כניסה למעונות

zoyaniv

New member
המיגרשים לא שייכים ופדרמן ממש בתוך טליה

מבחינת מיקום הוא זהה אז אין בעייה,ויש לי בקבוק של שיראז כרגע וצריך להביא מחבר שיש לו יקב קברנה סוביניון טוב אז הזמנה פתוחה בחירה שלך מתי לממש אותה

queen of dreams

New member
מסכימה איתך

אבל לא נראה לי שיש כ"כ משהו לעשות בנידון... אגב, אני גם נכנסת השנה למעונות..מתחילה שנה א' פיזיותרפיה... בת כמה את?

FoxyLady1

New member
חזרתי מהדואר

22.. בדיוק חזרתי עכשיו מהדואר, וקיבלתי את המכתב המיוחל.. כמו שחשבתי - פדרמן, 28.10, 09:00 בבוקר קבלת מפתחות. אני כמעט בטוחה שלא יחייבו אותנו על החודש הזה, אין בזה שום היגיון. מה גם שיש סטונטים שמקבלים מפתחות גם ב-30 לחודש. גם את בפדרמן?

queen of dreams

New member
אני מאלה שנכנסים ב30

גם לפדרמן...בכלל לא פייר... אני קיבלתי את המכתב ביום חמישי נראה לי...ולא ראיתי את המעונות קודם...אבל כשאין ברירה אז זה לא כ"כ משנה אה? מאיפה את?

FoxyLady1

New member
מעונות

אני דווקא באתי לראות את המעונות, סתם עניין של סקרנות באיזה חרא אני הולכת לבלות שנה שלמה. ותכל'ס, המעונות די מכוערים חזותית (ליד טליה הם הראים כמו מקלטים לימי מלחמה), ומבפנים - אה. פינת האוכל והמטבח בגודל חדר אמבטיה כל אחד מהם, אבל החדרים הם הנחמה היחידה. אם הבית, חווה, היא אישה מאד נחמדה, היא בטיחה לשבץ אותי בחדר כמה שיותר גבוה, עם נוף לים. היא בסדר היא.. אני? מחדרה. במקור מחיפה. סיפור ארוך. מה איתך? (מוזמנת לעבור לפרטי)

אני מאוד בספק

אם הם קובעים את תאריך הכניסה למעונות, אין שום סיבה שיגבו על יותר זמן. בשנה שעברה תאריך הכניסה אכן היה באמצע החודש, אולי מכך נובעת התיאוריה. המידע הרשמי לגבי גביה של שבועיים מתייחס לעזיבת המעונות, ולא לכניסה אליהם.

zoyaniv

New member
ואת חושבת שתקבלי את הימים האלו בחינם?

וברור שהם קובעים את ימי הכניסה למעונות אלא מי?

FoxyLady1

New member
אכן

אותו נוהל גם לגבי שמות משפחה. מי שהשם משפ' שלו מתחיל באותיות א'-ט' מקבל ב-28. מי שהשם משפ' שלו מתחיל באותיות י'-ס' מקבל ב-29, ומי שהשם משפ' שלו מתחיל באותיות ע'-ת' מקבל ב-30. חלוקה תמוהה בעיניי, אבל ככה הם חליטו.

למעלה