כנסו כולם..

Xx MaayaN xX

New member
../images/Emo9.gif

שם: מעיין גיל: 13.5 איפה גרה: רעות מה אוהב לעשות: לישון אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: ישלי 18 זוגות נעליים או יותר O:

chuti

New member
אני

שם: הילה גיל:14 איפה גר: מרכז מה אוהב לעשות: לרקוד =] אייסיקיו/מסנג'ר: 307794283 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אממ...חח לא יודעת..אני אוהבת את איתי מראש גדול (רועי ויינברג..בטח אתם רואים ללפי החתימה)

SuperMoryMory

New member
ע ל י % $ #

שם: מורי לסריי
איפה גר: איפשהו בשפלהה.. P;
מה אוהבת לעשות:
לשמוע מוזיקה
לשיר
לנגן
להיות בצופים
לצייר
אייסי
271831411
מסן
[email protected]
דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אובססיבית לבנים עם פוני או לבנים עם גשררררררר !!!!

Meytar 888

New member
אני../images/Emo13.gif

שם:מיתר
איפה גר: חדרה
מה אוהב לעשות: לרקוד ולצאת עם חברים אייסיקיו/מסנג'ר:317938852 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: ממממממ יש לי אובססייה מטורפת לכובעים

l i s H A

New member
די נו

מה לא נמאס לפתוח סתם שרשורים?!:\\ אם הייתי דוויק הייתי עושה מחיקה לכל הפורום חוץ מלפינות.... איזה באלגןןןן יש פההההה

l i s H A

New member
אני יודעת עם מ אני מדברת

כי יש התפקדות כל תחילת חודש ויש שאלון כל סופשבוע ושאלונים סתם שמתחילם ב"איך קוראים לך?"אז חלאס לכתוב דברים מיותרים לפני יומיים מישהי גם פתחה פה שרשור בסגנון ואמרתי לה שזה מיותר אז עכשיו פותחים שוב? לא לומדים מהערות?!!? תלמדו לקרוא ראבק אתם לא רואים שיש פה בלאגן!?

zohar d

New member
אני..

שם: זוהר גיל: 13 וחצי איפה גר: עומר (ליד באר שבע) מה אוהב לעשות: לנגן, לצייר.. אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אמ, אני אוהבת לצלם.

zohar d

New member
את מכירה את בנציי ?!?!

אעאעא הוא בצופים והוא ממש חמוד DD:

שרון710

New member
אוף, אפעם אין לי כותרת!

שם:שרון גיל:15 איפה גר: כרמיאל מה אוהב לעשות: מוזיקה בעיקר אייסיקיו/מסנג'ר:237586527/ [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני יודעת להזיז ת'אוזניים^^ תהיו בריאים:] בעזרת השם.

3has3

New member
חח היא עשתה העתק הדבק

והעתיקה את זה גם ואז כתבה לך בתגובה:"בעזרת השם"

למעלה