מבחינתי הדיון היה עליך כל הזמן...
לי אין מושג מה יהיה עם ליסה... תראה, אני אגיד את זה בפשטות - הדעתניות שלך מאד לא במקום. האמת, אני פשוט לא רואה איך דעתניות יכולה להיות במקום. אין שום בעייה עם דעות, יש בעייה עם האגו של האדם שעומד מאחוריהן. אתה מדבר על נשות הבית בצורה כל כך שטוחה ומגבילה, שאני מתקשה להבין מה בדיוק אתה רואה בתכנית הזו, שהיא כולה שטח אפור עצום של "אולי". ובתכל'ס, אין לי בעייה לכאן או לכאן, ועם זאת, מתוקף היותך מנהל הפורום הרגשתי שחשוב מאד שמישהו יגיד שאתה לא בהכרח יודע בכלל על מה אתה מדבר. מפה, זה עניינך. אני מקווה שאחרי שהאגו שלך יירגע, תוכל להסתכל ולראות מה היה בעייתי בדעתניות שלך, ואיך היא הובילה אותך לפלוט אמירות שוביניסטיות. אני, אגב, לא חושבת שאתה שוביניסט, אני חושבת שיש לך איזושהי בעייה עם נשים, עם הכוח שלהן עליך ומולך, והסיבה היחידה שקיבלתי הצצה לקטע הזה, זה כי האגו שלך השתלט עליך וגרם לך לפלוט דברים לא הגיוניים, רק כדי "לנצח" אותי. אני יודעת שזה נשמע קר, אני לא מתכוונת לזה בקור. פשוט, אתה מנהל פורום, ועוד שלושה נוספים - כך תיארת, קצת הבנה וחמלה לא יהרגו אותך. כלפיי ליסה, לא כלפיי - אני בסדר, תודה.