כנסוו אני חדשהה

../images/Emo20.gifדיי ת'שבעיי ליי

מה זה התחפושת הזאתת ?!: \ היא רבה איתיי היום הביאה את אמא שלהה :mad: D: חחחחח קיצור בנות ?! תיהיוו בוגרות ואל תגידו ת'אמת זה מעליב.. ערב טוב שבוע ניפלא הייתי פה

rachelosh

New member
חחחחחח

דיי זה באמת מצחיק מה היא שולחת את התמונה שלה בפורים?!?!?

rachelosh

New member
נופר כנסי

זאתי פלורין והיא התחפשה כי יש לה בעיה היא לא ילדה רגילה יש לה בעיה בשכל!

../images/Emo110.gifנופר????

ממי זה לא יפהה שאת ככה אומרת ומשתפת פעולה איתהה את רוצה תריבו באיסייי נשמהה אבל לא פההההה מה בעיה בתחפושת שלה????? דיי אל תריבו=[[[[.....

../images/Emo110.gifאבל נופרעעע

אל תרדי עליה סתם כפרעע פה ליד כולם בפורום אחריזה כולם מיתערבות וזההה למה?חבל! תריבווווו כמה שאתם רוצות באיסי לפה פהה וחוצמיזהה תשלימו אני ידאג לזה!!!!!!!!

Ninia Rebelde

New member
לא יפה לצחוק על אחרים...

לדעתי פלורין ילדה יפה וחוץ מזה אין שום סיבה שתצחקי על מישהי אחרת... דייי הפורום הזה מתפרק בגלל הדברים האלו...

../images/Emo20.gifטחייי אלקוםםם

אני יעיףף את אמא שלךךך עד לדיללבב.. תירדיי מיצידייי על כלל העולם עד לדילב שמעת?!?!? פחחח הבנתיי פלוריןןן אבל מה באת לעשות בלאגןן יאללה כפרהה להתעופפףף מפהה חמודה שליי וכל אילו שיש להםם גיבויי עליךך אניי יעיף אותםם יחד איתךךך מובן? כל הכבודד תעכלי את זה שלא באתת לעשות פהה סיפווריםם כמו8ו של ילדים בכיתה ו' שמעת? להיתתתת עופפףףף

דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

בנותתת דייייי מספיק לריבבב אל תתיחסו לרחל הזאתתייי היא רק רוצה שנריב איתה והיא מחפשת ריבים ואל תתיחסו אליההה רחל?דיי מה יש לך?מה התחלת להתעצבןן?..אם לא נוח לך פהה את מוזמנת לצאת מפההה וזהו לא לענות לה יותר..והיא רק מחפשת צומי.. אז זהו... די לריבבב

rachelosh

New member
מי התחיל לריב??

אני אמרתי לליגל שמשעמם פה!!!! לפי דעתי משעמם פה לפי דעתכם לא אז יופי לכם מה אתם רוצות ממני?????????? מה אתם רבות איתי כל אחד והדעה שלו.....

rachelosh

New member
סליחה?????

מה יש לך היא אמרה לי נעיף אותך ז אני אמרתי לה אני עיף אותך מה את מתערבת מה יש לך????

למעלה