כנסו כולם..

כנסו כולם..

אוקיי בגלל שנראה לי שאף אחד פה לא כלכך מכיר אחד את השני (יש מצב שזו רק אני) אז נעשה כזה דבר.. שאלון קצר שכל אחד ימלא על עצמו: שם: גיל: איפה גר: מה אוהב לעשות: אייסיקיו/מסנג'ר: דבר אחד שלא ידענו עלייכם: תהיו בריאים:]

אני

שם: ליאור ליבנה גיל: 16 איפה גר: חיפה.. מה לעשות:] מה אוהב לעשות: וואו.. ממ מוסיקה והרבה.. צופים, תיאטרון.. חברים:] אייסיקיו/מסנג'ר: 415085281 [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: יש לי אובססיה לעגילים באף **תעלו גם תמונות!**

חנושש6

New member
:)

גמלי יש עגייל באף . :p בדרך לקעקוע וסדלייפ. . , יש לי בטבור באוזן ךמעלה ועוד איזה 4 באוזניים למטה. . ד"א אני חדשה פה:)

MayKi FreaK

New member
באלי :)

הינה הפרטים שילי ; ) שם: מאי וייץ D: גיל: 13 וחודשש , איפה גר: ניר עם >< מה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה , ולצאת אם חברותת ! # אייסיקיו/מסנג'ר: 203244461 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: שאני חולה על אבריל לאבין ; ) צרו קשרר P :

yan levi

New member
:]

חעחע חזרתי מהבומבמלה שהיה כ"כ כיףףףףףףףףףףףףףףףף!!!! ואין לי ממש כוח להשלים את מה שפיספסתי בימים האחרונים שם: יאן לוי גיל: 15 איפה גר: שוהם , אלפי מנשה, גבעתיי ם ורמת גן מה אוהב לעשות: לישון לרקוד וכמובן לאכול :] אייסיקיו/מסנג'ר:273851552 [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אובססיבית לשינויים בשיער ופירסינגים :]

yan levi

New member
דבר ראשון אמי בת :]

דבר שני..אני גרה בכולם..שוהם אמא גרה אלפי מנשה חבר של אמא רמת גן אבא וגבעתיים ואני שמה ישנה שמה כל שבוע..

almoglev3

New member
עונהעונהעונה :)

שם: אלמוג גיל: 14 איפה גר: ראש העין [קרוב מאוד לפתח תקווה] מה אוהב לעשות: לשמוע מוזיקה, להיפגש עם חברים, לרקוד ועוד הרבה.. אייסיקיו/מסנג'ר/סקייפ: 208589800 [email protected] almoglev1 דבר אחד שלא ידענו עלייכם: אובססיה מטורפת לעגיל בטבור ולנזם

Frankielover7

New member
זאת נקבה\בחורה\ילדה.O:

המממ אני אקס ראש העייניקיתXD המממ.. את\ה?

souva

New member
יש לך שם ממש יפה P:

טוב נו גם אני אענה... למרות שאני חושבת שלישי צודקת ולא צריך לפתוח כל פעם שרשור חדש ובכל מקרה יש את השאלון בכל סוף שבוע וגם את ההתפקדות כל חודש... שם: אלמוג גיל: 15 איפה גר: ליד חיפה מה אוהב לעשות: מוזיקה... ים ולנגן בתופים
אייסיקיו/מסנג'ר: 212564158 [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: יש לי אובססיה לעיניים בהירות :)

ericman

New member
=]

שם: אריק גיל:13 ( וחצי ! ) איפה גר: חור ליד זכרון מה אוהב לעשות: מחשב , ספורט אייסיקיו/מסנג'ר: ICQ - 343791960 MSN - [email protected] דבר אחד שלא ידענו עלייכם: לא שאתם יודעים עלי כל כך הרבה XD אממ ... אני יותר גבוה מההורים שלי ( לא מעניין , אהה ? )

למעלה