כנס חזרה לשירות

wiz

New member
שוב פעם ???

בחיי אתה דפוק
LOL

La Bamba

New member
מי? מה? איך?

מאיפה צצת?
ואני לא דפוק אני שרוט... בכל מקרה עכשיו בודס כבר עשה אותי מאושר.

rodsh

New member
אני מרוצה בינתיים....

היום פגשתי במספר חברים ביחידה שלי ונורא הופתעתי מגל הנחמדות ואיך שכולם מתייחסים יפה... (הייתי במקומות שבהם היחס היה שונה בתכלית...
) פעם חשבתי שמרגע שאתה חוז"ל כבר לא מנסים לרצות אותך ומאוד הופתעתי לטובה. בינתיים אני בתהליך של סקירה, הכרה, ראיונות, סידורים, ועוד כל מיני עיסוקים שקשורים בקליטה ביחידה ולכן אני קצת מטייל ברחבי ישראל (אנשים! רק רכבת!) ומבקר בכל מיני מקומות.... ודרך אגב... בעניין החוגר... מומלץ ללכת ולהנפיק אחד חדש עם תמונה עדכנית ולא להשאר עם זה מלפני 4 שנים. הפעם אפילו נתנו לי לחייך ולא יצאתי פוטו רצח.... אז יאללה.... ביי להפעם.... ר.ש.

Hawk17

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo24.gif

כל הכבוד שמש! את המאמר הזה רק בדיוק לפני כמה חודשים הייתי צריך מאוד מאוד מאוד, ותאמת גם עכשיו קצת, כי אתה לעולם כמעט לא יודע מהו 100 האחוז. תכניס את זה למאמרי הפורום!!! דרך אגב, מה גרם לך ללכת למכונות ולא חשמל? פסיכומטרי?

שמש27

New member
../images/Emo51.gif לכל המגיבים ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ותשובה..

דוקא כתבתי שהתקבלתי לשניהם - גם למכונות וגם לחשמל - ובחרתי במכונות. למה ? שאלה טובה. א. בשנת 1992 לא היה טרנד מטורף של תוכנה, חומרה ומחשבים כמו שהתפתח כמה שנים בודדות לאחר מכן...
... סתם. אף אחד לא ממש המליץ לי בפה מלא: רק חשמל, רק חשמל, רק חשמל ! ב. הייתי כמה ימים בשתי הפקולטות, קראתי המון חומר, ומגזינים מקצועיים בספריות, וטיילתי... ובסוף החלטתי מכונות. אולי בגלל שראיתי פרוספקטים של מכוניות מגניבות בספריה
...חחח... ואולי בגלל המרחב הגדול יחסית של דברים שניתן להתמחות בהם. לא יודע, לא זוכר, לא חשוב. ואגב, סעיף א´ מוכיח לך עוד משהו קטן. אתה יכול להתחיל ללמוד משהו מאד איני - וכשאתה מסיים - הופס, זה כבר רווי - ויש כבר טרנד אחר. לכן. תלמד. תלמד טוב. תאהב את מה שאתה לומד. תהנה מהשנים היפות באוניברסיטה. ותמיד תשאר בן אדם - זה מה שיסדר אותך בחיים. לא תעודה ולא ציונים. שבת שלום ומבורך לפורום היקר שלי
!

Hawk17

New member
אני רואה שאתה חקרן כמוני.

גם אני וגם אתה שרפנו שעות בסיפריה בשביל לחקור את המקצועות שאנחנו רוצים לבחור אותם.....

צחי21

New member
כנס חזרה לשירות

שלום אנשים. כמו רבים וטובים אחרים גם אני הוזמנתי לכנס חזרה לשירות בתאריך 19/12. חיפשתי בפורום מידע על הכנס ועל הראיונות שיערכו בו ומצאתי את הלינק הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=159&msgid=9175528 למרות שהיה שם מידע חדש ומועיל עדיין לא נענו כל שאלותיי כמו: 1. האם השיבוץ נקבע במלואו על פי היום הזה בלבד? 2. איזה שאלות טכניות יכולים לשאול אותי בראיונות (אני לומד מדעי המחשב)? 3. טיפים נוספים לגבי הראיונות ולגבי שאלון סדרי עדיפיות. 4. מה לרשום בקורות החיים שביקשו לשלוח? כמה המלצות לשלוח? 5. אם הציונים שלי לא בשמיים האם כדאי בכל זאת לשלוח גיליון ציונים? לכל מי שיש לו תשובות אודה לו מאוד מראש, כי המוטו שלי בחיים זה שעדיף לדעת את השאלות לפני שמגיעים.... יאללה ביי

שמש27

New member
שלא תשאר בודד וגלמוד...

אני אענה לך קצת, ואחרים עוד יוסיפו (חכה לערב, ואפילו יום-יומיים). 1. השיבוץ לא נקבע ביום הזה, ואפילו לא אחריו. השיבוץ נקבע בועדה שעושים במדור עתודה אחרי הראיונות, ואחרי שיש את כל הנתונים האפשריים. הכנס כשמו כן הוא - רק כנס, רק לשמוע, לקבל אינפומציה, לתת אינפורמציה, להפגש. אין שם ראיונות עבודה או דברים מלחיצים אחרים. 2. יכולים לשאול שאלות טכניות מקורסי הלימוד שלך. אל תשכח שהמראיינים למדו בדיוק אותו דבר (פחות או יותר) ולכן הם יודעים מה לשאול. בכל אופן זה שאלות של לפתח טיל חץ חדש - אלא לתת פיתרון לאיזה מצב, לכתוב פרוצדורה קצרה, או לתכנן תוכנה ברמת העיקרון. שאל בוגרי מדמ"ח - הכי הרבה יותר עדיף...
3. טיפים לגבי ראיונות תוכל למצוא בהודעה שלי כאן. תהיה אדם. אדם טוב. טיפים לגביי שאלון העדיפויות - שאל את רב סרן שמועתי, הוא חבר קבוע כאן בפורום, והוא הרבה יותר טוב ממני בקונספירציות, שמועות ושטויות. 4. לגבי קורות חיים - מצא הודעה של rodsh בדף השני - פירוט מצוין וממצה. כמה המלצות לשלוח - כמה שיותר, לא ? 5. כן, לשלוח גיליון ציונים בכל זאת - נדמה לי שזה חובה. בכל אופן, תתכונן לתת את הדין על ציונים נמוכים (ישאלו אותך למה), ותכין נאום יפה על הציונים הגבוהים, ותחומי הענין המרכזיים שלך בתואר. עד כאן. בהצלחה ממני ומהפורום.

MishaB7

New member
בקשר למה שצריך לשלוח...

א. למה הם צריכים את גיליון הציונים ? הם בקלות משיגים אותו. הם רוצים לבדוק שאני שולח להם ציונים אמיתיים ? ב. בקורות חיים צריך לפרט גם בקשר לתיכון ? תארי הצטיינות בתיכון ? ג. עד לאן ללכת אחורה בקורות חיים ? עד הלידה ? (אני מניח שמעבר לזה הם כבר יכולים לנחש
) ד. המלצות ? ממי ? (אני מניח שההורים שלי לא מספיק אובייקטיביים
) תודה.

שמש27

New member
או-הו, איזה מישה זה...

תמיד עם השאלות הכי קשות...
א. הם צריכים את הגיליון ציונים כי להם (למדור עתודה) קשה (יחסית) להשיג אותו - ולך קל. ב. כן, פרט גם ביחס לתיכון - אין לך עוד הרבה "חיים" חוץ מזה, לא ?
מה תכתוב - שבנית אחלה ספינה מגלילים של נייר טאולט בגן שושנה ? ג. אני לא מבין - רודש כתב בדיוק מה לכתוב, לא ? הנה, ככה: פרטים אישיים: שם ת.ז מ.א כתובת טל בית טל נייד ארץ לידה תאריך לידה שנת עלייה (אם יש) אי-מייל השכלה: התואר (מפורט) התיכון (מפורט) חטיבה ויסודי (לא מפורט) שירות צבאי: מ.א קורסים (אם עשית טירונות או קורסים נוספים) תאריך חיול כעת בדחיית שירות לצורך לימודים אקדמאיים ניסיון תעסוקתי: מקום עבודה אחרון זה שלפניו זה שלפניו זה שלפניו רצוי לא לכתוב ששטפת את האוטו של אבא בשביל 50 ש"ח - ואם יש עבודות דחק עלובות - לדחוף את כולן תחת כותרת אחת: עבודות סטודנטיאליות. זה מותר. אני הייתי שליח פיצה, צובע כבישים ומפעיל מתקן כימי בבתי זיקוק - בעת ובעונה אחת. חחח תחומי ידע נוספים: זה במיוחד בשביל כל אלה שהקו"ח שלהם לא יכול להראות באמת מי הם. אז כאן אפשר לפרט איזה תוכנות או שפות תיכנות מיוחדות אתה יודע (גם אם למדת לבד ואין לך סימוכין לכך), תחומי מדע שאתה מצטיין בהם, וכו´ וכו´. שפות: עברית, אנגלית, רוסית, ערבית, צרפתית. סה טו. אם הקו"ח יצא קצר מדי ועלוב מדי, זה הזמן לשלוף את נשק יום הדין: תחביבים
לא לצחוק ! כאן אפשר לפרט את התחביבים שלך, שכמובן הם: קריאה, קריאה, קריאה, קריאה, ספרים, קריאה, מדע, ספרים, קריאה, ספרים. קולנוע ? הס מלהזכיר. יחשבו שאתה ביטניק מעופף. ספורט ? הלו, כאן עתודה, לא אוליפיאדה. סקס ? אבוי. NEXT ! זהו. עד כאן. זה בסדר, מישה ? איפה היינו ? אה, ד. ד. המלצות צריך להביא מאנשי מקצוע - לא מדודה בלה עם השומה. או בוס שעבדת אצלו (לא הדובי שמנהל את הפיצריה, עליו תוותר), או מרצה שמחבב אותך, או הכי טוב - פרופסור בעל שם, שיכתוב שעשית אצלו פרוייקט פשוט נהדר (בשעה שאבא שלך רץ איתו בחדר כושר, והוא בכלל לא ראה אותך אי פעם). עד כאן, פוקס ! עכשיו מותר לצחוק.

rodsh

New member
../images/Emo45.gif

פששששששש..... יפה
גם אני התייחסתי לנושא אבל זה לא מקפיץ....(שמש כנראה שבר את הטרפולינה...
)

שמש27

New member
רק בשבילך

אני אכנס לממשק המנהלים (שאני עדיין מרגיש שם זר...) ואשרשר את השירשור ההוא לכאן - ככה שכל החומר על הכנס חז"ל והקו"ח יהיה בשירשור אחד - ואז נעשה לזה גם טאג-ליין, ותשקוט הארץ 40 שנה. ואני לא שברתי את הטרפולינה - שירשור אינו קופץ אם עברו 72 שעות מההודעה הראשונה בו - ורק המנהל יכול (בעזרת טרמפולינת היי-טק
) לשרשר אותו ב"כוח" להודעה אחרת, חדשה יותר. מה שמגיע לאריון - אבוד לנצח - אפשר רק לתת לינק. אלה היו שש שניות על הקפצות ושירשורים.

MishaB7

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo47.gif שנון כמו תמיד ../images/Emo45.gif

תחביבים?
מכוניות, אופנועים, ספורט (חדר כושר, ג´ודו, קראטה, היאבקות , לא שחמט!
), קולנוע, טלויזיה,מוזיקה (
), מחשבים ואינטרנט.... טוב, עדיף שאני לא אכתוב את הדברים הנ"ל, אני אצור רושם של
ולא של
. תודה על התשובה
אני כבר מדפיס קו"ח ושולח.

בננית 24

New member
||תשובות , חשוב../images/Emo36.gif

אז ככה , למזלך יש לכם את
העונה גם לשם - לכל שאלה תשובה. ובכל זאת נראה לי שאני יכולה לעזור המלצות - בסדנה לקצינים לפני שחרור שהייתי בה לאחרונה (למרות שאני לא משתחרר, סיפור ארוך.. לא חשוב..) אמרו שקורות חיים צריכים להיות דף אחד בלבד ( תחשבו רק על העובדה שיש בערך 700 עתודאים כל מחזור) בקיצור , משהו קטן וממצה כל הנתונים, דגש על פרוייקטים בלימודים ועבודות גם אם זה קופאי במקדונלד. תוכיחו שאתם אולי חנונים טיפוסיים (וחנון זה חיובי בעתודה להזכירכם) אבל גם יש לכם חיים.

למעלה