מחדר החדשות) משחקים בסדרה ושהם ביחד
בכל אופן רעות התבאסה שהפרידו לנו בין ברומאנסים (ג'ד וליאו מהבית הלבן וצ'רלי וויל מחדר החדשות)

זה כזה יפה

ניק אתה כזה מוכשר יש רק בעיה אחת שעכשיו אתה צריך כל חודש לעדכן בסיכום מה קורה איתם

מצחיק שהתחלה באמת קרתה פחות יותר . השחקן שמשחק את טובי באמת הופיע בכריש כחבר מעבר של הכריש
בכל אופן נורא אהבתי אני אפילו אשמח שקווין ונורה יצצו להם אפילו מאט אבל הוא כמובן חייב להיות גרוש ולא יזיק אם הוא יפסיק להיות כומר

נ.ב כמו כן הם מגלים שבתו הפכה לשפחה ברפובליקת גלעד
מה שמזכיר לי כנסו לסרטון ועברו לדקה 1:50 ברטלט חוזה את העתיד

חחחחח באמת יש לו יכולת מדהימה לחזות את העתיד

מעניין אותי אם גם מתייחסים לבעיות הסמים של סי.ג'יי. והבת שלה.
&nbsp
ולא ראיתי את הכריש אז לא ידעתי על כך שהשחקן של טובי הופיע שם. אז אולי גם אני רואה את העתיד קצת.
&nbsp
&nbsp

הם נוהגים להופיע בסדרות של אחרים

זאת אומרת אני לא מתכוונת ששחקן איקס שהופיע בבית הלבן מופיע באותו סדרה שבה מופיע שחקן אחר שהופיע בבית הלבן כי בבית הלבן הופיעו כל כך הרבה שחקנים שנראה לי שבכמעט בכל סדרה(מלפני ואחרי הבית הלבן) הופיעו לפחות שני שחקנים מהסדרה

אלא על מצבים שבהם הם מופיעים יחד בגלל העבר שלהם בבית הלבן כמו שריצ'רד (טובי)ובראדלי(ג'וש) הופיעו בממי של אליסון (סי ג'יי)

או שבראדלי הופיע יחד עם רוב לאו בפארקס שהבנתי שהיו בפרק בדיחות על הבית הלבן
ויום אחד אני אגיע אליו ואראה את זה בעצמי

ונראה לי שיש עוד מקרים כאלה שאני פשוט עדיין לא מודעת אליהם או עם שחקנים שפחות אכפת לי מהם

Lhuna1

New member
לגמרי גם המקרה הראשון שכתבת זאת אומרת הם מופיעים במלא

בדיוק עכשיו אני רואה את the affair ומופיעים שם גם ריצ'ארד שיף (טובי) וגם השחקנית שהיתה העו"ד של ליאו מק'גרי.

כן על ריצ'רד ידעתי גם רציתי לכתוב לך

אבל לא ידעתי אם זה מדברים שלא אכפת לך לדעת או לא .אז לא אמרתי לך כלום
אני התחלתי לראות הרומן אבל הפסקתי אחרי הפרק של הבקבוק לא בגללו ותמיד אמרתי לעצמי במיוחד ששניר משתפך על עונה 2 וכמובן שהבנתי שריצ'רד גם מופיע בסדרה (ראיתי אותה לפני הצפייה בית הלבן אז אני אפילו לא זכרת אם הוא היה בפרקים שראיתי או לא)לחזור אליה כבר .עכשיו אמרתי לעצמי נראה מה לונה תכתוב
&nbsp
ויופי אני אוהבת את שחקנית שמשחקת את ג'ורדן .
&nbsp
קטע שיש הרבה אפשריות להמשיך את סיפור על יוצא הבית הלבן כמו זה שמגלים שהלן עזבה את סנטוס לטובה אישה וגידול ילדי אומנה .ואנבנת הפכה למכשפה וזה רק מה שעולה לי כרגע
&nbsp
כמה שאלות לי אליך
את ראית הסמויה לותר או הכי גאים?
את אוהבת ברומאנס ?.כי לא ראיתי אף פעם שכתבת משהו כזה .מצד שאני התפלאתי שכתבת שאת רוצה שדוקטור יהיה חתיך

Lhuna1

New member
ראיתי הסמויה עד עונה כלשהי

3 או 4 אני כבר לא זוכרת.
מצד אחד אהבתי אותה מאוד אבל מצד שני גם חושבת שהיא אוברייטד ולא "הסדרה הכי טובה אי פעם" כמו ששמעתי הרבה אנשים מחשיבים אותה. למרות שאהבתי לא הצלחתי להמשיך אותה עד הסוף.
&nbsp
לותר ראיתי רק פרק אחד (לא בטוחה שעד הסוף אפילו) ולא רציתי להמשיך.
&nbsp
הכי גאים שיש - ראיתי את המקור הבריטי ממש מזמן כשהוא יצא ושודר ב-YES - היתה אחת הסדרות המהממות שהכי אהבתי אי פעם.
ובגלל זה שנאתי את החיקוי האמריקאי שאל תכעסו עלי אבל אין להשוותו והוא עושה עוול נוראי בעיני למקור. אז ראיתי רק את ההתחלה שלו והתעצבנתי והפסקתי

&nbsp
אני אוהבת מאוד ברומאנסים וגם סיפורי אהבה של ממש בין גברים, אבל בשביל שאתלהב מהם באמת רצוי שיהיה לי לפחות קראש קטן על אחד המשתתפים... אין מה להתפלא שרציתי דוקטור חתיך, כי הקראש שלי על הדוקטור (דוקטורים 10 ו-11) היה הסיבה העיקרית לצפיה שלי בסדרה במקור... אח"כ המשכתי מכוח ההרגל אפשר להגיד.
&nbsp

Reutk

Active member
Qaf uk זאת באמת סדרה מדהימה

בטח לך זה היה יותר כיף עם כל האיזכורים מהדוקטור, אבל אולי בעצם התחלת לראות את הדוקטור רק בגרסה העכשווית ולא מה שוינס כל הזמן דיבר עליו. בכל אופן, אני חולה על סטיוארט אלן ג'ונס ווינס ועל אמא של וינס שטובה מגרסה האמריקאית שלה באיזה 10 רמות אולי.

בננה ומלפפון ראית? זה לא אותו דבר, אבל הן גם של ראסל טי דייויס ומהממות בדרכן, בעיקר מלפפון שאותה הוא באמת כתב.

Lhuna1

New member
כשראיתי אותה עוד לא הכרתי את הדוקטור :)

התחלתי את אחת מהסדרות בננה או מלפפון, אבל רק פרק או שניים ועזבתי.
אולי אנסה שוב מתישהו.

כן עכשיו אני נזכרת שכתבת שראית עד עונה 4

כי זכרתי שהפתיע אותי שעזבת דווקא בעונה שהכי אהבתי למה לא הצלחת להמשיך ?
לי יש רגשות מעורבים כלפיה .אני חושבת שקשה לי שהיא עצובה
את יודעת שכל פעם שאני מגיעה לעונה 2 של הבית הלבן אני לא ממשיכה לראות כי הם זכורים לי כעצובים אומנם לא עצובים כמו בסמויה או בפרק של הבחירות של בבית הלבן שבו נראה לי אני לא אצפה שוב לעולם אבל עדיין

בקשר להכי גאים .אני לא ראיתי את זה אבל את לא חושבת שאם היית צ'אנס אולי היית משנה את דעתך ?

איזה ברומאנס וסיפורי אהבה בין גברים את אוהבת?את יכולה לציין גם מסדרות שלא ראיתי כי כמעט בטוח שזה המצב
ותסלחי לי על שאלה אבל יש לך קראשים רק על חתיכים?
כי אני יודעת שאת אוהבת את הדמות של ברטלט ואת הדמות של ליאו ואני לא זוכרת שהתייחסת לאיזכורים של רעות עליהם שהגבנו על הפרקים .בזמנו חשבתי שאת מאלו שלא אוהבים ברומאנס אז בגלל זה לא הגבת .עכשיו אני מבינה שקשר ביניהם לא עשה לך כלום .זה מצחיק אבל לי יש בעיות אם כל אחד מהם בנפרד ואני לא יכולה להגיד שאני אוהבת אותם אבל ברומאנס ביניהם הוא הכי אהוב עלי בעולם אולי זה בגלל שהוא יותר משמעותי מברומאנס אחרים שלי כמו של סאם וג'וש

זה נורא מפתיע אותי מה שאת כותבת על הדוקטור
עד עכשיו תפסתי אותך אחרת .לא שזה רע הפך לגמרי אני מרגישה שאת יותר את מפשוטי העם כמונו

Lhuna1

New member
חחחחחחח מפשוטי העם
הרגת אותי!

אז אולי את תופתעי מאוד מזה: הברומאנס שהכי נדלקתי ממנו היה בין אדם למברט וקריס אלן בעונה 8 אמריקן איידול
וזה קרה כי היה לי קראש קשה מאוד על למברט בזמנו.
(נ.ב. זה כבר עבר לי)
&nbsp
אני מאוד מאוד אהבתי את השיחות ההומוריסטיות בין הנשיא ברטלט וליאו, אבל אף פעם לא חשבתי עליהם כברומאנס משום מה. אולי כי הם כמעט זקנים כאלה.
&nbsp
האם יש לי קראש רק על חתיכים? ממש לא.
רגע, את החשבת את ג'וש ליימן חתיך?

אני חושבת שרוב הקראשים שלי היו על גברים שבהתחלה חשבתי שהם ממש לא נראים טוב, ורק אחרי ש"הכרתי" אותם (את הדמות) אז נדלקתי ומאותו רגע ראיתי בהם חתיכים.

לא מופתעת אבל בהחלט לא מבינה

אני ראיתי את עונה איתם לא אהבתי את אדם בככל אבל בלי קשר לא זכור לי שהיה משהו ביניהם או שדברת על קטעים מאחורי הקלעים שלא היו בתוכנית עצמה ?

רגע מה זה ברומאנס בשבילך ? זה לא קשר חברי חזק ? מה זה משנה בני כמה הם?
מה שכן טובי וסאם הם לא ברומאנס בעיני אבל אני מתה על קשר ביניהם למרות שאין לי הגדרה בשבילו

אני לא חושבת שיש לך קראש על ג'וש אז ששאלתי אותך את השאלה לא חשבתי עליו או התכוונתי אליו

ומסכימה איתך בקשר למה שכתבת על קראשים כי גם אצלי זה ככה

למעלה