כנסו כולם..

NA BoldAs Love

New member
אני אוהבת תשטויות האלו[=

שם:נועה גיל:14 ומשו איפה גר:שהם מה אוהב לעשות:לשחק פינגפונג ענארף אייסיקיו/מסנג'ר:[email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני מכורה לסוכר..אני סתם אוכלת סוכר.

R o t m a

New member
בו! D:

שם: רותם גיל: 14.5 איפה גרה: ראשון לציון מה אוהבת לעשות: מוזיקה, להפגש עם טל, הופעות, משפחה, חיות.. נו כל זה ^^" אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני שונאת לרקוד X:

שם: נופר גיל: עוד מעט 15 איפה גר: ראש העין - מרכז מה אוהב לעשות: לישון, לראות טלוויזיה, לאכול אוכל טעים אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: מגרד לי בגב ברגעים אלו ממש ועוד משהו שחלקכם אולי יודעים, יש לי חולצה של הראמונס!! והיא אצלי! והיא כלכךכלכך יפה!

moran916

New member
מחר יומולדת..ייאאאXD

שם:מורן הקולית
גיל: 16 איפה גר:רמת הגולן מה אוהב לעשות:לאכול אייסיקיו/מסנג'ר:212444606 דבר אחד שלא ידענו עלייכם:יש לי שני אחים.. נכון זה מרגש.. תהיו בריאים:] גם את =]

moran916

New member
אבל.. אבל.. יש לי היום יומולדת..

ו... כבר אמרתי את זה וגם בשירשורי יומולדת.. ואפחד לא פתח לי יומולדת שמחח
ואני כן מספיק חשובה...

PaperShoes

New member
משעמם ><

שם: נועם. גיל: 13.5 איפה גר: להבים מה אוהב לעשות: הרבה דברים D: אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני יודעת לעשות הרבה קולות ופרצופים מוזרים >>

3has3

New member
אני ?

שם: חנה :) גיל: 13 איפה גר: מזכרת בתיה (ליד רחובות :| ) מה אוהב לעשות: מחשב ולרקוד ולשמוע ביט 69 (איזה באסה שאף אחד לא אמר את זה :O ) אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] 312868069 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: יש הרבה :O

ROTEM789

New member
אממ אממ

שם: רותם :) גיל:14 איפה גר: ראש העין מה אוהב לעשות:ציור, מוזיקה,ספורט,מחשב,צילום ועוד מלא מלא שטויות... אייסיקיו/מסנג'ר:תבקשו ותקבלו...:) דבר אחד שלא ידענו עלייכם:אממ.. כל מה שכתוב למעלה :S

עדי D

New member
להלהלה.

שם: עדי גיל: 16 איפה גר: חיפה מה אוהב לעשות: צופים מוזיקה חברים.. אייסיקיו/מסנג'ר: [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: ממ. אני בצופים? O:

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif

שם:
מיכלי גיל:
14 איפה גר:
קיבוץ געתון
מה אוהב לעשות:
הרבה דברים
אייסיקיו/מסנג'ר:
יש ויש.
אפשר לקבל במסר:) דבר אחד שלא ידענו עלייכם:
אני הולכת להשתכר היום!!!1111111
איזה כייף!*__*

kessler2

New member
אני! ../images/Emo185.gif

שם: יונתן קסלר גיל: 12 וחצי איפה גר: תל אביב מה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, חברים, הופעות וכו' וכו'.. אייסיקיו/מסנג'ר: מסנג'ר [email protected], איסיקיו 217506458 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אני עושה ליפסינקים עם חבר שלי מעין (ובקרוב גם אחד לביט 69!), אפשר לראות אותם באתר הראשוני שלנו (הוא הולך לעבור עוד הרבה שיפוצים, זו גרסא ראשונית) - http://optalgin.coo.co.il

../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif../images/Emo210.gif תגיד,

איך קוראים לברנש החמוד הזה שעשית איתו את הקליפ למילים הכי יפות של שייגעצ?

ROTEM789

New member
תגיד...

יש לך בלוג בישרא די מוכר לא? או שזה לא אתה..?!

למעלה