כשאוגוסט מגיע, אנחנו... נזיע

1Shir

New member
ברור שהכי אוהבת אותו :)

אגב, ראיתי שכתבת על NBA
את אוהבת/רואה גם כדורסל/כדורגל ישראלי? :)

Reutk

Active member
יאיי גם אני

אבל כבר הפסקתי לראות את הסדרה.

אני לא אוהבת/מבינה כדורגל בכלל, יותר מידי מורכב בשבילי לעקוב אחרי 20 שחקנים שרצים על הדשא, יש לי חיבה גדולה לפועל באר שבע רק בגלל שיש לי משפחה גדולה משם שנורא מבסוטים מהצלחה שלהם, לפעמים אני גם רואה משחקים חשובים שלהם ואז אני מחרפנת את כולם עם שאלות מטומטמות.

כדורסל אני מאוד אוהבת ויכולה לראות אפילו סתם משחקים מליגות זניחות או של הנבחרות הצעירות, אבל לעקוב בקביעות זה רק אחרי ליגת הנ.ב.א ולפעמים גם רק אחרי הספרס משם. אחרי הליגה הישראלית והאירופאית אני עוקבת באופן לא סדיר, יש שנים שממש מתעניינת ורואה משחקים, ויש תקופות, כמו עכשיו, שבכלל לא. בכל מקרה, אחרי היורובסקט הקרוב אני בהחלט מתכוונת לעקוב, ואל-אל ישראל וכ'ו.

1Shir

New member
הפועל באר שבע - אני בערך כמוך לגבי הכדורגל

ראיתי כדורגל בחיי פעמים בודדות
גם אני בעד הפועל באר שבע וגם לי יש משפחה בעומר
אני קצת עוקבת אחרי כדורסל ישראלי כבר מעל 20 שנה
היו לך מתישהו בעבר קבוצות/שחקני/מאמני כדורסל בישראל שאהבת במיוחד? סתם מעניין :)

אני לא יודע למה זה, אבל כשמדברים על ספורט בפורום שלנו

זה כמעט תמיד רק בנות.
&nbsp
סוג מיוחד של Girl Talk

Reutk

Active member
אירופה הנה אנחנו באים

בקשר לכדורסל הישראלי בגדול אני אוהבת את כולם חחח, במיוחד את אפי ברינבוים וקטש כמובן, וליובין. מהשחקנים הלפרין, נעימי, יבזורי, פניני, דאוסון , סילבן, אליהו, חנוכי, שלומי הרוש, מתן נאור, לימונד... בקיצור כל הישראלים, אלו פשוט אלה שנזכרתי בהם כרגע.

כף בכלל לא הייתה אופציה

את מקסימום מקבלת כפית.
&nbsp
האם בתוכנית שלך ג'סי חובר לאנדרו והם יוצרים עסק סמים חדש בעוד שני האחרים מנסים לתפוס אותם? או שאנדרו וג'סי מצטרפים לשומרי החוק?
&nbsp
כפיל של פיל זאת כמובן תשובה מעולה. כי אז את לא צריכה לדאוג שהוצאת את הפיל מסביבת החיים הטבעית שלו. אבל מה תעשי כשהפיל יתחיל לשאול מי ההורים שלו?
&nbsp
בריאן קרנסטון הוא באמת אלוהי. תראי איזו יום הולדת היה לו ליום הולדת 60.

1Shir

New member
ממתי פילים (או כפילים שלהם) מדברים? או - יתכן ויש כאן

איזה רפרנס שפספסתי :)

לגבי הסדרה, לא אמרת שגם צריך לכתוב עלילה!
האמת שהדבר שנראה לי יותר הגיוני מהאופציות שהעלית הוא שג'סי ואנדרו יהיו בכוחות החוק, וקיילב וטובי יהיו הפושעים - זה יותר מתאים לאופי של הדמויות.

Reutk

Active member
עונה

שם: רעות
מרחק מקו האופק: לא יודעת

סדרת החודש: פארגו ומשחקי הכס
סרט החודש: ספרות זולה ואקס מן ההתחלה
שיר החודש: Something Just Like This

אתה יכול להשתמש רק בכלי סכום אחד בכל הארוחות שלך בשנה הקרובה – מה אתה בוחר סכין, כפית או מזלג? (אסור שילובים): כף

מה האסון הטלוויזיוני הגדול ביותר של השנה האחרונה? בשבילי, החמישיה. כי זה הדבר היחיד שראיתי עד הסוף למרות שממש סבלתי.

מה צבע החולצה שלך ברגע זה? ירוק

אילו 4 דמויות טלוויזיה* היית מצרף יחד לקבוצה שתככב בסדרה חדשה?
(*מ4 סדרות שונות שגם לא ספין אוף או באותו עולם): בריאן קיני, מיקי מילקוביץ, ג'וש ליימן ודרלין מרוזאן

מה היית מעדיף – פִּיל או כָּפִיל? פיל נשמע מגניב, לא כל כך בטוחה איפה בדיוק אני אשים אותו.

חודש אוגוסט נקרא על שם הקיסר אוגוסטוס. אבל זה לא היה שמו האמיתי אלא תואר שניתן לו. המשמעות של אוגוסטוס היא "הנשגב" או "המרהיב" או "האדיר".
איזו דמות טלוויזיה או שחקן/ית טלוויזיה הייתם מגדירים ככזה? למרות שביקשת דמות או שחקן טלוויזיה אני אאלץ להתעלם מהבקשה שלך ולבחור בטים דאנקן.

ניתן להוסיף תמונה ו/או סרטון (ולכתוב למה בחרת בו) אם כבר טימי, אז קצת התפנגרלות מצידי על הקשר שלו ושל פופ, שהוא אחד הקשרים הכי מיוחדים שראיתי, ובטח שהוא הקשר מאמן-שחקן הכי מדהים בעולם.

didalf

Well-known member
הסרטים שלך כ"כ משמחים אותי

בריאן ומיקי באותה קבוצה
בהתחלה בחרתי בהם גם (כמובן) ואז לא היה לי את מי לצוות להם אז הלכתי לכיוון אחר.

Something Just Like This של קולדפליי? בהתחלה הוא עצבן אותי ואז התחלתי לחבב אותו.

Reutk

Active member
בריאן ומייקי תמיד באותה הקבוצה

סתם
. ואין לי דמיון כל כך חזק בשביל דברים כאלה אז פשוט הלכתי על הדמויות שאני הכי אוהבת וזהו.

כן שלהם, אני מאוד לא אוהבת אותם, אבל הפעם הראשונה ששמעתי את השיר הספציפי הזה הייתה בסרטון לשחקן נ.ב.א שאני דיי אובססיבית לגביו (כאילו, תחשבי את וג'יימס מקבוי ותכפילי פי מיליון), ובמקרה זה גרם לי להתאהב גם בשיר.

didalf

Well-known member
כן, שמתי לב שזאת פשוט

"קבוצת האנשים שרעות הכי אוהבת"
אם כי לא ידעתי שאת כ"כ אוהבת את דרלין הזאת. מי זאת בכלל? ואני תמיד מתרגשת כשאת בוחרת במיקי

הרגע הסברתי שכף היא אפילו לא אופציה

את יכולה לקבל כפית, סכין או מזלג - או כלום.
&nbsp
ספרות זולה סרט מעולה. מיליון שנה לא ראיתי אותו.
&nbsp
החמישיה זאת הסדרה הבריטית ההיא? עד כדי כך שנאת אותה? את כנראה לא מספיק רואה סדרות באמת רעות.
&nbsp
ג'וש ליימן רץ לנשיאות ושוכר את בריאן קיני בתור יועץ תדמית שלו. דרלין היא מנהלת הקמפיין ומיקי הוא שומר ראש עם עבר מפוקפק, שעכשיו מנהל רומן עם בריאן.

didalf

Well-known member
אוי אני אוהבת את התרחיש הזה

ובטח גם מנהלת הקמפיין ובריאן לא מסכימים על כלום והויכוחים שלהם עוקצניים ומצחיקים.

Reutk

Active member
זה מעולה

אפרת אומרת לי, אין ספק שג'וש צריך יועץ תדמית כדי לנצח בבחירות, אבל הוא ממש לא הולך לקבל את זה מגבר שנראה יותר יפה ממנו.
.

ברור שאני לא רואה סדרות רעות, שסדרה לא מעניינת אותי ובטח שאני סובלת ממנה אני מפסיקה מיד לצפות בה. החמישיה הייתה המקרה היחיד שהמשכתי רק בגלל שאפרת רצתה. אבל באופן כללי גם אין הרבה סדרות שאני באמת סובלת מהם, זה דיי נדיר שאני רואה פרק שניים ומחליטה שזה ממש בלתי נסבל, אולי כי יש לי ידע דיי ברור מה הטעם שלי ומה אני אוהב.

בקשר לכפית אני לא מבינה את כל מי שבחר בה כדי לשתות מרק, איך אפשר לשתות מרק בכפית זה מבאס נורא, כבר עדיף ללגום אותו מספל. ואני אקח את המזלג במקרה הזה.

במחשבה שנייה

אני בעצם לא יודעת איך הוא עם הבנות אולי זה שהוא הומו פחות איים על ג'וש
אני באמת לא יודעת למה אני עוד חושבת על זה כיאלו זה באמת זאת סדרה שעוד רגע עולה
&nbsp
&nbsp
אגב פעם בראדלי וגייל הופיעו יחד באיזהסרט .בתקופה שניהם היו צעירים
ומאוד בא לי לראות את אתזה

Reutk

Active member
הא לא ידעתי את זה

מעניין איזה סרט, את זוכרת את השם?

בריאן מפלרטט עם כל דבר בנים, בנות, עצמו במראה, עמודי חשמל...הכל הולך. לג'וש תהיה בעיה גדולה איתו לדעתי. לא רק שהוא יעשה את זה, ויפלרטט גם עם ג'וש אגב, הוא גם יהנה לראות את ג'וש מתפתל בגללו.

איך תדעי ?

את לא מתעניינת יותר מידי במה שהם עשו /עושים כשהם לא בריאן וג'וש
&nbsp
בכל אופן הנה הפרומו .נראה טוב .אני מתה לראות את בראדלי משחק אבא לילדים קטנים
&nbsp
ורציתי לדעת אם כן יכלת לבחור דמויות מאותה סדרה אז את מי היית בוחרת במקום דרלין או בכלל אם זה לגמרי היה משנה גם את שאר התשובות ומה הן היו
&nbsp

Well, this is bad on so many levels

באמת שקשה לי לחשוב על האדם האחרון שאני רוצה שיהיה נשיא יותר מאשר ג'וש. הוא יהיה כזה נוראי

שלא לדבר שבטח הוא ימות תוך כדי או עובדים שלו ירצחו אותו מהר

בקשר לדרלין אני לגמרי רואה אותה רבה ומתווכחת איתו כל הזמן ולא בקטע טוב שבסוף הם הופכים לזוג אלא בקטע שהוא יעשה לה סקרמוצ'י יותר מהיר משל סקרמוצ'י המקורי

אם לשפוט לפי המאבטחים שבסדרה הבית הלבן אז חוץ מלהגיד
נשר ,ילקוט,פלימינגו ,יצא/ה .הם לא אומרים הרבה
אני הייתי עושה אותם(בריאן ומיקי) מנכ"ל התקשורת וסגנו
כי אם איתם יקרו קטעים יפים הם כן יכלו ללכת עד הסוף:)

בעידן הזה כל אדם יכול להיות נשיא

גם מיקי בטח יכול להיות. אבל יותר סביר אולי שבריאן יהיה מועמד לנשיאות וג'וש יעבוד בשבילו.
&nbsp
כן, דרלין לחלוטין טובה בויכוחים. אבל היא לא תקלל במידה של סרמוצ'י. זה יותר מתאים גם למיקי.
&nbsp
וכן, יכולים להיות דברים עם שומר ראש גם. תראי בית הקלפים.

למעלה