כנסו להצביע :

גרייס ... מה אני נראת לך

אומללה כמוך שצריכה להחליף אינספור ניקים כדיי שיתיחסו אליי ? גרייס את פשוט מביישת את המין הנשי . לכי מצצי לסינבאד ותעסיקי את עצמך איכשהו ...
כי עוד כמה תגובות שלך ואתחיל להרחם גם עליך .. יש לי לב טוב

sinbad69

New member
פלפלת מי שכל היום טוענת שיש לה

חיים מציאותיים.ושהיא לו תקועה ליד הקוביה. זו בעצם זעקת הצילו.החיים שלי בזבל.תעזרו לי.חחחח ראבק את כל כך צעירה וזה ממש עצוב. מה את מסתירה מאיתנו? מה הפאק? מה הבאג? דברי אנחנו כמו משפחה. תמיד נמשיך לאהוב אותך. את פריחה חמודה ומשעשעת.חחחחחחח

sinbad69

New member
חרמית בסטייל 1

מה שהכי הצחיק אותי במה שאמרת זה חסר בחורות.חחחח חשבתי שיש דבר כזה חסר בחורה אחת. אבל איך בחורה כמוך תדע את זה .אם היא חושבת שגבר צריך יותר מבחורה אחת. לא פלא שאת תמיד תהי בשביל בחור אחת מאלף ואף פעם לא תהי האחת.חחחח

ענברבור

New member
חההה סינבאד אתה

לומד מהר!!!!!!!!!!!! אהבתי שאמרת שכל מי שבלה בלה בלה בעצם זועקת בלה בלה בלה! כל כך אנייייייייייייייייי חההההההההההההה ופלפלת. תעשי טובה מתוקה. תקחי ת'תחת הרחב שלך מעל לכיסא המרופט עליו את יושבת וכווני אותו לכיוון דלת היציאה. עכשיו עמדי בחוץ. לא. עמדי. אל תלכי לכיוון השכן.עמדי. כן... יופי. עכשיו הפני מבטך מעלה. שוב את עושה טעויות... לא, לא לעבר חיות המחמד שבכוס שלך, אלא למעלה. לשמש. הו, כן יופי. סוף סוף את רואה את השמש ולא מבעד לכתף של הבן של השרת.

למעלה