כנסי singlelove

ק ש ק ש ת

New member
עם כל הכבוד אבל עם כל הכבוד

סינגל תפסיקי להיות כזאת כלבה בסך הכל יש כאן אנשימ ואנשימ מקסימים שאני הכרתי וזה לווא דווקא וירטואלים זה אנשים שאני מכירה אישיתת וחלק מזה גם בחיי היו ם יום ותאמיני לי שיש לי חיים אבל מה לעשות שיש כאלה שאוהבים לבלות בבית חוצ מזה שהם מבלים בחוצ. את לא אמורה להעביר כאן ביקורת זה לא הכרחי את יכולה לסתום לפעמים כי קראתי תהודעות שלך ואת דייי עוקצנית ודיי כלבה הייתי אומרתת את זה ככה. אז אין לשפוט אנשימ על פי מראה חיצוני כי זה כל כך שיטחי ומטומטם אפ אחד לא מושלם ותאמיני לי כדי לאהוב בנאדם לא צריכים להיות יפים או מוצלחים פשוט זה דרך העולם .בכל אופן תשקלי ראש לפני שאת מדברת שטויות ומקניטה כאן אנשים שאת לא מכירה ואני לא מדברת באופן פרטני לשיחה הזו עם נועה אני מדברת באופן כללי כי שמתי לב שאת שטחית ואנשים כמוך הם באמת אין להם מה לחפש בחיים אולי יש לך חברים או לא יודעת מה אבל עם גישה כזאת עוקצנית וביצ'ית לא תגיעי רחוק. ביי!

מלי כפרה זה גבר שנית כפרה זה גבר

שלישית כפרה זה גבר.. או ש...וואלה יש מצב שזו אישה... חחח מלייייייייייייייייייייייייייייייי חולה עלייך מוואה

ק ש ק ש ת

New member
../images/Emo13.gif שימי גמאני חולה עלייך והתגעגעתי

L A G U N A

New member
נו באמתתתתתתתתתתתתתתתתת באמתתתתתתת

לא מספיק המלחמהההה במדינה שגם אתם תריבו לי סינגללללל סעמק נמאסת גם עליייייייי סעממעמעמעמעמ'ק נועה אל תתייחסי הייתי בבלוג שלך פעם פעמיים ויותרררר ואת נשמה בובית אמיתית!!!!! שיהיה שבת שלום וחלאס מלחמותתתתתתתתתתתתתת חלאססססססס במקום שתיהיו מלוכדים אתם רבים מה ניהיה?

שימי כנס כפרה שלי

ניראה לך ש/אני מתייחסת אוי אלוהים היא/הוא לא מוכננים אפילו לשים תמונה אז אמממ יכול להיות שזה אנס פדופיל או סתם אחד שמשעמם לו בחיים ומי שזוכר את שרון :"סינגל לכ/י שבי על קקטוס" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי כפרה עליו חחחחחחחחחחח כואב לי הצד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח

נועה כנסי

אני חושב שאני בעצם יגיד את מה שכולם חושבים : סינגל עוף לנו כבר מהבלוג ומהחיים יא ילד זבל שכמוך תקלוט כבר לא רוצים לשמוע או לראות את מה שאתה או את כותבים די תקלוט יא מטומטם מה אתה לא מבין ? יווו זה כמו אלו שממשיכים לכתוב גם אחרי שהם מבינים שהם בחדר המתנה אני מבקש מכל מי שרואה הודעה זו לא להגיב לסינגל מעכשיו פשוט תתעלמו ונועה אני לא רוצה לשמוע מילה !!!! מעכשיו לא עונים לסינגל לשום הודעה סינגל תגיב או לא זה לא מעניין אותי אני לא מתכוון אפילו להיכנס להודעה עם הניק שלך ביי....

ל חלום מתוק

אני מאמין שאם זו שמישתמש/ת בשם מישתמש כמו סינגללאב ותומכיה יראו שאת לא מגיבה להם אז סביר להניח שבסוף הם יתייאשו מלהגיב לך

נועה כנסו כולם!!!!!!!!!!!1

תבקשו כולם פה אישור מענת שאספר לכם מי כבוד הניק המעצבן....... אחת יבואו כל מני אפרסמונים אוכלים בתחת מתחזים ויגידו לי שיש לי דמיון פורה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לסינגל! לא שחכת להוסיף בסוף XXX ?????

ללווין של הצאט

תאמין לי שכל אלה שכותבים כאן את כל החרטאבונה הזאת לא מזיזים לי את השערה בגבה שיהיה שבת שלום ושקט לכולנו

dani181

New member
ענת יש אפשרות לחסום אותה??

היא גורמת רק רע פה כמעט לכולם יש אפשרות לחסום אותה??

לא אי אשפר

כי היא יחסית דוברת אמת ואין ההודעתיה שום דבר פוגע פשוט מרעננת לכל חברי הפורום ת'צביעות שלהם וכולם מתעצבני מזה אם חצי מזה לא היה נכון היו מוחקים וחוסמים נועה אני אתן לך רמז לפני שנה בערך היייתה פה ניק על רמת כתיבה וחפירה יוצאת מן הכלל תחשבי לרגע מי זו!!!!!!!!! הההה, יאפ

למעלה