כנסוו כנסוו..!!!!

SuperStar666

New member
i didn't like too...

this is the reason i said she have to lose 2 kilograms at list! her face will be thinner and the nose won't be so prominent :)

SuperStar666

New member
ח"ח!

אם את רוצה להכנס לתחום את צריכה לרזות, אבל אם לא, אז הרזיה בכלל לא אישיו.

Guyolito

New member
אממ..

את מדהימה.. באמת פשוט מעלפתת.. פנים מהממות וגוף ממש יפה אבל הפנים שלך קצת עגולות את לא צריכה לקבל את זה כביקורת שלילית.. אלא כביקורת בונה.. אי אפשר לצפות לקבל תמיד את התשובה האידיאלית אליה מצפים.. בכל מקרה, את באמת מדהימה =]

...

מאמייי קיבלו אותי ככה לדגמןן ואני עומדת לחתום אם רוברטו אז אם רוברטו אמר שזה בסדר אז בסדר תודה על התוגובות

SuperStar666

New member
קשה לי להאמין שרוברט

ראה אותך ולא אמר לך לרזות. (בעיקר בגלל עניין הפנים) לפי התגובות שלך רואים שאת ממש מקבלת קשה את הביקורת ודי לא מעוניינת לשמוע את האמת- את מנסה להוכיח ולהתווכח שאנחנו טועים "מאמייי קיבלו אותי ככה לדגמןן ואני עומדת לחתום אם רוברטו". כשאת שמה תמונות תצייני שאת לא מעוניינת בדעות כנות וביקורות אלה בדעות מתחנפות\צבועות.

....

חח בקיצור מה אני יתווכחח איתךך עכשיוו? דעתך שאני צריכה להרזות סבבה חחח קשה לך להאמיןן אז ססבבה אם אני יחתום איתו תיראי בעיקון מאז התמונות טיפה רזיתיי והוא ראה אותי טיפה יותר רזה אבל בכלל מיקרהה לא רזיתיי בצורהה שמשש שמים לב וזה הפנים שלי אי אפשר לשנות אותםםם בהצלחההה לךך

SuperStar666

New member
אין בעיה.

אין פה מה להווכח, אני חושבת כך ואת כך. אין שום פסול בזה :) אולי נפגש באחד האודישנים... =) אגב, יש לי פה כמה העתקים של החוזה, אני ממליצה בכל מקרה לעבור עליו עם עו"ד לפני שההורים שלך יחתמו. (מקווה שלא חידשו אותו.....) שיהיה המון בהצלחה.

SuperStar666

New member
ועוד משהו...

אם תחתמי, תבקשי מרוברט שישלח אותך לעשות את הבוק אצל "גלעד לנגר" אחד הצלמים הכי טובים שפגשתי... !!

SuperStar666

New member
אסור לי! חחח.. אסור!

את תקבלי מקורי ותצלמי לך כמה לפני שאת מוסרת אותו לרוברט. המקורי אצלי, העותק של החוזה שלי אצל רוברטו. הוא לא הביא לך חוזה שההורים שלך יחתמו?? רוברט ראה אותך (ליסה?, ירון?, נורית?) ? מה אמרו לך בפגישה?

אממ.. תיראי

תיראי אני מדמגנתתת אצלל אסתריקה נגיד אם שמעת בקיצור היא התחילה לעבוד אם רוברטו ורוברטוו היהה בבאר שבע ביום ריאשון הוא ראה אותי ואמר לאסתריקהה שלדעתו אני יפה ואני מתאימה ושהיתקבלתי עליו היתקשו עלי מהסוכנות ואני צריכה להגיע עליהם כדי לקבל את החוזה

SuperStar666

New member
אוקיי.

אין לי מושג מי זו אסתריקה. אבל אני אשאל... אם רוברט אמר לך שהתקבלת, התקשרו אליך שתגיעי לפגישה, אז תגיעי ורק אח"כ תראי אם רוברט מציע לך חוזה! תתקשרי תקבעי אצל רויטל (מזכירה) יום שרוברט נמצא בסוכנות 03-5619777

למעלה