אני בתהליך חז"ל...../images/Emo36.gif
קשה לחז"ול ביום חמישי....
בכל מקרה, בעניין הכנס... בסך הכל זה אירוע נחמד, מגיעים ושומעים הרצאות משעממות מכל מיני בעלי תפקידים מכל מיני חילות לגבי אפשרות השיבוץ. כל אחד מנסה לשכנע אתכם למה אצלו טוב יותר ולמה אצל מישהו אחר טוב פחות... (משום מה הרבה מהם טענו שדווקא אצלם האוכל טוב יותר... לא יודע למי להאמין אבל כנראה שזה פרמטר חשוב...) אח"ז יש מעין תערוכה ובא אתה יכול לחלק קורות חיים ולשאות שאלות חשובות שלך כמו למשל שעות העבודה, איזורי העבודה, תחומי התעסוקה, תחזוה מול פיתוח ועוד כל מיני דברים שונים. באופן אישי לא חייבים להישאר בחלק השני בכלל (לי היה בוחן באותו יום והייתי צריך לחזור לטכניון אז ככה שרק עשיתי סיבוב מהיר, פיזרתי קורות חיים ל-3 חיילים נחמדים, מילאתי טפסים אצל 3 אחרים ולקחתי את המתנות... כמו בירידי תעסוקה בטכניון) בגדול, החיילות הקטנים משקיעים מאוד וממש לוקחים פרטים מכל אחד. השאר יותר סנובים ואתה צריך לפנות אליהם ככל שהם נחשבים "יוקרתיים" יותר. כך את זה בקלות.... אתה יכול לאחר חצי שעה... ממילא מחכים לכל אלה שמגיעים מרחוק. תקשיב לסיפורים של החיילים שנמצאים שם (ואם זה משעמם אותך, חכה למישהו אחר שיעמוד לידך ואז תפעיל מסלול התחמקות אומגה... ותעשה את זה בנימוס....
). בהצלחה בכנס... אני יודע שבמדור כבר עובדים על זה... (ראיתי את כל גלויות האישור שלכם על השולחן של קמ"ט חז"ל שאתם בטח מכירים את שמה...) ומבחינת האגון אתם יכולים להיות בטוחים שיהיה אחלה (יכינו לכם ארוחת צהריים והכל יהיה בסדר). אתם עוד תתגעגעו ליכולת האגור של מדור עתודה (תאמינו לי... אני יודע!). ולאלו שלומדים/לומדות ארכיטקטורה... בבקשה בבקשה... תעבדו טוב על תל השומר!
אני אמשיך לעדכן ולספר לכם מה קורה. בעניין השיבוץ האישי אני לא יודע כמה אוכל לספר אבל אני יכול רק לקוות שאכן זה מקצועי לחלוטין... לסיום, רק תודה לשמש
שכבר פניתי אליו במסר אישי, על עזרתו ועזרת הפורום במידע לגביי המסלול. בהצלחה לכולם והלוואי הלוואי שיבואו שנים שאולי לא נזדקק בהם עתודאים או צבא כלל וכלל.... (אולי רק לטכסים...) שבוע טוב ומבורך, ה´ יהיה בעזרכם (טוף... אני הולך לישון קצת... בכל זה צריך לעלות רכבת מוקדם בבוקר) ר.ש.