כנסוו אני חדשהה

rachelosh

New member
רגעי מהרר

מי רוצה בכלל להיות חברה שלך את לא יודעת לקראו לבנוסף כל הבעיות שלך אני אמרתי אני לא חברה שלך!!

../images/Emo110.gifרחל??.....

די תפסיקי להגיד שהפורום משעמם רצחח למה את אומרת ככה זה בכלל לא נכון אם לך משעמם זה לא אומר שלעוד בנות משעמם לי לא משעמם ולכול מי שפה לא אולי לךךך אבל לנו לא ומאמי אני לא רוצה לריב איתך פשוט תפסיקי להגיד את זה!

../images/Emo110.gifרחל??????????...........

למה כתבת משעמם פה רצח אה???? רק יום שישי אני דילב ולירון זכינו אז למה את אומרת משעמם פה אה???? ממש לא משעמם פההה הפורום מאוד פעיללללללללללל!!!תדעי להבא!...

rachelosh

New member
מה הקשר ספירוש

מה????מה הקשר שזכית שיהיה לך בכיף!!!! ואם לי משעמם זה לא אורמ של יהיה משעמם!!!!

../images/Emo110.gifאבל רחל כנסיייי

עם לך משעמםם זה לא אומר שאת צכה לכתוב משעמם פה רצח כי זה לא נכון לך משמעמם לנו לאאא זה לא עומררר שהפורום משעמם עם לך כן!....

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gifברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif

היי קוראים לי קסניה אני מחולון בת 13.5 והנה האיי סי שלי מוזמנת להיכנס
260091154 נ.ב את פשוט ילדה יפיפיה ומהממת
בעיו'ש השתלבות מהירה

../images/Emo118.gifמאמי כנסי...

ראיתי אותך ואת חמודה.. ואת בכלל אוהבת את הגיימבויז או מה ? אממ..ולמה את פותחת הודעה חדשה את רואה בכל הודעה שאת קוראת יש למטה +הוספת תגובה +הוספת תגובה מהירה.. אז את יכולה פשוט לנצלש..כלומר לרשום נצלש..ולרשום שאת חדשה והכל.. ואני סתוונית במנולקר מרמלה אוהבת את שרון הכי הכי ולדעתי כולם חמודים ומקסימים.. וברוכה הבאההההההההה..אאממ..תשתלבי מהר.. מקווה שהבנת ושבת שלום :]

ברוכה הבאה....

קוראים לי מריה סנדלר----- נולנולית בת 13 מאשקלון.... את אוהבת את הבויז נכון? אז איזה מהם את הכי אוהבת?.. ואת מאד חמודההההה
השתלבות מהירה..

../images/Emo110.gifברוכה הבאה ליגלושש

ברוכה הבאה נשמהההה אני: דמושית=ספיר נהריה ט' 15 חולה על דמושלי כפרעליו חיימשלי חחחח ישתלבות מהירה נשמההההה לוב יו דמושית
.......

למעלה