כנסי singlelove

נועה אני כל כך מת עלייך

את כל כך צודקת הבן אדם חייב למצוא חיים ואם הוא לךא מוצא ל]חות שיקנה קצת חיים זה כנראה ילד מוכה בן 12 שלא ידע בחייו אהבה אני כל כך מרחם על הסינגל הזה לא סתם הוא קרא לעצמו סינגל אוייייי יא מסכן תתחיל לאמץ את המשפט "אם אין לך משהו טוב להגיד אז תשתוק" ולהנהלת תפוז בבקשה ממכם בימים קשים אלו זה הבן אדם האחרון שנרצה לראות מה הוא כותב אין אפשרות לעשות עליו התעלם כמו בבלוגים ?

תקשיבו ההודעה שלי ניכתבה

בשפת בת אבל היא מתאימה גם לבן דיי תמצא חיים תפסיק לנסות להתעלל באנשים אחרים שלא עשו לך כלום החיים שלך משעממים אתה רוצה לעשות חיים לך תקגפוץ סנפלינג בלי חבל (תגיד לי איך היה) יאללה תבין תמצא חייםםםםםםםםםםםםם יש חיים בחוץ כן כן לך לעבוד תעשה קצת כסף לא יזיק לך

נועה ....?

את מושפעת מהחולת נפש הזאת שנקראת "חלום" שחור.? נועה הניק שלי זה לא סינגל. אני נשבע לך באמא שלי. ותשימי לב אין לי איתך כלום ואין לי סיבה לקלל אותך. ולא עשית לי כלום. אז בבקשה אל תתייחסי מהמפגרת ההיא. היא מסכנה מאז שבעטתי בה היא נכנסה להזיות ואשליות. היא לא מבינה שאני לא רוצה אותה עוד בחיים שלי. עברו שנתים וחצי והיא פה רק בגללי ותו לא!!!! את דינו היא קיללה ואת כל החברים שלנו. היא חייה באשליות שיש לה חבר מסכנה בגלל הראש כל הגוף סובל. קצת רחמים לא יזיקו לה. ולך "חלום" שחור אני אומר דבר כזה... לעולם לא תזכי לקבל אותי בחזרה אבל לעולם!!! תמשיכי לכתוב אשליות ופנטזיות.... תמשיכי לחיות באשליות.. את חייבת טיפול דחוף.. תשארי לבד ככה את ובעלך המעפן האבו קרעה הזה ... נועה מקווה שהבנת אותי.. כל טוב

singlelove

New member
צודקת סתומה שכמוך

וגם מיסטריוס טראומה הוא מלך הסטלנים. וגם כל מי שנמאס לו ממך וכותב נגדך הוא מלך הסטלנים. תמשיכי בפנטזיות ובהמצאות שלך . את חייבת מרשם לכדורים חדשים כי הישנים מסתבר לא עובדים.

סינגל תרשה לי לצחוק עלייך

בבקשה נו.......... טוב אז ככה.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עוד? יודע משהו שמתי לב שבכל הודעה אתה מיתייחס לכדורים ומזכיר את המירשמים לכדורים ואף יודע את שמם נו ואפשר להיתפלא למה? אתה כל כך יודע כאילו והיית רוקח או ד"ר. אתה "חולה מנוסה" וותיק במחלתך שמודע היטב למצב ומייעץ לאחרים וחושב שסוג המחלה שלך והכדורים אותם אתה נטל בקפידה רבה במהלך חייך מתיאמה לכל אחד . נו באמת סינגל.קח את הכדורים מהר ותירגע איתם כבר.......

singlelove

New member
נועה מכוערת רצח כנסי מאמי

אם תפתחי מילון ותחפשי את המשמעות לחוסר חיים, תמצאי תמונה שלך שם. את האחרונה שצריכה לדבר על חוסר חיים. 24 שעות את בבלוגים או בפורום, 100 כינויים. אפילו מהעבודה זרקו אותך מרוב שגלשת דרכם בבלוגים. אין לך חיים ?? מה את באה להתבכיין כאן על כל דבר ??? אין לך חברים בעולם האמיתי שאת יכולה להתבכיין אצלם ?? סעי סעי

כנס כנס ימעפעפן

1. אני עובדת וזה לא עניינך 2. אמממ אממממ אמממ למי יש פה יותר הודעות??? 3.כן יש לי מפה חברים והם כמו אחים/אחיות שלי כן כן מה לעשות ככה החיים לפעמים מוצאים חברים במקומות מוזרים ,אה וכן יש לי חברים גם מהצבא מהבית ספר (לא מוזר נכון) 4. מאה כינויים אממ כן כי אולי על כל כינוי של מישהו יש לי כינוי צמוד חחח זה הכל בצחוקים
5.מתבכיינת אממ לא כל כך אבל לפעמים כשרע מוציאים פה את המילים שלא ישארו בלב אבל לפחות אני לא איזה זבל שיורדת על כולם וחושבת שהיא מלכת העולם 6.מכוערת ר צ ח זה אומנם ניק אבל יש לי פנים שוואלה היית מת שלאישתך יהיו אותם כן אני יפה בפנים
וכל מי שראה אותי במציאות יודה בזה. ואמן אמן תעשה סנפלינג בלי חבל אתה לא תחסר לאף אחד מבטיחה לך ושבנתיים שב שב על קקטוס שיעקוץ אותך כמו שאתה מנסה לעקוץ אחרים שלום הייתי פהההההההההההההההההה

singlelove

New member
כנסי כנסי יא דאבה

קודם כל חחחחחחחחחח דבר שני, תמשיכי לפתוח בלוג ולהראות את החזה שלך, כי על הפנים עדיף שלא נדבר..... ואני בטוחה שאין לך חברים. מעניין מה היית עושה לפני שהופיעו הבלוגים , בטח לא היית יוצאת מהבית נכון ??? הרי את זו שנמצאת 24 שעות בבלוגים.עם החברים הוירטואלים שלך. את ממש מפגרת. איזה דיבור של ילדה בת 10 יש לך. תעשה סנפלינג ? שב על קקטוס ? פחחחחחח אפילו בגן חובה היו צוחקים עלייך יא כונפה.

חחחחחחחח כנס

אמממ מאממממ אולי אבל אולי רק 5 פעמים פתחתי מבוגרים וזה סתם כי לא היה לי מה לעשות כבר חודשיים אני לא משדרת שם אמממ מה עוד אממ אולי תשים תמונה שלך שניראה מי אתה שבאמת ניראה את הכוסון עולם את מלך היקום את סינגל שלנו שים שים תמונה אבל שלך טוב:)

singlelove

New member
לא היה לך מה לעשות ???

זה ברור כי את מלכת החסרות חיים !!!!! את האדם הכי משועמם שראיתי אי פעם !!!!

תקשיב סינגל

נמאס ממךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך לך למצוא חיים לפני שאני אשרוטטטטטטטטטטטטט ועוד דבר למה יש לי תחושה שמשעמם לך בחיים ואתה מתחזה לבנות אז סינגל לך לחפש חיים כי ממש נמאס ממך ואנשים אם יש לכם חיים ולא משעמם לכם על תתיחסו למשהו שמשעמם לו. ביי

למעלה