I have often asked myself the reason for sadness In a world where tears are just a lullaby If there's any answer, maybe love can end the madness Maybe not, oh, but we can only try You've got to get up every morning with a smile on your face And show the world all the love in your heart Then people gonna treat you better You're gonna find, yes, you will That you're beautiful as you feel
תאמיני לי כל בוקר אני קמה בחיוך אף אחד לא יודע מה עובר עלי בעבודה וגם לא פה עד אשר כתבתי את מה שכתבתי עכשיו אני משתדלת לקום כל בוקר בחיוך ואם לא אני שמה מסיכה על פניי נכון מסיכה לא תמיד עוזרת כי אם לא מרגישים מהלב שום מסיכה לא תעזור. יש רגעי שפל יש רגעים בהם אני בנפילה יש רגעים שהחיוך מחפה על הבדידות שלי אני לא מכחישה אני בודדה כאן בודדה בחיפה בודדה במיטה בודדה בלב הלוואי ואמצא את הבחור שימלא את ליבי בחום, באהבה, אני מתגעגעת לזה. מאוד מתגעגעת לכל מה שקשור בזוגות גם למריבות ובמיוחד להתפייסות אחרי...
לכן משתדלת מאוד להשאיר את העצב בלילה במיטה ולקום בבוקר עם חיוך בלי העצב הזה שלאוו דווקא קשור לאהבה אבל כן הוא מתרכז שם קמה בבוקר משאירה מאיצוק אחת במיטה ולוקחת את מאיצוק השנייה לעבודה ולחיים
יש לנו איזושהי "תמונה" בראש שאהבה מנצחת הכל.... אני אומרת על תשאירי מאיצ'וק עצובה במיטה להיפך קחי אותה איתך לכל מקום, תראי לה את הדברים החיוביים בחיים, תזכירי לה שהיא יפה, חכמה שהרבה אנשים אוהבים אותה והיא אותם, תכירי לה מקומות חדשים , צאי איתה לבלות , תקריאי לה ספר טוב, ותראי שלאט לאט היא תחזור לחייך שוב.
ורק אז להתחיל לשכנע את הסביבה מאיצוק צריכה לעבוד חזק על הביטחון העצמי שלה מאיצוק צריכה הרבה דברים.... וזה יגיע מתישהו נכון המשחקים שסובבים את מאיצוק לא מועילים < משחקים מצד המין השני נקרא לזה כך> אבל מאיצוק מנסה להתחזק מהמשפחה, מהחברים הבודדים מאוד שנשארו < ולא כי היא העלימה אותם אלא בגלל שמאיצוק עשתה ניקיון בחייה >
אבל היא תמצא חזרה את הדרך אני בטוחה יהיה בסדר אני מנסה לשכנע את עצמי תודה תודה לכל המגיבים לא חשבתי שאגרור כ"כ הרבה תגובות בשרשורים כאלה אני מצליחה לגלות המון עליכם לטוב ולרע על כל האנשים שסובבים אותי , על עצמי, על "החברים" , על הציניים .. בקיצור על כולם אז שוב תודה