כריסטינה וטי ג'יי

Y. Welis

New member
ממש לא. וחבל להיגרר להאשמות בענייני שוביניזם

שאינן לעניין ו*בכלל* לא נכונות לגבי (הייתי יכול באותה מידה להאשים אותך בשוביניזם בפתיל הקודם שדיברנו על מעמד הנשים - אני מכיר נשים שהיו מזדעזעות למקרא הדברים שכתבת), ולא מקדמות את הויכוח כי אם מנסות לסגור אותו (אולי משום שאין לך עוד טיעונים בעלי משקל?). לעניין הדברים - ליסה תוכל להשיג גברים ראויים רק בהעמדת פנים. כל מי שיודע מה הוא מחפש לא יתקרב אליה, כי הוא יחוש די מהר שהיא לא מה שהיא נראית, ושאין לה ערך מוסף (ילדותית). יש גבול ליכולת ההטעיה, והיא לא יודעת להעמיד פנים במומחיות כמו ה'גולד דיגרז' שהזכרת. שימי את עצמך במקום מליונר בגילה (או מבוגר יותר) - מה הוא מחפש? עם איזה נשים רואים בד"כ אנשים כאלה? איך הן נראות, ומה הגיל שלהן? זה בדיוק מה שטענתי. היא לא מתאימה לפרופיל של נשות המיליונרים. הרבה יותר סביר להניח שהיא תשיג גברים שאינם איכותיים וכאלה שיקנו את העמדת הפנים שלה, או כי הם שטוחים וחסרי יכולת להבחין, או שהם רואים לעומק ויודעים שהיא לא בוגרת, ורוצים לנצל אותה. כך היה עד עכשיו (סקס ללא הנאה), וכל עוד היא תישאר ללא שינוי, זה מה שימשיך להיות.

rachel1109

New member
יובל, זו לא האשמה

זו גם לא שאלה, זה משהו שהייתי רוצה שאתה תעצור ותחשוב עליו... ברצינות. אולי מאחורי כל החזות האובר-פמיניסטית שלך מתחבא שוביניסט - תחשוב על זה. אני אומרת את זה, בגלל דברים שאמרת, שאולי היו במעטה אובר-פמיניסטי מלכתחילה, אבל יש בהם קורטוב של שוביניזם - מה שמוביל אותי ל- איך בפתיל הקודם אני יצאתי שוביניסטית, אם אתה אמרת שנשים הן חלשות? תראה, יובלי, אין לי אג'נדה, ואין לי טיעונים - לא חזקים, ולא חלשים, אני באמת רק מנסה להשתיק קצת את האגו והדעתניות שלך. כל מה שאתה אומר יכול להיות נכון במקרים מסוימים ויכול להיות לא נכון, במקרים אחרים. במקרה של ליסה - בוא נסכים על זה שלא אתה ולא אני יודעים מה יהיה איתה. במאמר מוסגר - בדיוק אתמול ראיתי טרופי-ווייף שגורמת לליסה להראות כמו אפרודיטה. תקרא את זה לאט בבקשה - על טעם ועל ריח אין להתווכח. וזה מתחיל מההערות שלך היו על הגיל והחיצוניות שלה. אישה חזקה ומדהימה.

Y. Welis

New member
אני חושב שאת יכולה שלא להסכים איתי

ואני אעמוד על זכותך הזו, אבל אני לא חושב שזה צריך לבוא בלוויית האשמות ומסקנות. אני לא מסיק מסקנות כאלה עלייך, למרות שהייתי יכול, כי זה לא יעביר את דעתי טוב יותר או ישרת את הדיון (והפורום בכללותו). לכן אני ממליץ להימנע ממסקנות או שיפוטיות כזו, כי היא בסופו של דבר לא מעידה עלי, אלא עלייך, והיא מבקשת לסגור את הדיון (כי אם אני שוביניסט אז אני לא יכול להבין או לומר משהו בעל ערך). אני מסכים שאני נשמע דעתן, וכמובן שיש לי אגו (מניח שבלי התכונות האלה לא הייתי מנהל 4 פורומים), אבל זה לא דבר רע, ולא צריך להאבק בזה דרך האשמות. מה שצריך זה להביע דעות, ולהביא להן תימוכין - עובדות, אינטואיציות, תחושות, כל דבר שיכול לקדם אותן, ולתרום לדיון. אני לא האדם הדעתן היחיד בעולם, ויש הרבה כאלה; הדרך להתמודד איתם היא לדבר בשפתם ולהישמע כמוהם. לכן כדאי שתתחילי לקרוא לעצמך דענית (כי את בלי ספק כזו), ואל תנמיכי מהערך שלך במלים כמו 'אין לי אג'נדה, ואין לי טיעונים' - כ יש לך גם מאלה וגם מאלה. כך תוכלי להתתמודד איתי (ועם אחרים) על קרקע שווה, מבלי צורך לשבור את הדיון באמצעים לא קונבנציונאליים. בואי נאמר שעל ליסה דעותינו ישארו חלוקות. בינתיים.

Y. Welis

New member
אני פשוט לא אוהב ששופטים אותי

ממש כמו שתואר בסידרה. נסי להתעלם מהיותי בחור, ואולי זה יהיה נוח יותר.

rachel1109

New member
לא שפטתי אותך

עכשיו, אחרי שכל זה קרה, ואתה התעצבנת ממש, ובלי הרבה סיבה - תקרא אחורה. יש משהו בתוכך שמתחבא ממך. תחשוב על זה.

Y. Welis

New member
את שוב שופטת, ומסיטה את הדיון אלי

במקום ל-ליסה. *תחשבי* על זה.

rachel1109

New member
מבחינתי הדיון היה עליך כל הזמן...

לי אין מושג מה יהיה עם ליסה... תראה, אני אגיד את זה בפשטות - הדעתניות שלך מאד לא במקום. האמת, אני פשוט לא רואה איך דעתניות יכולה להיות במקום. אין שום בעייה עם דעות, יש בעייה עם האגו של האדם שעומד מאחוריהן. אתה מדבר על נשות הבית בצורה כל כך שטוחה ומגבילה, שאני מתקשה להבין מה בדיוק אתה רואה בתכנית הזו, שהיא כולה שטח אפור עצום של "אולי". ובתכל'ס, אין לי בעייה לכאן או לכאן, ועם זאת, מתוקף היותך מנהל הפורום הרגשתי שחשוב מאד שמישהו יגיד שאתה לא בהכרח יודע בכלל על מה אתה מדבר. מפה, זה עניינך. אני מקווה שאחרי שהאגו שלך יירגע, תוכל להסתכל ולראות מה היה בעייתי בדעתניות שלך, ואיך היא הובילה אותך לפלוט אמירות שוביניסטיות. אני, אגב, לא חושבת שאתה שוביניסט, אני חושבת שיש לך איזושהי בעייה עם נשים, עם הכוח שלהן עליך ומולך, והסיבה היחידה שקיבלתי הצצה לקטע הזה, זה כי האגו שלך השתלט עליך וגרם לך לפלוט דברים לא הגיוניים, רק כדי "לנצח" אותי. אני יודעת שזה נשמע קר, אני לא מתכוונת לזה בקור. פשוט, אתה מנהל פורום, ועוד שלושה נוספים - כך תיארת, קצת הבנה וחמלה לא יהרגו אותך. כלפיי ליסה, לא כלפיי - אני בסדר, תודה.

Y. Welis

New member
אני לא חושב שחמלה תועיל לה

כי היא חיה בעולם של בדיון, ובעצם מבזבזת את חייה לשווא. בתור אחד שמתחיל לספור את השנים... זה מתסכל במיוחד. אילו אני הייתי בגילה הייתי מתחרפן. הייתי חש מושפל עד העצם מהחיים בחסות ההורים וללא כל יכולת להיות עצמאי. באשר לדעתניות - אל דאגה: קולך נשמע, ואת לא צריכה לתקוף כדי להישמע. אני מקשיב לכל אחד. אם מישהו אומר משהו שלא נשמע לך טוב או צודק, דברי. אבל פני כנגד *דבריו*, ולא נגדו אישית, כי זה אף פעם לא יקדם את מה שרצית לומר. אני אתעלם משאר דברייך עלי, כי אין בהם אף שמץ של אמת והם כולם בדמיונך הפרטי; אני גם לא נפגע או כועס, כי אין קשר בין מה שאמרת אלי (גם לא נפגעתי או כעסתי לפני כן - שוב הדמיון שלך). זה כמו שמישהו יאשים אותי בשוד בנק. זה לא אני. אני ממליץ לך על כן לא לחשוש שמא לא שמעו אותך - אם אמרת את מה שאמרת ממקום אמיתי, ומתוך *ידיעה*, זה יעשה את שלו, ולא תצטרכי לעזר באמצעים קיצוניים שרק יחבלו בדברים שלך.

rachel1109

New member
אתה רואה?

היה לך כל כך חשוב לענות לי, שלא חשבת על זה בכלל... אז לא היום, לא מחר, תקרא את זה שוב בעוד חודש... קצת כבוד ורגישות, זה באמת כל מה שחסר לך.

Y. Welis

New member
יש בי הרבה מאלה, ואני מקוה שלא נפגעת

ואם כן, הריני להתנצל. אני מציע שבכך נסגור את הדיון הזה. אשמח לראות תגובות שלך לפרקים החדשים.

אני מסכימה איתו

ליסה לא נראת משהו בכלל והרבה פעמים היא נראת כמו מקל ספונגה שדופה כל כך ומגובנת מאד והגיל אכן עושה את שלו ומתבגרים ונראים אחרת מה שמוטעה הוא שלפעמים ישנם כאלה כמו יין משתבחים עם השנים

p a l o m a

New member
ואני הרגשתי אי נוחות וחוסר אמון בליסה

ובסיפור שלה פ ת א ם על ההתעללות שעברה. מה זה כאן, כ ו ל ם עברו התעללות? כל אחד קצת מגרדים לו בהיסטוריה עולה איזו התעללות ..אוףףףףף ממש נשמע הזוי.... (ולמה עד עכשיו לא דיברו על זה איתה.. והבכי שלה נראה מהזה מלאכותי)... והיא נראית ט-י-פ-ו-ס שתתן שיתעללו בה??? - העיקר שלא יפגעו בהוריה? המפונקת הזו? לא נראה לי.

Y. Welis

New member
זה הוזכר באחד הפרקים הקודמים

בשיחה בינה לרונדה (אולי לפני 20-25 פרקים), והיא לא סיפרה על כך לאחרות, ככל שנראה. רונדה שיערה שזה אחד משורשי הבעיה שלה (ובעיקר התלות בהורים). אני לא חושב שזה בהכרח מקור כל בעיותיה - אפילו טס הצליחה להתחתן, וגם ריין היתה עצמאית. בעניין ה'כולם עברו' - כן, זו הסטטיסטיקה היום, ואיאנלה הזכירה את זה בנאום שלה (בעמוד הפליקסים שלי) - 6 מתוך 10 נשים באמריקה הוטרדו מינית.

לפלומה היקרה

עם כל הצער שבדבר כמעט רוב הנשים עוברות איזשהיא התעללות מינית יש מינורית ויש הרבה יותר גדולה וכואבת ויותר מזה אחת כזאת שלא דיברו עליה בזמן נשארה בפנים וגרמה לקומפליקציות בלתי מוסברות ולהתנהגויות מסוימות שאין עליהן הסבר רק לאחר שפתחו את הפה ודיברו על זה עיבדו את זה טוב טוב ואז הרחקת האשמה ממך גורמת לך להיפתח הלאה ומכאן השמיים הם הגבול הרבה פעמים נשים יוצאות מטורללות מזה ופונות לכיוונים בלתי סבירים ומי ששרדה הרי זה מבורך השאלה מה קורה עם הנפש האמיני מנסיון

למעלה