כריסטינה וטי ג'יי

rachel1109

New member
קצת הייתי מזועזעת

מכל הקטע של הלהתחתן עם גבר עשיר... אז אם זו אופצייה בעייניה, למה היא מבזבזת את הזמן שלנו? אני אוהבת את ליסה לאללה, ואני מקווה שילך לה כמו שהיא רוצה... אבל קאם-און...

Y. Welis

New member
זו אשליה כמובן. בגיל 41? למה שמישהו יקח אותה?

אילו תכונות טובות - או מראה מיוחד - היא יכולה להביא למערכת היחסים? היא חיה באשליות כ"כ עמוקות, שיהיה קשה לחלץ אותה משם בלי משהו דרמטי יותר. איכשהו כנראה מחשבות על העתיד והסוף לא פקדו אותה עדיין (כמו שלב החיפוש העצמי / משבר אמצע שנות העשרים) והיא לא שמעה על רוחניות. לכן מנטאלית היא עדיין בגיל 13.

rachel1109

New member
מה קרה לך? היא כוסית אש!

וואוו, אני קצת מופתעת מאיך שאתה מדבר על התבגרות ותהליך ההבשלה של נשים. פשוט מוזר לי שמעריץ של סטארטינג אובר מרגיש שנשים מתכערות עם הגיל...

Y. Welis

New member
אני מצער אם זה נשמע בוטה, אבל אני מנסה להיות

כנה ככל האפשר. אני חושב שיש בה חן, אבל מהסוג שימשוך גברים צעירים דווקא (ונראה שהיא גם מתעניינת בהם). מבוגרים יותר (בגילה ומעלה) וכאלה שיכולים להרשות לעצמם *מבחר*, יעדיפו כמעט תמיד צעירות יותר (אולי גם עם יותר קימורים) וגם כאלה שיוכלו ללדת בלי קשיים מיוחדים (בגילה זו בעיה רצינית), כמו גם פחות 'מטען' מנטאלי של שנות רווקות. אני לא חושב שנשים נראות פחות טוב עם הגיל. לדעתי יש שנראות טוב יותר, וגילאי 35-55 הם מהטובים שישנם... אבל במקרה הספציפי של ליסה אני חושב שהיא מטפחת אשליות על מליונרים.

א ו ר3

New member
אל תגזים.. זה לא בעיה רצינית בגיל 41

שתי הסבתות שלי ילדו בגיל 45, ואמא שלי ילדה אותי בגיל 38 ובלי שום בעיות וסיבוכים .ויש עוד המון נשים כאלו, אז היו דברים מעולם ... אל תקבע עובדה בעניין שאתה לא מבין בו .

Y. Welis

New member
זה לא תואם לדברים שנאמרים ע"י מומחים

ולכן מומלץ מאוד שלא לחכות יותר מדי - http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3142995,00.html וכן http://www.yoledet.co.il/fertility-over40.asp http://learn.snunit.k12.il/galim/horut/upload/.doc_general/yediot3.html ציטוטים: 'בסביבות גיל 45 כבר כמעט אין ביציות תקינות' 'ביחידות הפריה רבות בעולם נהוג לטפל בנשים עד גיל 39 בלבד. בישראל מאפשרים גם לנשים בנות 40 עד 42 לעבור שלושה עד שישה מחזורי טיפול הפריה, אבל לדברי ד"ר עמי עמית, מנהל היחידה להפריה חוץ-גופית ב"איכילוב", סיכוייהן ללדת תינוק בריא *נמוכים מאוד*. מגיל 43 הרופאים ממליצים על תרומת ביציות (תהליך בו מפרים ביצית של תורמת בזרע ומחדירים אותה לרחם האשה). בארץ מתירים רק לנשים מתחת לגיל 35 שעוברות הפריה לתרום (כדי לא לסכן את התורמות בטיפולים מיותרים). כ- 90% מהנשים מסרבות לעשות זאת, והתור לקבלת תרומה (עבור נשים רבות, הסיכוי האחרון ללדת) אורך שנים.' כך שכדאי תמיד לזכור כששומעים על לידות מעל גיל 40 ומשהו, שרובן נעשו עם ביציות של *נשים אחרות*. אלה *לא* הילדים הביולוגיים האמיתיים שלהן. אבל זו כאמור רק בעיה אחת אצל ליסה. יש נוספות חמורות לא פחות.

א ו ר3

New member
אני לא אמרתי שזה מומלץ, אני אמרתי שהיו דברים

מעולם ולכן הסיכוי של ליסה לילדים לא אבוד לגמרי . וסתם שאלה- את כל הידע הרפואי המעניין והמפורט הזה אספת לפני או אחרי שכתבת את ההודעה שהגבתי לך עליה..? סתם הרהור שחלף במוחי...

Y. Welis

New member
ידעתי כבר לפני את הרוב. גם אני חשבתי עד לפני

שנה ומשהו, שאין מה לחשוש וגם בגיל 40 אפשר להרות, עד שראיתי ראיון עם רופא מומחה שהזהיר מאשליות. אני אגב הייתי קובע בחוק אפשרות שבגיל 20 כל אזרח ואזרחית יוכלו לבקש לשמר את הזרע/ביציות שלהם בהקפאה, למקרה שירצו לדחות את גיל ההריון.

Y. Welis

New member
אבל האיכות יורדת דרסטית אחרי 40. גם להם יש

שעון מתקתק, גם אם בדרגה נמוכה. לכל מי שמתכנן ומתכננת קריירה עד גיל 40 - חשוב לשים לב, אחרת יהיו הרבה יסורים.

א ו ר3

New member
יסורים?

טוב... התיאורים שלך מוגזמים . כנראה שאלו דעותייך ... אז רוץ מהר לעשות ילדים לפני גיל 40, בהצלחה.

Y. Welis

New member
מציע שתערכי משאל בין נשים בגילאים האלה

אני חושב שתופתעי.

rachel1109

New member
אני לא מאמינה שאמרת את מה שאמרת

על הקימורים. מישהו (לא אני, באמת) אמר - אולי אם היו לו יותר בליטות הוא מסוגל היה להשיג מישהי כמו ליסה. ואמנם לא אמרתי את זה, אבל אני נאלצת להסכים. יובלי, אתה קצת שוביניסט?

Y. Welis

New member
לא, זה הטעם האישי שלי. הרזון שלה לא מושך אותי

ומהיכרותי את טעמם של בחורים אחרים, אני יודע שרזון לא מושך, בניגוד למה שמנסים לשדר בפירסומות ובאופנה. המראה המלא תמיד ימשוך יותר. בעניין מה צריך להיות לו - זו בדיוק הנקודה: מבחינתה צריך שיהיה לו כסף. השאר אופציונאלי (מקסימום היא תשתעשע עם הגנן...).

א ו ר3

New member
אתה מדבר כאילו אתה יודע הכל זה כבר מעצבן

אתה מדבר בהכללה גמורה- סליחה, אבל אני הכרתי הרבה בחורים שרזון כן משך אותם... על טעם ועל ריח אין מה להתווכח כמו שאומרים .

rachel1109

New member
תשמע, אולי בירושלים...

בכל מקרה, אני מניחה שמה שאני אומרת זה שבין אם אתה אוהב אותן שחיפות או עם דאבל-די, זה ממש לא ממקומך לקבוע עובדה לגביי מה החבר המיליונר של ליסה רוצה. ובעיקר, אני לא מרגישה שאתה יכול להגיד מה ליסה מסוגלת או לא מסוגלת להשיג או במה היא משלה את עצמה. חייתי קצת בארה"ב בעצמי, ספציפית בפלורידה, ממש קרוב לליסה, וממה שאני ראיתי, אם ליסה רוצה גבר עם כסף, היא יכולה להשיג גבר עם כסף. לדעתי, הבעייה שלה היא דווקא שבגלל שהיא נראית כל כך טוב, אני חושדת שהרבה מהגברים שמתחילים איתה משקרים לה לגביי מצבם הכלכלי כדי להשיג אותה. שוב, זה באמת פשוט נשמע ממש הרבה מדי דעתני מצדך, בעיקר כשהדעות הן קצת שוביניסטיות ובעיקר כשאתה מציג אותן בפורום של "מתחילות מחדש". באמת נראה שעוד לא הצלחת ללמוד את עוצמתן האמיתית של נשים, אפילו לא דרך ד"ר פיל או מתחילות מחדש. אני חושבת על זה, אולי נשים פגעו בך ואתה עדיין מפחד... יש מצב. בכל מקרה, זו לא אחריותה של ליסה והציצים הקטנים אך קופצניים שלה.

למעלה