אני עד עכשיו לא רצציתיתייי לריב איתךךך אבל כבר עלית על העצבים מזההה מה הקטע שלךך כול שניה להגיד כיעור ולההעלות תמונות אה???? פלורין לא מכוערת ממיייייי כפרעליהה היא יפהההה שימי תמונה שלך נראהה תיופי נווווווווווווווווווו חוצפניתת עוד מילה אחת הליאםםםםם וזה לא יהיה טובב ואת הבאת את זה על עצמך!!! פלוריןןן אל תיחסי ילדה יפשלייי==הקנאה שלהם הגאווה שלךך חח(דילבבבבבבבבבב)חחחחח
מוציאה את כול התסכולל על הבנות... ואם היא מכוערת שאיןן מצב כזהה?! זה מה שה' יצר וצריך לקבלל את זה... גמאני לא הכי יאפהה בעולםם וגמאני נולדתי אם כמה פגמים לא נורמאלייםם אפ'חדד לא מושללםםם!! מובןן?! מקווה שקלטטתת... סאלממאאתתת.... פטל=]]
כיעורר אחותךךך יאללה תעלי תמונהה נוווו מפגרתת טוב עדיף עדיף שלא תעלי..למה אני יפול מהכיסא עם אני יראה עאעאעאעאעא אמאאא איזה ילדה מפגרתת את אין לך לב מה את יורדת עליה עזבי ת'ילדה בשקטט י'פוסטמה פעם אמרו לך שיש לך פיגור..אבל מזה פיגוררר דחוף לשער מנשההה אזז יאללה חמודה<--[אל תיתלהבי] את מוזמנת מזה לעוףף מפה למה את לא רצוייה.. יאללה קישטהה יאללה בססססססססססס ח-ו-ל-ר-ה מעפנהה
הרחל הזאת חשה יותר מדי לעצמה.. מפגרת.. תעיפו אותה מפה שלא נראה אותה. זה לא קשור רק לפלורין אז רחל.. י'מכוערת עוד פעם אחד את רבה איתי באייסי אני לא ידועת מה אני עושה לך! סעי מפהצ שלא נראה אותךךך
די תפסיקייייייי עד לפהה עד לשחףףף מובן????????? עלאק כיעור חחחחחחחחחחח יצחקת אותי תרגיעייי חמודההה למה באת לריב?? אני לא רוצה לריב אבל את לא תקללי פעעעע תיפות שלי מובן???? זהו!חח
ואיי איזה חמודהה חחחחח אוהבת אותך המוןן יפיופה שלי ו.. לא ניראה לי היא יתכוונה אליי זאתי חח בהתחלה גם אני חשבתי חחח יפשליי אני אוהבתותךךך המוןןןןןןןןןן
חחח בנות?!?... הפורום הזה לא פורום ריביםםםםם ומי שבאה לפה לריבב אז היא טעתה בפורום!!!!... רחל??מה שעשית זה בכלל לא יפההה קודם יתחלתתת עם הדברים שלך להגיד לליגל שזה ממש לא נכון ואז שמת תמונה של דושית שלי ואמרת כיעור ויתחלת לריב פהה אז ממי מזמן לא היו פה מריבותתתת ואת לא תקללי!!!! זהווו בנותתתת יותר לא לריב פההההה הפורום לא יתפרק בגלל זההה 3>לאב יוו