כנסו....

3שרונית

New member
הכל עובר.....

I have often asked myself the reason for sadness In a world where tears are just a lullaby If there's any answer, maybe love can end the madness Maybe not, oh, but we can only try You've got to get up every morning with a smile on your face And show the world all the love in your heart Then people gonna treat you better You're gonna find, yes, you will That you're beautiful as you feel

MaYcHuK

New member
אויש יקירתי דברייך .....

תאמיני לי כל בוקר אני קמה בחיוך אף אחד לא יודע מה עובר עלי בעבודה וגם לא פה עד אשר כתבתי את מה שכתבתי עכשיו אני משתדלת לקום כל בוקר בחיוך ואם לא אני שמה מסיכה על פניי נכון מסיכה לא תמיד עוזרת כי אם לא מרגישים מהלב שום מסיכה לא תעזור. יש רגעי שפל יש רגעים בהם אני בנפילה יש רגעים שהחיוך מחפה על הבדידות שלי אני לא מכחישה אני בודדה כאן בודדה בחיפה בודדה במיטה בודדה בלב הלוואי ואמצא את הבחור שימלא את ליבי בחום, באהבה, אני מתגעגעת לזה. מאוד מתגעגעת לכל מה שקשור בזוגות גם למריבות ובמיוחד להתפייסות אחרי...

3שרונית

New member
מבינה ומזדהה ../images/Emo24.gif

מקווה בשבילך שתמצאי את הבחור הזה מהר. אבל , מנסיון, ככל שתשקעי יותר במצב רוח הזה ככה יהיה לך קשה יותר למצוא את הבחור.

MaYcHuK

New member
אני יודעת בובית

לכן משתדלת מאוד להשאיר את העצב בלילה במיטה ולקום בבוקר עם חיוך בלי העצב הזה שלאוו דווקא קשור לאהבה אבל כן הוא מתרכז שם קמה בבוקר משאירה מאיצוק אחת במיטה ולוקחת את מאיצוק השנייה לעבודה ולחיים

3שרונית

New member
הוא מתרכז לשם כי..

יש לנו איזושהי "תמונה" בראש שאהבה מנצחת הכל.... אני אומרת על תשאירי מאיצ'וק עצובה במיטה להיפך קחי אותה איתך לכל מקום, תראי לה את הדברים החיוביים בחיים, תזכירי לה שהיא יפה, חכמה שהרבה אנשים אוהבים אותה והיא אותם, תכירי לה מקומות חדשים , צאי איתה לבלות , תקריאי לה ספר טוב, ותראי שלאט לאט היא תחזור לחייך שוב.

MaYcHuK

New member
מאיצוק צריכה להאמין בדברים האלה

ורק אז להתחיל לשכנע את הסביבה מאיצוק צריכה לעבוד חזק על הביטחון העצמי שלה מאיצוק צריכה הרבה דברים.... וזה יגיע מתישהו נכון המשחקים שסובבים את מאיצוק לא מועילים < משחקים מצד המין השני נקרא לזה כך> אבל מאיצוק מנסה להתחזק מהמשפחה, מהחברים הבודדים מאוד שנשארו < ולא כי היא העלימה אותם אלא בגלל שמאיצוק עשתה ניקיון בחייה >

3שרונית

New member
מאיצ'וק חכמה וחזקה../images/Emo140.gif

היא יודעת מה טוב לה ואת הדרך לשם..........אני בטוחה!!

MaYcHuK

New member
איף מאיצוק הלכה לאיבוד

אבל היא תמצא חזרה את הדרך אני בטוחה יהיה בסדר אני מנסה לשכנע את עצמי תודה תודה לכל המגיבים לא חשבתי שאגרור כ"כ הרבה תגובות בשרשורים כאלה אני מצליחה לגלות המון עליכם לטוב ולרע על כל האנשים שסובבים אותי , על עצמי, על "החברים" , על הציניים .. בקיצור על כולם אז שוב תודה

מ - ד - ה - י - ם !

אבל קשה לי לקבל את הענין של קמה בבוקר בחיוך , ת'אמת אפילו אני הייתי מתעורר עם צביטה בלב !!!

MaYcHuK

New member
גיאצ'וק תסתכל למעלה מה שעניתי

לגבי החיוך עדיף מאשר עצב הכי אמיתי שיש נשבעת

MaYcHuK

New member
../images/Emo25.gif בכיף....

זה עמד לי בגרון מיום שישי רק איתגרת אותי וגרמת לי להוציא זאת

שאלה ????

זה מציאות או דמיון - פשוט זה נשמע אמיתי כל - כך ! אבל את לא חייבת לענות

למעלה