חשבתי שאת אוהבת אותו כמו שאני אוהבת את דני
לבית הלבן
את יודעת מתי התחלתי לאהוב את דני ? בפרק 20 בעונה 7
אני זוכרת שכתבת לי שבהתחלה לא שמת לב לג'וש אבל חשבתי שזה תכף קרה בעונה2 גג
ואז הבנתי שזה קרה רק בעונה 7 והייתי בשוק מוחלט כבר היה לי יותר הגיוני אם היית אומרת שבכלל לא אהבת אותו כי הוא חתיכת טיפוס ואני יכולה להבין שקשה להתחבר אליו אני אומנם ישר אהבתי אותו אבל רק בהמשך השלמתי עם כל חסרונתיו הרבים והוא הפך למועדף עלי (כמובן תרם לזה גם שהרסו את הדמות של טובי ושסאם את יודעת) אבל לאהוב אותו רק מעונה 7 בה הוא במיוחד חתיכת טיפוס אז זה מאוד מפתיע
וגם מפתיע שאם זה כבר קרה באיחור רב אז שזה לא קרה נגיד בעקבות סצנות שלו בבית החולים בגרמניה
משגע אותי שאת לא זוכרת מה גרם לך לאהוב אותו כי זה לגמרי מסקרן אותי
אגב אם כבר מדברים
רציתי לשאול אותך בקשר לריב שלו עם טובי בעונה 6(הקטע בסרטון אבל גם כל המשך של זה )
אני חושבת שהוא היה אסהול מוחלט והוא ממש איכזב אותי ביחס שלו לטובי ולא היה נראה לי שאפשר לחשוב אחרת אבל שדברתי על זה עם רעות להפתעתי הרבה היא תמכה בו ולא ראתה בהתנהגות שלו משהו לא בסדר ולא רק זה היא חשבה שטובי לא בסדר אבל היא לא אוביקטיבית בכל מה שקשור לג'וש
וטוב ואם כבר אני שואלת לדעתך אז עוד סצנה שממש מעניין אותי מה עמדה של אנשים אבל בעיקר נשים עליה .את מסכימה עם איינסלי ?
לפעמים איינסלי בחורה כלבבי בכל מה שקשור לנשים את יודעת לא כמו אבי ואיימי אבל בקטעים כאלה אני מאמינה שהיא פשוט קיצונית לצד השני