כנסו שניה..

Lopezit

New member
בדיוק ההפך

כבר יותר קל אפילו לארגן מפגש בתקופת לימודים

Lopezit

New member
לא אין לי בושה

אתה בכלל לא חדש פה כמה פעמים שרשמתי פה שאנשים שלא קוראים יתחילו להשתתף בפורום התייחסת לזה??? אני קרעתי תתחת שלי בשביל הפורום הזה פתחתי הודעה שכולם ישתתפו בפורום מישו מתייחס לזה כבר???? הפורום יבש מה לעשות כשאפחד (כמעט) פה לא עושה כלום וג'ניפר לא עושה כלום איך הוא לא יהיה יבש?!?!

למה את תוקפת אותו??

את חושבת שהוא לא בסדר, את לא מסכימה עם משו שהוא אמר, סבבה אבל טוב שלא התנפלת עליו איך את מצפה שהפורום לא יהיה יבש עם את מבריחה עכשיו בן אדם שבא עם כוונה לכתוב??

7FANTA SHOKATA7

New member
אנשים רק לא לריב ולא להתעצבן פשוט

צריך לעשות משהו את צודקת והוא צודק

ofer124

New member
למה אפחד לא..

לא עונה על השאלון החביב שכתבתי...חח(= זה יעזור לפורום...חחח

7FANTA SHOKATA7

New member
אני עונה

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1.לרקוד (ג'אז , בלט) 2.מחשב כמובן 3.לצאת 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1.ג'ניפר לופז 2.קטרין זיטה ג'ונס 3.ג'ים קארי 4.ליאן ריימס 5.טיירה בנקס 6.סיירה 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1.טופ מודל הבאה 2.גיא פינס 3.חדשות ערוץ אי (אם נחשב) 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1.שחקי אותה מותק 2.תא קטלני 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1.חברים 2.חתול 3.טלוזיה 4.מחשב 5.אוכל 6.מיטה 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1.תנך 2.הבעה 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1.חלב 2.חולצה 3.מסטיק 2 פורומים אהובים: 1.ג'ניפר לופז 2.פרסינק וקעקועים 3טופ מודל הבאה 3מחול

למעלה