כנסו שניה..

ofer124

New member
כנסו שניה..

אני בדרך כלל לא מגיב או כותב הודעות אבל ממש ממש יבשש פההההה...! כאילו אני נכנס כל כמה ימים וכתובות אותן הודעות, ובקושי יש דברים חדשים, לחשוב שהייתי מתעדכן כאן יום כמעט לא מזמן, בוא נעשה משו בנידון!! ונתחיל להכנס חיים בפורום!...תודה למרות שנכון שג'ניפר לא עושה כלום עם הקריירה שלה, לא הבנתי על מה דיברו כשאמרו שהיא מנסה להתרכז עכשיו בקריירה ולא במשפחה...(על איזה קריירה היא מדברת מישו מוכן להסביר לי?? היא פשוט לא מקדמת את האלום בשום צורה שהיא..) ו..תחשבו על זה..(= חופש מאגניבב לכולם..

NoWords

New member
קודם כל, אתה צודק

אבל מה אתה מוכן לתרום לפורום כדי לשנות את זה?
כי לשבת ולקטר על כמה שהפורום יבש זה עניין אחד.. ולהתחיל לעשות משהו זה עניין שני (ופעולה בהחלט מתבקשת יש לציין
) אז.. יש לך הצעות? משחקים, דיונים, משהו?

ofer124

New member
יס...שאלון חביב ביותר...

(מתוך פורום הראל סקעת! :) ) 10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. 2. 3. 4. 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 פורומים אהובים: 1. 2.

ofer124

New member
והנה אני עונה...!

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לאכול 2. לרקוד בלט 3. לרקוד היפ הופ 4. מחשב והרבה 5. לבלות עם חברים- חברות 6. לקנות בגדים, דברים מאגניבים לחדר 7. לישון 8. לשמוע מוזיקה של שירי מימון (מוזיקה בכלליות) 9. לראות טלויזה 10. .... לא יכול לפרט...חח 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. שירי מימון (= 2. הראל סקעת 3. ג'ניפר לופז 4. מדונה 5. כריסטינה אגילרה 6. סלין דיון 7. מיר מסיקה 8. מאיה בוסקילה 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. טלנובלה בע"מ 2. גיא פינס 3. כוכב נולד 4. קצרים 5. טוב אין לי זמן אני לא רואה כל כך הרבה טלוזיה!!!..חחח 6. 7. 8. 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. הנרקוד 2. מלחמת העולמות 3. שרק 4. אפקט הפרפר 5. מארגנת החתונות 6. בילי אליוט 7. חותנת בהפרעה 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. את בת דודה שלי 2. את החברים שלי 3. את המערכת שלי עם דיסקים 4. נעלי בלט, ובגדי אימון 5. פלאפון 6. את מי שאני אוהב (אוהב אוהב) 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להספיק לחיות עד מינימום 120 2. לשכב.. 3. להיות עשיר 4. להיות מפורסם 5. לממש את האהבה האמיתית שלי 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. אלקטרוניקה 2. מחשבים 3. מתמטיקה 4. אנגלית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. ברד 2. סוכריה 3. ארוחה במסעדה 2 פורומים אהובים: 1. שירי מימון 2. מחול

עונה... ../images/Emo4.gif

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. מחשב. 2. לדבר ספלאפון. 3. לשמוע מוזיקה. 4. לראות טלוויזיה. 5. ספורט. 6. לצאת עם חברות שלי. 7. לנהוג. 8. לקנות בגדים. 9. לאכול. 10.
9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ג'ניפר לופז
2. רמי קלינשטיין 3. נינט טייס 4. שירי מימון 5. יעל שרוני 6. עברי לידר 7. ריטה 8. מליסה ג'ואן הארט
. 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. "השיר שלנו". 2. "סוף הדרך". 3. "הברבור". 4. "שחק אותה סטרייט". 5. "משחק מכור". 6. "החדר של חני"
סתם, אין לי עוד. 7. - 8. - 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. "עיניי מלאך". 2. "טיטאניק". 3. "סיפור אהבה בלתי נשכח". 4. "אפקט הפרפר". 5. "יפה במנהטן". 6. "גלדיאטור". 7. "חופשיות על הבר". 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. חברות שלי. 2. מי שאני אוהבת...
3. מחשב. 4. מוזיקה - דיסקמן, MP3 או משהו בסגנון. 5. אוהל. 6. בגדים, שמיכה וכו'. 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. להיות מאושרת תמיד. 2. למצוא אהבה אמיתית. 3. להיות שחקנית. 4. להיות אמא!
5. לעשות חיים. 4 מקצועות שנואים בבצפר: [סיימתי ללמוד אבל...] 1. היסטוריה 2. ביולוגיה. 3. מתמטיקה 4. אנגלית 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. כובע שמש מאגניב :) 2. מכנס. 3. חזייה
. 2 פורומים אהובים: [יש המון!] 1. אממ, ג'ניפר. 2. אהבה בגיל ההתבגרות.

אנייייייייייי

10 דברים שאני אוהב לעשות: 1. לשמוע מוזיקה 2. שופינג 3. טלפון 4. ללכת לים ים 5. סתם לצאת 6. מחשב 7. 8. 9. 10. 9 סלבריטיז מהארץ ומחו"ל מוערכים אצלך: 1. ווסטלייףףףף 2. יהודה סעדו 3. נינט 4. הראל מויאל 5. יהודה לוי 6. דלתה גודרם 7. בקסטריט בויז 8. רן דנקר 8 תכניות טלויזיה אהובות עליך: 1. כוכב נולד 2. חברים 3. רצים לדירה 4. 5. 6. 7. 8. לא רואה הרבה טלויזיה כל הסדרות שאהבתי ניגמרו מזמןןןןן 7 סרטים שאסור מבחינתך לפספס: 1. מולאן רוג' 2. 10 דברים שאני הכי שונאת אצלך 3. על בנים ועל בנות 4. גריז 5. מה שבחורה רוצה 6. אני יודע+אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון... ענקייםםם יצא לי לראות השבוע בפעם המיליון אחרי שלא ראיתי פול זמןן 7. ליזי מגוויר 6 דברים שהיית לוקח/ת לאי בודד: 1. משפחה 2. חברים 3. ווסטלייף 4. פלאפון 5. מערכת סטריאו 6. דיסקים 5 שחשוב לך להספיק לפני המוות: 1. לדאוג שכל האנשים שאני אוהבת ידעו שני אוהבת אותם 2. לפגוש את ווסטלייףףף 3. ולעשות הכל מהכללל.. זהו בערך.. 4. 5. 4 מקצועות שנואים בבצפר: 1. פיזיקה 2. כימיה 3. מתמטיקה 4. לשון 3 דברים שקנית לאחרונה: 1. סטרפלס וחצאית 2. מסטיקים 3. אייס קפה 2 פורומים אהובים: 1. ווסטלייף 2. יהודה סעדו

Lopezit

New member
אין לך בושה?

כאילו אתה אומר שאתה רק מסתכל פה ולא קורא ואז מתלונן??? כל מי שלא כותב בכלל אין לו זכות להגיד כלום קודם תשתתפו קצת בפורום ואז תבלבלו תשכל

ofer124

New member
אהמממ

לך אין בושה? במקום להגיד שאחלה וואיי תצטרף לפורום תתחיל לכתוב! את רק מגרשת אותי, את אפילו לא נותנת לי להתחיל לכתוב...את יודעת צריך להתחיל מתישהוא... (חוצמזה כתבתי פה כמה וכמה פעמים בעבר..) ואין מה לעשות הפורום יבש בלי קשר אם אני כותב או לא...

|יד|אתה צודק..

ואל תדאג העניין יטופל דווקא הוא נהיה יותר יבש בזמן האחרון...התחיל החופש,אנשים נמצאים פחות בבית...אז אין כ"כ את מי להאשים...

|יד|ונתחיל מסקר חדשדש|../images/Emo70.gif

דבר ראשון...התוצאות
כמה זמן יחזיקו עוד הנישואים של ג'ן ומארק
עוד חצי שנה מקסימום- 23.08% 3 מצביעים
עוד שנה-שנתיים- 61.54% 8 מצביעים
עוד 5 שנים- 00.00% 0 מצביעים
לנצח- 15.39% 2 מצביעים סה"כ הצביעו 13 אנשים.. והסקר החדש הוא לא כ"כ קשור לג'ניפר..יותר קשור לקיץ זה עד שימצא רעיון... ותתענווו

NoWords

New member
אנשים כאן אופטימיים!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דווקא מזה לא

בתקופה של ביצפר היה לי פווווול זמן למחשב עכשיו הרבההה פחות חופששש צאו החוצה תבלווווו עדיף על לשבור תראש על כמה יבש אתר אינטרנט יכול להיות...

Get Right

New member
../images/Emo45.gif

כשיש בית ספר אז אין כח לצאת מהבית אז יוצאים פחות ויש יותר זמן ליהיות במחשב.. עכשיו חופש, אנשים מבלים...

Get Right

New member
דווקא לא...

בחופש אנשים לא כל החיים בבית... ואין מה לעשות, ככה זה. תוסיף את זה שג'ניפר לא עושה כלום.

אוקיי

הבנתי את ההבדל בינינו... אני חוזר בתקופת הלימודים כל יום הבייתה בשבע וחצי בערב
ואין לי זמן בגרוש לפורום. אתם בבית כבר בשתיים *תמותו* אז יש לכם את כל הזמן שבעולם
חוצמזה שעכשיו גם לי יש פחות זמן כי היום התחלתי לעבוד...

Get Right

New member
חחחחחחחח

וואלה צודק... בעע אבל שנה הבאה אני בטח יהיה ב4 בבית

7 וחצי???../images/Emo12.gif אמאלה תהיה בריא

מכמה שיעורים הייתי מבריזה עם הייתי לומדת עד 7 וחצי... חחחחח

למעלה