כנסי singlelove

הניק המעצבן שעליו אתם מדברים זה

הXXX שלא כולם ידועים מיהו באמת למשל איש החרמש והסינגל ואבו תיסלם וכל החרטאבונה שהוא מיתחזה במיליון ניקים להודעה אחת בו זמנית קבלו את מלך הסטלנים והמסטולים בנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי שהכי לא שפוי כאן שאין לו כמובן מה לעשות בחיים ....וכל כך מקנא שבעטו לו בראש ושהאקסית שלו ביכבודה ובעצמה זרקה אותו בסיבוב שמאלה ואחרכך ימינה והשאירה לו אבק ישירות לפרצוף ואז משליבו נאכל כמובן שיש לה חבר לחיים הוא פשוט קם לתחייה וכל הזמן מנסה לחפש דרכים טיפשיות ולא מוצלחות בלסגנן הודעות ולהחליף כל הזמן כינויים. אבל לצערך כולם כבר יודעים מי אתה באמת מלך הסטלנים ולכל מי שלא יודע שיחפש בגוגל שימצא לפחות תמונה שלך למזכרת ויגלה את פרצופך הXXX יא משועמם וחסר חיים שכמוך עצה ממני קח אבוב ושחה בירקון סאלמאת מוסטאפה זאחלוואי

מסורבת גט לעולם .כנסי שניה ....

לפני שאת מדברת תרשי לי לומר לך שאת אפס כלומניקית. את בעטת בי? ספרי לכולם איך הית מחייגת אליי כמו סביבון לנייד. איך בכית כמו מטורפת רק שאני יענה לטלפון שלך. ספרי לכולם איך שאני הגנתי עלייך מפני בעלך שהיה חובט בך כמו שק. ספרי לכולם איך אני תמיד היתי מהגן עלייך מפני בעלך מהמכות שלו. ועכשיו נעבור לחלק השני. ואם יד על הלב. אני נשבע בספר תורה שאני לא סינגל.שאלוהים יקח אותי אם אני משקר. ושאלוהים יקח את הנשמה שלך הלילה וכל מי שקרוב אלייך ישאר לבד אם את מכפישה אותי לשווא.סבבבה? תקשיבי לי טוב תתפסי מרחק ממני אני לא רוצה אותך ולא מעוניין בך. אבל כשיבוא לי עלייך אני יודיע לך בנתים תשארי על היכון. אל תספרי לכולם שטויות ועל תדברי שטויות. אל תספרי שיש לך חבר כי את לבד בודדה וגלמודה. אני מאחל לך בזכות הצדיקים הרבנים בזכות הספר התורה והמפתח. שפתחנו יחד זוכרת שם בגן בר"ג במוצ"ש? את בטוח זוכרת.... שאלוהים ישלם לך על כל רגע שאת מקללת אותי ומוציאה שטויות מהפה שלך. את לא קיימת בשבילי את מתההההההה מתההההההה אלוהים לקח ת'נשמה שלך מזמן. אני לא רוצה לשמוע את שמי בפה שלך לעולם. הטעות שאת עשית אין לה מחילה ולא סליחה לא בעולם הזה ולא בעולם הבא!!! יבוא יום תביני שלהיות לבד כמו שאת עכשיו זה מדכא וכואב והנה את לבד. אני לא רוצה שתדברי עליי הבנת אותי???????? יש לך חבר אין לך חבר מענין ת'סבתא שלי. תשרפו בגהנום שניכם אמן בזכות השבת הזאת... יש יש אלוהים תאמיני בזה.. תשמרי על עצמך שלא תקבלי מכה משמיים.. מקווה שהבנת מה שרשמתי.... ואם לא..תדפקי ת'ראש בקיר...

זה לא בני

בני מדבר בסלאמתק,וברגיות, עוד כלמי דברים אחרים זהו זה לא בני תחשבו על........בחורה גילה גדול בהרבה מכאן ,שאר הגולשים היא...שידרה כאן,ועדיין משדרת אני לא נכנס לריב הזה כי XXX לא עה לי כלום בנוגע עלייך רינת כן עוד ירבו שנים עם כפיר ותעשו כבר במבינו קטן ותקראו לו על שמי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שחר עזוב אותה היא מסכנה עלובה

היא חייה באשליות ודמיונות.. היא וה"כפיר" הערבי הזה שכל הזמן מדברת עליו. עזוב אותך ממנה היא חולה אין לה תקנה מסכנה . יאלה "חלום" שחור שיצאו לך העינים אמןןן טפיייייי ינעל דינאק. בעעעעעעעעע

נועה נשמה אני נשבע לך בחיי אימי

שהיא היקרה לי מכל בחיים. שאני לא הוצאתי מילה אחת רעה עלייך. מה יש לי איתך? רבנו פעם? קיללתי אותך פעם? אין לי איתך כלום ואני מכבד אותך כמו כל אחד בפורום. נועה יקרה אני שולח לך חיבוקים והמון חיזוקים. ושימי **** על כולם. אף אחד לא שווה ולא יותר טוב ממך. ובקשר ל"חלום" שחור. היא חולה בראש מאז שזרקתי אותה היא השתגעה. ואני מתעב אותהההה לא יכול לראות את השם שלך ולשמוע את השם שלה. אבל אני מבין קצת רחמנות עלייה. את הטעות שהיא עשתה בחיים אין לזה אפילו סליחה לא בעולם הזה ולא בעולם הבא!!!! "חלום"שחור יש אלוהים שכותב בספרים את הטובים ואת הרעים.... חלמתי חלום שיבוא יום ב"ה תבואי על 4... וחלומות מתגשמים.... אבל בנתים תשארי לבדדדדד עם הבדידות והאשליות וההזיות שלך. את גרמת להרבה אנשים לריב איתי בפורום הזה ללא סיבה מוצדקת. את גרמת להרבה אנשים לחשוב שאני יורד עלייהם. ואת עשית הרבה מריבות הכל בגללך... אבל שטויות... שאלוהים ישלם לך על הכל אמןןן.. יאלה חפשי את החברים שלך בגן פרס.... (נועה תיהי חזקה נשמה ושימי *** על כולם)

יודע משהו ...זה כבר לא משנה אם זה

באמת אתה או לא.... אם זה אתה באמת תמשיך לקלל כמה שבא לך יש אלהים למעלה הוא ישפוט אוקי? ואם זה לא אתה וזה מישהו אחר או מישהי אז שאלהים ישלם לאותו אחד דבר ראשון לידיעתך נגמר והסוף הגיע מזמן לסיומו כל מה שעברנו יחד... כעת יש לי אהבה כבר שנתיים עם כפיר ואני לא ממציאה ...ולא משקרת....{למה אתה מקלל אותו]?הוא לא מקלל אותך.... אם אתה חושב כך זו בעיה שלך.... אני לא מקללת אף אחד ....אוקי? אבל יש אלהים בשמיים שישלם למי שעושה לי רע.... ואם טעיתי במשהו אז אני מיתנצלת....אבל שוב... רק אם טעיתי בכל אופן אם זאת מישהי אחרת אלהים ישלם לה ובגדול אמןןןןןןןןןןןןןן ורק ברע.... שבת שלום לכולם אוהבת אותך כפיר

רינתי?

יודעת מה? עיזבי אני לא נכנס איתך למריבות זהו!!!!, באמת שחבל על הבריאות.. לא שלי ולא שלך. זה רק מדיה מ**** כולה פורום... אבל יודעת מה....? לא משנה עיזבי... רציתי לומר משהו שמעיק עליי כבר שנתים... אבל זה לא לפה... בכל אופן... תודה על התייחסות שלך... שבוע טוב לכולם..

אין צורך רינת...עזבי את זה

בשתי ההודעות האחרונות סגרתם את זה בצורה הכי יפה שאפשר החלטתם לא לריב יותר וזה סבבה כל הכבוד לשניכם ואם כבר להגיד ...אז במסרים אישיים וזהו שיהיה לכם שבוע טוב ובשורות טובות כל טוב

היי לולו.... בוקר טוב

נכון את צודקת... רק ש"האיש שבפנים" אמר שיש לו משהו שכבר מעיק עליו כשנתיים... אז מעניין..... הייתי רוצה להבין מיזה הרבה... כדי שלא תהיינה אי הבנות כלשהן. אדרבה אני מוכנה להקשיב...אולי זה יעזור במשהו....... ונכון מוטב במסרים...... שיהיה לך ולכולם אחלה שבוע טוב ושקט כדי שנירגע כבר מהמצה המתוח הזה ....... יום נעים וכל טוב מאמי

היי לולו.... בוקר טוב

נכון את צודקת... רק ש"האיש שבפנים" אמר שיש לו משהו שכבר מעיק עליו כשנתיים... אז מעניין..... הייתי רוצה להבין מיזה הרבה... כדי שלא תהיינה אי הבנות כלשהן. אדרבה אני מוכנה להקשיב...אולי זה יעזור במשהו....... ונכון מוטב במסרים...... שיהיה לך ולכולם אחלה שבוע טוב ושקט כדי שנירגע כבר מהמצב המתוח הזה ....... יום נעים וכל טוב מאמי

ק ש ק ש ת

New member
בני כנס!!!

בני יודעים שזה לא אתה תנוח אומנם אתה מבלבל תמח על פוליטיקה "וזיין" שכל לא קטן חחחחחחח אבל זה לא אתה חחח יש פה רעל ודם זאת בחורה לא גבר חעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע טוב שבוע טוב

וואי מה עשיתם מהודעה אחת חעחעחחעח

הבנו שזה לא בני רינת תפסיקי לריב איתו זהו ניגמר !!!! ובני גם אתה תפסיק !!!!! יופי ילדים טובים חעחעחחע מואה הגנון של נועה

למעלה