דפנה בוסטון
New member
כרטיס ביקור - פרק ב´
טוב... אז מאחר שאני מבוסטון הקפואה ולכן יש לי נסיון רב בכפפות, החלטתי להרים את הכפפה, ולהמשיך את כרטיסי הביקור של ליילה. אז כל העולים החדשים, פליטים וסתם כאלה ששינו את דעתם... לעבודה... שם - דפנה גיל - 32 מצב משפחתי - רווקה מזל - קשת מגורים – בוסטון עיסוק – מנהלת אבטחת איכות בחברה למחקר תרופות
אוכל – בזמן האחרון הרבה סושי.... אבל הכי הכי אוהבת את Houston’s שתיה – דיאט קולה (המון) תחביב – ספרים, ספרים, ספרים, סרטים, פוטבול (
Kansas City Chiefs) וכדורסל (צפייה כמובן)... יש כאילו שטוענים שיש לי תחביבים של בנים....
אז כדי להרגיע אותם אני גם אוספת Beanie Babies
(יש לי קרוב ל-300) בילוי מועדף – סרטים, מועדונים, מסעדות מוזיקה – היפ הופ, R&B טלויזיה – כל הג´אנק... אישיות מוערצת – לואי פאסטר הכי מרגיז – גזענות, הכמרים הסוטים שהורסים את החיים של הילדים שבטחו בהם כל-כך. ציטוט – מאחורי כל ענן תזרח השמש תוכניות לעתיד – חתונה, ילדים (לאו דוקא בסדר הזה), לסיים דוקטורט. חלום – יש לי חלומות מאוד שטחיים (כנראה שטוב לי...) שה-Chiefs יקחו את הסופרבול שנה הבאה (הזהרתי אותכם...) מאיפה בארץ במקור – הרצליה מותק, כיוון שמשעמם לך... את ראשונה
טוב... אז מאחר שאני מבוסטון הקפואה ולכן יש לי נסיון רב בכפפות, החלטתי להרים את הכפפה, ולהמשיך את כרטיסי הביקור של ליילה. אז כל העולים החדשים, פליטים וסתם כאלה ששינו את דעתם... לעבודה... שם - דפנה גיל - 32 מצב משפחתי - רווקה מזל - קשת מגורים – בוסטון עיסוק – מנהלת אבטחת איכות בחברה למחקר תרופות