כרטיס ביקור - פרק ב´

adimayer

New member
יסודי למדתי בנוף ים

לא היה מקום בברנדיס, למרות שזה היה מרחק הליכה מהבית. נחמד היינו שכנות אבל סביר להניח שלא ממש הכרנו (יש ביננו הפרש של שנתיים - אני ילידת 68). גרתי ברחוב דב הוז למזלי את השם שלי אי אפשר היה לעוות - תמיד הייתי עדי (חברים ומשפחה דידי - עד היום)

איזה קטע, אני חושבת שאני מכירה אותך

גרתי בזמנהוף (ממש שכנות!!!) הייתי (עדיין) חברה של יעל ק. איזה עולם פצפון.

adimayer

New member
אני ממש גרועה בשמות

לא זוכרת יעל ק. (יכול להיות שאזכר אם אראה תמונה). דרך אגב כשחזרתי לגור בהרצליה לפני כ-3 שנים. הבית ששכרתי היה ברחוב זמנהוף. אכן עולם קטנטן.

ננסנס

New member
דפנה...

וואלה יש לך תחביבים של בנים... ובעולם הוירטואלי כבר נתקלנו בהכל... מה שמשך אותי אצלך... זה שהיום אכלתי ב Houston’s אם כי בסניף הניו יורקי שלהם (שנמצא מתחת למשרד שלי) ואפילו שתיתי המון דיאט קולה ו... ראיתי השנה LIVE את קנזס סיטי מנצחים את הג´טס בעשר הדקות האחרונות של המשחק (שלאחריו היה נראה שג´טס בדרך למטה וקנזס למעלה אך הסוף ידוע...)

אתה חייב לאכול את הדיפ בשבילי...

אני חולה על המסעדה הזו!!!! כשגרתי בקנזס-סיטי זה היה המטבח הקבוע שלי ולפחות יש לי את זה כשאני מבקרת שם וגם אצל אבא שלי בניו-יורק. אני חושבת שבונים עכשיו סניף בבוסטון. דרך אגב אני מקווה ומתפללת וצמה ונודרת נדרים שהג´טס יקרעו לריידרס את הצורה. אינשאללה ואמן.

ננסנס

New member
אמן כן יהי רצון...

והג´טס ינקנקו את הריידרס... ובטח את חושבת שלא אכלתי את הדיפ תרד בגבינה מוקרמת... העיקר שתיתי דיאט...

Li1Boston

New member
דפנה, מהיכן את מהרצליה??../images/Emo12.gif

אולי היינו באותו הגן?

Li1Boston

New member
"ילדת טובה" פיתוח../images/Emo8.gif

טוב דווקא ת´ילדות שלי העברתי בת"א

לי1 כמה זמן הייתי לחכה לך

בפורום ישראלים בחו"ל של תפוז ???????? טוב ברוכה הבאה

Li1Boston

New member
לא ממש הבנתי את ההודעה שלך?../images/Emo132.gif

אולי אפשר להסביר שוב תמיד הייתה לי בעיה של הבנת הנקרא

Li1Boston

New member
YYYY חייבת התנצלות אליעזר שלי!!!../images/Emo3.gif

לא ידעתי שזה אתה שמסתתר מאחורי הכינוי החדש! מה נשמע אחי??????

WC

New member
טוב יאללה, גם אסוש

אומנם האסלונת די ותיקה, לאמיתו של דבר היא הייתה פה כשהתחיל הפורום (ואתם מוזמנים לבדוק את זה), אבל היא באה ושבה, כך שכרטיס ביקור לא מילאה. אזי שאין זמן כמו ההווה. שם: אסלה. גיל: צעירה צעירה, רק 19 (אם מעגלים). מצב משפחתי: לבד, גלמודה ובדדה, כמו כלב. מזל: דגים. מגורים: ואלנסיה, ספרד. עד לפני חצי שנה ברצלונה. עיסוק: שנת שבתון שגויסה לעיבוד כל שמץ של שפיות שעוד דבק במוחה. אוכל: יפני, אם אפשר טפניאקי. שתיה: גוארנה (זה הגנים הברזילאיים). אלכוהול: קאיפיריניה, ואם לא אז קולה עם מליבו או וויסקי רד בול. תחביבים: צילום, כתיבה (לרוב הודעות חסרות משמעות באינטרנט), קריאה, וכיוב. בילוי מועדף: כל דבר, העיקר חברה טובה. מוזיקה: טובה! טלויזיה: עבור (בספרד המושג טלויזיה טובה אינו קיים. האסלה שולחת מבטים קלילים לכוון המרקע, אבל צפיה כדת וכדין, ממש לא). אישיות מוערצת: אין. מוערכת: אוסקר ווילד. הכי מרגיז: טמטום, טפשות, וכל מה שהאסלה כוללת תחתיהם (גזענות, צרות מוחין, יאדה יאדה יאדה). יהירות. ציטוט: Make your life like toiletpaper, long and usefull עתיד: ללמוד. היעדים העיקריים הם ניו יורק או ברזיל. חלום: לנסוע ללמוד בניו יורק. (כמה שטחי ואירוני) במקור: מהרצליה. WC אויש

אורנה מגרמניה הזכירה לי...

שלא רשמתי סקי סקי ועוד פעם סקי!! לא מאמינה על אוהבת שמש וחום כמוני, אבל אני מכורה!! יש פה חבר´ה מבוסטון ו\או סביבתה שיהיו מעוניינים אולי לארגן קבוצה ולנסוע ביחד לוורמונט, מיין או ניו המפשייר??
JUST LET ME KNOW, מותק.

קשקה

New member
כן...

אםםם....אולי....,זאת אומרת...כנראה שזו צריכה להיות חויה מתקנת בשבילי...(מה מתקנת? את הרושם הנוצר אצלי מהשלג הזה...)אם תתארגן קבוצה של טירונים,דנדשים,ירוקים,כאלה שסקי אפילו בטלויזיה לא ממש רואים...-אני בפנים... נו,אולי עוד יצא ממני משהו... קשקה

ילא! לא צריך "קבוצה" לסקי!!

הלימוד וההתקדמות בסקי הם אישיים. באים, לוקחים שיעור, מתאמנים (נופלים וקמים ונופלים וקמים ונופלים...), עולים את ההר ויורדים, ככה כמה פעמים עד שיודעים... כמו לרכב על אופניים. ואם יש כמה אנשים, אפילו בכמה רמות, זה כיף, כי עוזרים אחד לשני ואח"כ הולכים להתחמם ליד האח בלודג´ ביחד וצחוקים... אז ילא, אתם באים??

קשקה

New member
באים,באים...../images/Emo45.gif

כמה עצמות ספייר (להחלפה) להביא?? בכל אופן-לא בסופשבוע הזה...אולי הבא... א-מ-א ,אני כבר משקשקת... קשקה

למעלה