כנסו להצביע :

כנסו להצביע :

סקר : sinbad69 הוא : 1.חסר חיים 2.חסר בחורות 3.נדחף לכל הודעה ( שיחשבו שהוא פופולרי ) 4.כל הקטגריות נכונות אני אישית בוחרת ב 4 sinbad69 ואתה פשוט מכה .

sinbad69

New member
את קוראת לעצמך חרמנית ובסוף

אני מכה.חחחחחח מתוקה אין לי בעיה לקדם אותך בפורום.חחחחחחחחח אך יש דרכים יותר מקובלות. נשיקות.

אני בהלם הוא כבר הספיק לענות לי

הבן אדם פשוט ישן כאן . אני בשוק אני בהלם אני המומהההההההההההההההההההההההההההה

sinbad69

New member
פלפלת מעניין ממי למדת איך כותבים

ישן?חחחחחחחחח בטוח שלא מהערסים שאת רגילה אליהם.חחחחחחחחחחח

ענברבור

New member
חההההההההה קלטתם?

פלפלת וחרמנית זו אותה אחת... בהודעה הראשונה כותבת חרמנית ובהודעה שאחריה פלפלת כותבת "אתם קולטים? הוא כבר הספיק לענות לי" וכדי שלא להפליל את עצמה היא רשמה "חרמנית גם אני בוחרת ב-4" חההההה מסקנה: פלפלת את מסכנה

01MaKaVeLi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זו באמת היא אבל הסינבאד הז\ה באמת חסר חיים מתודי חח

01MaKaVeLi

New member
חס וחלילה..

אני לא שורץ פה 24\7 ובטח אני לא צבוע כמוך שמקלל מישהי ואחרי שעסתה לו סטרפטיז או משהו כזה פתאום מתחיל לדבר בשיבחה.. צא החוצה תנשום אוויר קצת הכיסא של המחשב כבר קיבל את הצורה של התחת שלך..

sinbad69

New member
גרייס עשתה לי סטרפטיז?איך אתה יודע?

אבל לפי איך שכתבת בטח התכוונת, שגרייס עסתה לי עיסוי.חחחח אח שלי לא קונים אותי בסקס.חחחחחחחחח יש לי וידוי קטן אלייך. אני לא עושה סייברים.חחחחח

01MaKaVeLi

New member
מי תעשה איתך סייברים ..

יא ראש כל בני הכיעור.. הפלפלת הזאת אפילו נגעלה ממך וזאתאחת שמזדיינת עם כל דבבר שעומד.. בן כמה אתה כבר 50? לך תמצא חיים יא מסכן מורידים את ההודעות שלחך מפה יש בקושי עמוד 1.. אני מניאק אם ראית כוס פעם בחיים שלך הזין שלך כבר מקולף מרוב שאתה מביא ביד..

sinbad69

New member
אחי אתה אשכרה עצבני.חחחח

לא יודע מה לענות לך בכלל.חחחחחחחחח חשבתי שאתה צוחק איתי עד עכשיו.חחחחחחחחח סך הכל מחשב, תירגע.רק שלא תקבל לי התקף לב.חחחחחחחחח לא יפה להגיד לפלפלת מזדיינת.חחחחחחחחחחח לא ראיתי כוס בחיים שלי אולי תגיד לי איך זה נראה.חחחחחחחח רק אל תתעצבן לי.חחחחחחחחח הרגת אותי.חחחחחחחחח

sinbad69

New member
אחי גבר צריך להיות החלטי בחיים.

פעם אתה אומר שגרייס עשתה לי סטרפטיז.חחחחחחחחח פעם אתה אומר שהיא לא עשתה לי סטרפטיז.חחחחחחחחח רק תחליט כבר.חחחחחחחחחח אחי עזוב אותי באמא שלך.תשאל את גרייס את כל השאלות האלה.חחח מה אתה רוצה מהחיים שלי.?חחחחחחחחח אני מכיר אותך?עשיתי לך משהו? לא מתאים לי לריב עם גברים.חאלס.

01MaKaVeLi

New member
לא ממש בקיא בהגדרות הוירטואליות

של מסכני מקלדת כמוך "עזוב אותי באמא שלך" ח אה כן ופלפלת ערסית.. אבל הפעם אכזבת..רק שלושת רבעי הודעה שלך זה "חחחחחחח" אני מתפלא עליך..

01MaKaVeLi

New member
חחחח אהבל..

מתעצבן ממך? להההה אין צמב בחיים חוץ ממליון הודעות בדקה שלך שקצת מציקות בעין אין דבר פה שיכול לעצבן אותי...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דגנרט..פשוט מכיר אנשים כמוך שמשחקים אותה מאחורי מקלדת ביג שוטס אבל במציאות הם לא שוויםן יריקה... אז חלאס אתה לא עושה רושם על אף אחד פה..ו אממ עוד משהו תירגע קצת עם ה"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" או שגם על זה אתה מקבל פרמיות אם אתה דוחף 40 מליון כאלה בהודעה? חח DUMB FUCK

sinbad69

New member
קבל מסר בלי חחחח

אחי זה סך הכל בחורות. מה אתה כזה רגיש? האמת שמגברים אני הרבה יותר חושש מאשר מנשים. תראה איך אתה מתנהג? רק שלא תהרוג אותי. אני נגד אלימות. אבל נראה לי שאם אתה ככה אלים לגברים כנראה שגם בחורות קיבלו ממך מכות. מכיר גברים אפסים כמוך שכופים את עצמם על נשים ורק מהפחד הן מפחדות לעזוב אותם . אז את התסכול והמרמור שלך אל תוציא עליי. לך תמצא אהבה .תאמין לי זה פתרון מושלם בשבילך. תראה אפילו לא אמרתי לך חחחחחח אחד. אני באמת רציני עכשיו. גבר שהוא חושב שהוא גיבור כזה גדול אם הוא זיין כזה גדול זה עצוב אחי. כתוב בכרטיס שלך שאתה בן 24.רק שלא תתעורר מאוחר מדי.

01MaKaVeLi

New member
חולה נפש רציני אתה אה?

אלים לגברים אלים לנשים מה אתה מזיין ת'מוח כאילו ראית אותי דוקר איזה מישהו..בחים שלי לא הרמתי יד על אישה.. גברים אפסים? חח ואת זה אומר מישהו חסר חיים שעולמו מסתכם בENTER ו SHIFT לא יותר מזה..אממ ואף פעם לא אמרתי ולא רמזתי שאני כזה "זיין" ככה שאתה ראסמי מסכן ברמות עם כל ההמצאות שלך אני מרביץ לנשים עשיתי את עצמי זיי ן חח וואבה חי בבועה אתה בנינו מי שמגיב לכל הודעה של כל בחורה פה לפחות 3 תגובות לכל הודעה(ואם היא בחורה כמו פלפלת שדחתה אותו זה 6 לפחות) הוא המתוסכל והממורמר אבל שישאר בנינו שלא יראו אחרים.. אתה גם מסתכל לי בכרטיס? חח חסר חיים זו מחמאה בשבילך..צריך לאחד כמוך להמציא מילה חדשה חח

sinbad69

New member
אתה חולה נפש לא אני.

מה את לוקח את הפורום הזה כל כך קשה? רק בגלל שאני נחמד אני עונה לך.אתה ילד. אני לא גדול ממך בהרבה אבל אתה ילד. מי שלוקח את הפורום הזה באופן אישי לא צריך להיות פה. זה שעשוע ולא יותר. צר לי מאוד שאתה רואה את זה אחרת.מה אני אגיד לך.חבל.

למעלה