את לא יודעת עם מי את מדברת. אבל אם תסתכלי בכרטיס שלי אולי תזהי, (וכן.... אחותה של...) ואז אולי תזכרי שיש לי "קצת" יותר נסיון ממך בתחום. בכל זאת את לא כ"כ בקיעה בנושא, ואני קצת יותר גדולה ועם קצת יותר נסיון (3 שנים בתחום) אז לא להגיב בחריפות להודעות שלי.
כה אני יודעת למי כתבתי ת'תגובה ואני יודעת שיש לך הרבה יותר ניסיון מימני חיחיח בערף פי 100 חחח לא היתכוונתי שהתגוןבה שלי תיהיה חריפה ... סוריי אם זה נישמע ככה פשוט היבעתי ת'דעה שלי כי לדעתי היא יפה ככה ודרך אגב רציתי להגיד לך שאת ממש ממש יפה < בלי להיתחנף או משהו כזה חיחי
דבר ראשון: את אחות של מישהי מפורסמת? זה סיקרן אותי .. דבר שני: את חושבת שאם היא תרסה פתאום יבלטו לה עצמות לחיים? לדעתי זה המבנה של הפרצוף, ואם היא תרזה לא יהיה בו שינוי משמעותי פתאום.. דבר שלישי: את נורא יפה.. דבר רביעי: פותחת השרשור גם יפה, אבל לא הטעם שלי..
זה לא עניין אם היא תרצה, זה העניין שיש לה עצמות לחיים - אבל בגלל שהיא טיפה עגלגלה בפנים לא רואים אותה. למשל כמו שצויינה אירה מהדוגמניות - לא משנה כמה היא תרזה - לה לא יהיו עצמות לחיים! - אני ממש לא אחות של מפורסמת חחח. לכן אמרתי "אולי תזהי", ולא "תזהו". אני מכירה את לרה (ברבי GIRL) הרבה מאוד זמן, נראה לי מאז שהיא הייתה בת 6; אחותי ולרה באותו הגיל והיו יחד באותו בי"ס היסודי, גם בגן, לא? לרה תקני אותי אם אני טועה. זה כל הסיפור. דבר שלישי; תודה.