כנסו כולם..

SD music

New member
../images/Emo79.gif סעמק אני בנאדם לא החלטיי

שם: ליאווור [: גיל: 14 איפה גר: חוווווווור מה אוהב לעשות: מוסייקה . כן, אני עושהה מוסיקה P: אייסיקיו/מסנג'ר: לא חייב P: דבר אחד שלא ידענו עלייכם: שאני מכורה למוסיקה, מכורה . כמו שדני מכור לבמבהה . ושאני פאקינג לא מסודרת עם המאומצים שלי. תהיו בריאים:] גם אתת [:

../images/Emo220.gif

שם:דורין. גיל:14. איפה גר:מה מעניין?יבנה. מה אוהב לעשות:לנגן. אייסיקיו/מסנג'ר:תסתכלו בעולם שלי. דבר אחד שלא ידענו עלייכם:ממ.תראי.יש הרבה אנשים בפורום שיודעים עלי מה שהם צריכים לדעת עלי.אני לא יודעת מה את לא יודעת.בעיה.

הילוש25

New member
שלי

שם: הילה גיל: 14 איפה גר:חיפה מה אוהב לעשות:מה לא? אייסיקיו/מסנג'ר:אין לי כוחחח.. חח יש מסן דבר אחד שלא ידענו עלייכם:ממ...

shape1

New member
עונה..

שם:אפרת גיל: ביולי 15 איפה גר:רחובות מה אוהב לעשות:המון, לישון בעיקר.. אייסיקיו/מסנג'ר: 206022504 [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם:האמ.. ?!

עליי:)

שם: נועה יעקב גיל: 14 וחצי איפה גר: חיפה מה אוהב לעשות: לצחוק:) מחשב:) טלפון:) חברים:) לעזור:) ממ כל מיני.. אייסיקיו/מסנג'ר: איסי: 202397140 מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם:עקשנית:)

animal bar

New member
[-:

שם:קרן מרקוביץ' גיל:13.8 איפה גר:שוהם מה אוהב לעשות:לשמוע מוזיקה ולהיות על המחשב אייסיקיו/מסנג'ר:220002614 [email protected] ואחד חדש [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני כבר בארץ חבריה!! D:

למעלה