כרטיס ביקור - פרק ב´

אחלה!! רק תקנו בגדים מתאימים...

ותביאו כמה עצמות מבית החולים הקרוב לביתכם...

קשקה

New member
פתאום המושג "לזרוק איזה עצם"

מקבל משמעויות חדשות....
שבת שלום קשקה

Guy K

New member
הקרטיסביקור שלי :

שם: גיא גיל: 24 מצב משפחתי: גר עם החבר מזל: סרטן מגורים: יוסטון עיסוק: מועדון גייז אוכל: מה שבא ברוך הבא שתייה: ד"ר פפר ! (איזה כיף אמריקה) תחביבים: אין מספיק זמן אבל יש מליון. ספרים, קולנוע, טלויזיה, אינטרנט ובמיוחד הפורומים, צילום, ועוד ועוד... בילוי מועדף: לנוח בבית מוזיקה: בעקרון מגוון אבל מאז שהגעתי לכאן יש לי אובססיה להכיר את כל השירים החדשים מהארץ טלויזיה: היפים והאמיצים
באמת..... אישיות מוערצת: אמא הכי מרגיז: שהסקרנות שלי לא באה על סיפוקה... מה לעשות, יש לי קיבעון על לדעת הכל ציטוט: אני אוהב אוצ´ה (החבר שלי מנסה לדבר עיברית ע"פ קריאה באינטרנט) תוכניות לעתיד: הרבה כסף חלום: יותר כסף מאיפה בארץ במקור - ירושלמי שגדל באילת וגר בתל אביב ואיפה כולם כאן??? אני רוצה לראות עוד כרטיסים!

GaliaCT

New member
הקרטיסביקור שלי :

שם: גליה גיל:39 מצב משפחתי: Married, 3 children מזל: Leo מגורים: Connecticut, US עיסוק: Own a shipping logistics brokerage אוכל: מה שבא ברוך הבא שתייה: water תחביבים: Good food, classical music, books, TV, movies, broadway, being my my family and friends. בילוי מועדף: לנוח בבית מוזיקה: Classical טלויזיה: News News News הכי מרגיז: That my brothers became Hasidim ציטוט: אם אין אני לי מי לי תוכניות לעתיד: rest חלום: rest with three beautiful males fanning me and feeding me blueberries מאיפה בארץ במקור - Haifa

sashkashurik

New member
כרטיס ביקור שלי:

שם: Sashka גיל: 27 מצב משפחתי: married + cat מזל: טלה מגורים: San Diego, CAlifornia עיסוק: Librarian אוכל: Anything but hamburger. Lately started to want very much pita with shwarma, but you can´t find luxury like that in San Diego.
שתייה: Water, coke, tea. תחביבים: Cats, Internet, reading, watching TV בילוי מועדף: Somewhere outside the house, preferebly Vegas.
מוזיקה: Anything in Hebrew + Rap, Hip Hop and R&B טלויזיה: Bold and the Beautiful
, StarTreck: The Next Generation הכי מרגיז: Living so far from Israel. ציטוט: Strange women lying in ponds distributing swords are no basis for the system of government (Monty Python, the Quest for the Holy Grale). תוכניות לעתיד: Go back to Israel מאיפה בארץ במקור: Netanya

גם אני! גם אני!

שם: מיכל גיל: 37 מצב משפחתי: נשואה+2 (בנים) מזל: תאומים מגורים: אוקלנד, ניו זילנד עיסוק: אופה בלאנץ´ בר שאנחנו מנהלים אוכל: מתוק! שתיה: נס קפה מאד מאד חלש עם הרבה חלב תחביבים: אינטרנט, טלויזיה, סרטים, מוזיקה מוזיקה: ניל יאנג מאיפה בישראל במקור: רמת-גן

Yaniv-DC

New member
יאאאא! מיכל!

קודם כל רק שתדעי שאחרי הודעותיך והצ´טים איתך הייתי משוכנע שאת ככה באיזור ה-30 (לא שלושים ו... או שלושים פלוס, סתם שלושים). ומרמת גן? יפה, אנחנו שנינו מאותו הכפר (או הרמה?) אם כי אני מתכחש לשורשים הרמת גניים ומציג את עצמי כרענני שם חייתי מחצית חיי (נו מה אני אגיד, רמת עמידר?)

kloei

New member
עוד רמת-גנית בשורשים

אני תמיד התאיתי בעבר רמת-גני ואני עדיין מאוד אוהבת את העיר הזו למרות שכבר המון שנים לא יצא לי לגור בה.

למעלה