כרטיס ביקור - פרק ב´

כרטיס ביקור - פרק ב´

טוב... אז מאחר שאני מבוסטון הקפואה ולכן יש לי נסיון רב בכפפות, החלטתי להרים את הכפפה, ולהמשיך את כרטיסי הביקור של ליילה. אז כל העולים החדשים, פליטים וסתם כאלה ששינו את דעתם... לעבודה... שם - דפנה גיל - 32 מצב משפחתי - רווקה מזל - קשת מגורים – בוסטון עיסוק – מנהלת אבטחת איכות בחברה למחקר תרופות
אוכל – בזמן האחרון הרבה סושי.... אבל הכי הכי אוהבת את Houston’s שתיה – דיאט קולה (המון) תחביב – ספרים, ספרים, ספרים, סרטים, פוטבול (
Kansas City Chiefs) וכדורסל (צפייה כמובן)... יש כאילו שטוענים שיש לי תחביבים של בנים....
אז כדי להרגיע אותם אני גם אוספת Beanie Babies
(יש לי קרוב ל-300) בילוי מועדף – סרטים, מועדונים, מסעדות מוזיקה – היפ הופ, R&B טלויזיה – כל הג´אנק... אישיות מוערצת – לואי פאסטר הכי מרגיז – גזענות, הכמרים הסוטים שהורסים את החיים של הילדים שבטחו בהם כל-כך. ציטוט – מאחורי כל ענן תזרח השמש תוכניות לעתיד – חתונה, ילדים (לאו דוקא בסדר הזה), לסיים דוקטורט. חלום – יש לי חלומות מאוד שטחיים (כנראה שטוב לי...) שה-Chiefs יקחו את הסופרבול שנה הבאה (הזהרתי אותכם...) מאיפה בארץ במקור – הרצליה מותק, כיוון שמשעמם לך... את ראשונה

ואנחנו חברות ואני מעולם לא ידעתי...

שיש לך אוסף כל כך גדול של BEANIE BABIES!!! הבת שלי מטורפת עליהם!! (וחוץ מזה, מה אכפת לך מאלה הטוענים שיש לך תחביבי בנים??
) וואו, כל כך הרבה מידע... אני לא עומדת בקצב... או קיי. אני אתחיל לכתוב כרטיס משלי... אבל מיד אחרי ארוחת צהריים כי אני גוועת... נשיקות בנתיים, מותק.

טוב, אז הנה קצת עליי:

שם - מותק. גיל - 34. מצב משפחתי - קשה. סתאאאאם... מצב משפחתי - קשה + 2 מזל - על הפנים סתאאאם - מאזניים... מגורים - בוסטון- (עם השאיפה התמידית לסאן דייגו...(או דרום פלורידה!)
תפקיד - היי טק (לומדת לתואר שני בפסיכולוגיה. התמחות בסקסולוגיה!) תחביב - ההתמחות שלי
אישיות מוערצת - דפנה
אוספים - אין לי (אולי בעצם נעליים... בהחלט עודף נעליים...!) ציטוט שווה: Women cannot complain about men anymore until they start getting better taste in them. Bill Maher שיהיה רק טוב, מותק

AdiBos

New member
המשך../images/Emo99.gif

אז ככה:שמי עדי נשוי פלוס 2 חי בבוסטון וכן יש לי 1000 ביני ביביס מישהו רוצה לקנות?

בכמה?? ../images/Emo8.gif

לא, אני צוחקת... אבל מותר לשאול מה אתה עושה עם 1000 ביני בייביס? למה לא תנסה למכור ב-EBAY? מותק.

דווקא יש... הנה... ../images/Emo9.gif לא?

רק תגידי אם לא כתבתי מספיק אני אפתח עוד כרטיס אישי ואכתוב עוד... נשיקות! מותק.

אורנה28

New member
ואני....../images/Emo13.gif

טוב... שם - אורנה גיל -28 מצב משפחתי - Married+2 מזל - גדי מגורים – New Jersey 15 years עיסוק – נדל´ן אוכל – גבינות שתיה – מים תחביב – ספרים יש לי סיפריה בביסמנט- עבודה
בילוי מועדף – מסעדות מוזיקה – בקושי שומעת.. טלויזיה – סופרנוסHBO אישיות מוערצת – הבוסית שלי(אפשר???)...מדונה הכי מרגיז – שמשקרים לי תוכניות לעתיד – לקנות את המשרדים של הבוסית שלי חלום – לחיות על אי בודד מאיפה בארץ במקור –ראשון

greeneyes3

New member
ובעל שאני דלוק עליו גם!ועלייך אורנה

את הילדים עדיין לא הכרתי... אבל בטח כמו ההורים... שמוליק
דש לכולם.......

mom&shaked

New member
אורנה../images/Emo24.gif כיף לראות אותך כאן

התגעגענו, מה קורה? מתי נפגשים? תתקשרי

adimayer

New member
דפנה, תסלחי לי על הבורות, אבל

מה זה Beanie Babies ? בהזדמנות זו כרטיס הביקור שלי: שם: עדי גיל: 34 מצב משפחתי: נשואה + 3/4 (חודש שביעי) מזל: אריה מגורים: מיינץ - גרמניה עיסוק: משרה חלקית בחברת אינטרנט (תמיכה ללקוחות) מקצוע: סטטיסטיקאית אוכל: בזמן האחרון הכל - בלי הגבלה כל היום (כבר עליתי 10 ק"ג). בדר"כ מתה על מאכלי ים (לובסטרים בעיקר). שתיה: דיאט קולה - כרגע מסתפקת בספרייט תחביבים: ספרים וסקי כמה שיותר. בילוי מועדף: במצב נורמלי ריקודים ופאבים - בזמן האחרון לשכב על הספה מול הטלוזיה ולהרגיש כמה שפחות משקל מוזיקה: בבית אופרות, וטכנו ודאנס כשאני רוקדת מה שהכי מרגיז אותי: אנשים שאומרים ולא עושים תוכניות לעתיד: להמשיך להיות מאושרת חלום: לסיים את ה- M.A. שלי - כולו יש לי לכתוב עבודה, אבל נראה לי שזה ישאר בגדר חלום בארץ במקור: הרצליה

adimayer

New member
אהבתי את שניצל ה- ../images/Emo107.gif

מעניין אם זה גם להיט כאן בגרמניה? מה הגודל של הבובות? היכן קונים אותם? סתם מתוך עניין. סביר להניח שלא אתחיל אוסף (אף פעם לא הייתי טיפוס של אספנית). כן אני מהרצליה. יותר נכון הרצליה ב´. גרתי שם עד שהשתחררתי מהצבא. אח"כ שנתיים מנהטן, כמה שנים בירושלים (6-7 שנים) ולבסוף חזרה לשורשים. שכרתי לי בית בהרצליה ב´ מאחר ומאד אהבתי לגור שם. אזור שקט, הרבה ירוק, גינה לכלבה ושקט, שקט, שקט.

adimayer

New member
שכחתי לשאול - מהיכן את?

למדת בעירוני הישן או החדש? או שבעצם היו עוד כמה בתי ספר אם אני לא טועה. אני הייתי בעירוני הישן - נדמה לי ברחוב הרב קוק

למעלה