כנסו להצביע :

01MaKaVeLi

New member
הוא כותב תגובה לכל הודעה ואני..

לוקח את הפורום רציני..נו קם הגזר ויכה את הגנן אתה דפוק אתה? אני בקושי מגיב פה אתה בקושי לא מגיב פה חח אה מאכיל את עצמך סרטים חופשי חחחח

sinbad69

New member
גרייס חשבתי שכבר למדת משהו.חחח

התכוונת להגיד אבין,פשוט ברח לך..... מי רב עלייך? יש לי דברים יותר חשובים לריב בשבילם בחיים. לא יודע איך קוראים לך אחי. קח את גרייס .רק תעזוב אותי בשקט.

sinbad69

New member
אין לי כוח בשבילך

תמשיך ללכלך עליי כמה שאתה רוצה. אם זה עושה לך טוב. שיבושם לך.

חחחחחחח סינבאד חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מסכן אתה ...אתה פשוט מתוסכל מהחיים ! לחמור יש יותר הסכלה ממך .. טחחח כבר לחמור יש תעסוקה בחיים - אתה פשוט מסכן ! לא חשבת אוליי להרשם לאיזה חוג ? או נערף .. להעסיק את עצמך איכשהו ? ? ? אתה חייב את זה ! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

01MaKaVeLi ......

אני מזדיינת עם כל אחד ? ? ? ? חחחחחחחחחחח למה ראית ? שמעת ? הצצת אליי באמצע הזיונים שלי ? מי אתה שתגיד לי מה אני ואייך אני ? איך אפשר להיות כזה אומלל ולהוציא את האומללות לאור אהה ? אני פשוט מרחמת על אנשים כמוך

01MaKaVeLi

New member
תראי עם פנים מכוערות כמו שלך..

לא הייתי מוציא אותפם לאור בחיים.. פשוט מכיר כלבות כמוך השם האמצעי של זה מזרן שכונתי חחחחחחחח יעני כללללללללללל אחד מקבל סיבובבבבבבבב חחחחחחחחחחח

חחחחח לא היה לי כח לתקן ל ... לה *

אבל אני לא צריכה להוכיח שום דבר לא לך גריס ולא לסינבאד .. וגם עם הייתי חרמנית טחחח היתי מוסיפה עוד קטגוריה להצבעה .... 5. ילד אומלל שאחריי מאמצים רבים של זלזול מאנשים במציאות , מצא את החייו במקום וירטואלי שנקרא ..פורום בלוג TV למבוגרים ! ובזה הייתי בוחרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

sinbad69

New member
ענברבור למה את מגלה סודות?חח

תני קצת להשתעשע עם הילדה.חחחחחחחחח לפחות הילדה תיקנה מיושן לישן. זה רק מראה שהיא רוצה ללמוד. רק היא לא הבינה שמי, שפותח כרטיס חדש אפשר לדעת מתי זה נפתח.חחחחחחחחחחחח

ענברבור

New member
סינבאד איבדת תקווה עליי? ../images/Emo67.gif

יא זונע. אתה כאן ולא רושם כלום במסן? וועה וועה עליך... חכה חכה.... = ))))))))) עזוב אותך, לילדה יש משחקים אחרים להשתעשע מהם. משחקים שאסור להגיד את שמם כאן עקב צנזורה

sinbad69

New member
ענברבור

ביום אני לא נמצא במסנג'ר ,כי אני בעבודה ואין לי בעבודה מסנג'ר. ביום אני רק בפורום. את יודעת שאני חולה עליך.

טחח ברבור ...

השתתקתי ?????????????????????????. אני פשוט לא שורצת כאן כמוך וכמו החברים האומללים שלך..יומם ולילה ! יש לי חיים מציאותים ! אני לא כל היום תקועה לייד הקוביה המזויינת הזאת שנקראת מחשב טפו עלייך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה