כשאוגוסט מגיע, אנחנו... נזיע

Lhuna1

New member
היו הרבה קטעים מאחורי הקלעים

לא יודעת, אין לי הגדרה מדויקת לברומאנס, משהו כמו חברות קרובה בין גברים שגורמת לזה להראות לפעמים (או הרבה פעמים) כאילו הם היו זוג רומנטי.
&nbsp
ברור שהיה לי קראש על ג'וש חחח איך לא הבנת את זה עד עכשיו?

(לא מתחילת הסדרה אבל)

Reutk

Active member
נראה לי כמו הגדרה דיי טובה

שמתאימה בול לליאו וברטלט
. אני מבינה אותך בקטע שהם קצת זקנים, אבל אני כמו אפרת, גם לא הכי אוהבת אותם כל כך בנפרד, אבל ביחד הקשר שלהם כל כך מיוחד; אם מדברים על נאמנות, ללכת באש אחרי משהו, להיות הגב בשביל מישהו, להבין מישהו בלי מילים, להרגיש נוח במחיצת מישהו בלי לדבר פשוט להיות, לריב עם מישהו כמו זוג נשוי... כל הדברים האלה שם אצלם, וזה מה שאני כל כך אוהבת בזוגיות שלהם, אני לא יכולה להגיד שאני ממש מתפנגרלת על הקשר שלהם, כי אני לא, זה לא קשר חמודי כזה שמתפנגרלים עליו בדרך כלל, אבל אני כן ממש אוהבת.

לגמרי

אהבתי את מה שכתבת לצערי אני לא זוכרת קטעים שלהם כדי להמחיש את זה
אבל קטע שכן זכור לי זה המשפט של ליאו
"אני חוטף כדור עבור הנשיא הנשיא לא חוטף כדור בשבילי"
אם אתם אולי חושבים שהוא אמר את זה בגלל שמדובר בנשיא אז ארי הרו מוסר לכם ד"ש

ולא ידעתי שאת לא אוהבת אותם בנפרד בקשר ליאו אני מניחה שאהבת אותו בהתחלה הפסקת באמצע וחזרת לאהוב בסוף כמו שלי קרה כן?

ולמה את לא אוהבת את ברטלט?

חשבתי שאת אוהבת אותו כמו שאני אוהבת את דני
לבית הלבן

את יודעת מתי התחלתי לאהוב את דני ? בפרק 20 בעונה 7

אני זוכרת שכתבת לי שבהתחלה לא שמת לב לג'וש אבל חשבתי שזה תכף קרה בעונה2 גג
ואז הבנתי שזה קרה רק בעונה 7 והייתי בשוק מוחלט כבר היה לי יותר הגיוני אם היית אומרת שבכלל לא אהבת אותו כי הוא חתיכת טיפוס ואני יכולה להבין שקשה להתחבר אליו אני אומנם ישר אהבתי אותו אבל רק בהמשך השלמתי עם כל חסרונתיו הרבים והוא הפך למועדף עלי (כמובן תרם לזה גם שהרסו את הדמות של טובי ושסאם את יודעת) אבל לאהוב אותו רק מעונה 7 בה הוא במיוחד חתיכת טיפוס אז זה מאוד מפתיע
וגם מפתיע שאם זה כבר קרה באיחור רב אז שזה לא קרה נגיד בעקבות סצנות שלו בבית החולים בגרמניה
משגע אותי שאת לא זוכרת מה גרם לך לאהוב אותו כי זה לגמרי מסקרן אותי

אגב אם כבר מדברים
רציתי לשאול אותך בקשר לריב שלו עם טובי בעונה 6(הקטע בסרטון אבל גם כל המשך של זה )
אני חושבת שהוא היה אסהול מוחלט והוא ממש איכזב אותי ביחס שלו לטובי ולא היה נראה לי שאפשר לחשוב אחרת אבל שדברתי על זה עם רעות להפתעתי הרבה היא תמכה בו ולא ראתה בהתנהגות שלו משהו לא בסדר ולא רק זה היא חשבה שטובי לא בסדר אבל היא לא אוביקטיבית בכל מה שקשור לג'וש

וטוב ואם כבר אני שואלת לדעתך אז עוד סצנה שממש מעניין אותי מה עמדה של אנשים אבל בעיקר נשים עליה .את מסכימה עם איינסלי ?
לפעמים איינסלי בחורה כלבבי בכל מה שקשור לנשים את יודעת לא כמו אבי ואיימי אבל בקטעים כאלה אני מאמינה שהיא פשוט קיצונית לצד השני

Lhuna1

New member
הבית הלבן עונה 6

לגבי הריב הזה, בעיני הוא היה אחד הרגעים הכי עצובים בסדרה, אני חושבת שממש כאב לי לראות אותו.
אני לא ראיתי את ג'וש בדיוק כמאנייק בקטע הזה, אני לא חושבת שהוא עשה שום דבר מתוך כוונה לפגוע בטובי אבל טובי ראה את זה כנטישה ובגידה, וזה באמת נורא עצוב שהוא לא קרא לו מההתחלה לבוא איתו לקמפיין ולעשות את זה ביחד, אבל זה גם מאוד מובן, כי זה לא היה הוגן כלפי הנשיא והבית הלבן שלא מספיק שהוא עוזב אז לקחת איתו גם את טובי.
&nbsp
תפוז לא מסכים לפתוח לי את הקטע עם איינסלי שצירפת פה
את יכולה לשים את הקישור ליוטיוב?

לא לזה התכוונתי

הבנתי למה ג'וש לא לקח אותו איתו לעבודה בקמפיין כי היוצרים של הסדרה אוהבים לבאס אותי
(היו מצבים שבעונות אלו שדנאתי שהראן את לוקשיין של הבית הלבן כי לא נשארו דמויות שאני אוהבת. אבל ברצינות חוץ מזה שזה לא היה מציאותי (אני בבחירות של 2016 ניסיתי לעקוב אם זה קרה גם שם)טובי מההתחלה לא היה בעד סנטוס עוד שזה היה רק כדי להחזיר אותו לקונגרס

מה שהפריע לי בסיפור ופה אני לא מסכימה איתך אני לא חושבת שטובי עשה את מה שהוא עשה כי הוא הרגיש נטוש ונבגד אלא כי הוא רצה להשפיע על מערכת הבחירות הוא רצה שנושאים שחשובים לו יעלו לדיון. אני ממש לא ראיתי בזה מהלך נגד ג'וש .אני חושבת שכמו ג'וש וכמו ווילי (הקטע בסרטון. משום מה התגובות אליו מושבתות אולי כי זה נראה כיאלו הם מדברים על טראמפ )היה לו חשוב זהות האיש שיכהן כנשיא הבא אבל בניגוד אליהם הוא לא מצא מישהו כזה .אז הוא ניסה להשפיע על דברים עם מומעד פיקטיבי

בכל אופן מה שאני רציתי להגיד זה שג'וש חייב להבין שעולם לא סובב סביבו ואנשים לרוב לא עושים דברים כדי לפגוע באחרים אלא כדי להועיל לעצמם
ואני מבינה את תסכול שלו אבל מילים שלו לטובי היו נורא פוגעניות (לא רק בסרטון ששמתי אלא גם שהוא ביקר אצלו בדירה ) ואני חושבת שהוא יכל להביע את התסכול שלו בצורה מכובדת יותר במיוחד עם חברים . לא שזה חדש אצלו זה קרה כבר עם דונה וdeputy downer ואני פשוט שונאת אותו שהוא כזה . מילא עם טובי שבאמת עשה משהו שפגע בו אבל עם דונה זה עד היום לא ברור לי מה גורם לו לתגובה הזאת (פרק הזה שודר אתמול בחינוכית אז זה ישר הזכיר לי את ריב שלו טובי כשני אלו הקטעים הכי שונאים עלי שלו)

זהו .לא יודעת אם הצלחתי להסביר את עצמי בצורה טובה

כי כתבתי ומחקתי
אבל אני מקווה שהבנת מה בדיוק הפריע לי

חבל שלא אהבת

אבל אם לא אהבת אני לא יודע למה את רוצה לראות את הסדרה שמבוססת על זה.
&nbsp
האמת שלמרות שאהבתי את הספר כבר עברו אולי 10 שנים מאז שקראתי אותו, אז אני לא זוכר הרבה. שזה דווקא טוב כי אני לא אדע בדיוק מה הולך לקרות, אני לא אשווה כל הזמן עם הספר והאמת אין לי דעה אם איימי אדמס מתאימה לדמות הראשית.
&nbsp
את כמעט ולא משתמש בסכין? אבל איך את דוקרת אנשים... כלומר חותכת דברים, או מורחת דברים.
&nbsp
&nbsp
אני לא מזהה את שמות הדמויות שבחרת חוץ מטובי זיגלר (וגם זה רק כי יש כאן כל כך הרבה דיבורי הבית הלבן לפעמים).
אבל לאור זה שאמרת שרימית אני אמור להבין שהם גם מהבית הלבן?
אם כן זה אומר שנפסלת.
נפסלת בגדול.
ובתור עונש אני אקח לך את ה"אתם". מעכשיו שמך הוא "זה לא אני זה"

כי אני רוצה לראות איך זה יהיה (ספוילר) לספר חפצים חדים

אפילו את סיפור שלך עם דמיותשל רעות אני רוצה לראות
בכל אופן זה לא שהוא היה גרוע היה לי חסר הומור ואחותה בלתי נסבלת מזמן לא נתקלתי בדמות כל כךנוראיתבספר.וזה עוד לפני שגיליתי שהיא רוצחת שדי התפלאתי שלא הבנתי את זה על התחלה
מה שגם אהבתי את הדמות של הבלש עד קטע של הסוף שמעניין עם בסדרה יעשו את אותו סוף
בכל אופן באמת שרק אחרי שסיימתי נכנסתי לעמוד של סדרה וראיתי שכריס מסינה אהובי ישחק אותו אז זאת לבד סיבה מספיקה טובה בשבילי לראות וזה גם יהיה ביס אז אין לי תירוצים

Movies directed by Richard Rich

מסתבר שזה במאי של סרטי אנימציה רבים. לא מהידועים במיוחד.
הסרט הראשון שהוא ביים הוא השועל והכלבלב.
&nbsp
וכןף יכלנו לחגוג את יום הולדתה של מרי לואיז פרקר. אבל היום הולדת שלה היה אתמול ולא עשינו את זה

נצטרך לחכות לשנה הבאה

*אגב, היא בת 53

1Shir

New member
יש עוד מישהו עם יום הולדת החודש - לא יהיה לך קשה להגיע לזה -

לך ישר על הניסיון השלישי :)

didalf

Well-known member
לאדעת אם גם לשיר יש יומולדת באוגוסט

אבל כן לארון פול.

עם כל הכבוד לשיר .התאום שלך הוא סורקין

אשף המילים המבריק כמעט ברמה שלך :)
&nbsp
נ.ב רק באמצע כתיבת הודעה הבנתי שהתכוונת למזל תאומים ולא ששיר היא התאומה שלך (יאמר לזכותי שכן יש תאומים שנולדו בהפרש של יום ואפילו שנה)

חחח
לא לקחתי בחשבון שיש מצב שהוא כבר היה

טוב אז אני פשוט אשים גיפים שלה בשירשור טו באב
.מתי בכלל זה יוצא? ואיך זה שאתה יודע את זה ואני לא

&nbsp
תודה שכתבת שהיא בת 53 כי באמת עניין אותי לדעת מהו כי רציתי לדעת מה פער הגילאים בינה לבין שחקן אחר בסדרה אבל תמיד שוכחת לבדוק אתזה

למעלה