כניסה למעונות

אבי2511

New member
כניסה למעונות

מישהו יודע או יכול להעריך האם תאריך הכניסה נדחה בגלל הדחיה במועד פתיחת שנת הלימודים? תודה.
 

zoyaniv

New member
נדחתה בהחלט

מי שהשם משפחה שלו מתחיל ב א עד ט 28.10.08 י עד ס 29.10.08 ע עד ת 30.10.08
 

zoyaniv

New member
שלחו לי מכתב עם אישור השיבוץ ועם תאריכי

הכניסה למעונות וזה התאריכים,ומכיוון שאני יודע שהכניסה אמורה הייתה להיות ב 22-23 לחודש אז הייתה דחייה וזה המידע העדכני (-:
 

FoxyLady1

New member
לא קשור

זה נשמע כמו מידע קונקרטי, אבל אני לא מבינה מה הקשר בין הדחיה לכניסה למעונות. הרי את המקדמה על מגורים כבר שילמנו.. ועל סמך מה המידע?
 

zoyaniv

New member
יש לי תיאוריה קלה על הנושא

מכיוון שאם נכנסת אחרי אמצע החודש לא משנה מתי הם לוקחים חצי שכר דירה חודשי אז לא שמנה להם אם זה ב 15 או בשלושים וככה יש להם פחות הוצאות כי הם מרוויחים שבוע+ בכל מקרה נחמד לדעת שגם את נכנסת לך למעונות,מה לומדת ולאיזה מעונות הולכת?
 

FoxyLady1

New member
זה מכעיס

נשמע לי לא סביר לשלם פר חצי חודש על 3 ימי שהיה. לא סביר ולא מוסרי, במיוחד כשמדובר בסטודנטים שמרוויחים את הכסף הזה בדם יזע ודמעות.. אני כל יום בודקת את הדואר, וכלום. זה כבר נהיה מתסכל. כי הדואר שלי הוא מרחק הליכה של איזה 15 דקות מהבית... בקשר למעונות - עוד לא קיבלתי אישור סופי, אבל אני תמימת דעים לגבי זה שאני אגור בפדרמן. מה לעשות, ייחוס אפשר להרוויח או בותק או בנתוני פתיחה טובים. לי אין אף לא אחד מהם. לעבודה סוציאלית התקבלתי על קוצו של יוד, כאשר נותרו להם מקומות ספורים פנויים, בזכות כאלה שביטלו. מה איתך?
 

amitk80

New member
ידידה שלי שגם נכנסת השנה

למעונות סיפרה לי שהיא נכנסת בסוף אוקטובר לפדרמן. לא רוצה לבאס אבל רוב הסיכוים שתקבלי פדרמן כי בשביל להכנס לטליה צריך פסיכומטרי גבוה או בעיה רפואית כלשהי. אני מסכים איתך שזה לא בסדר. שווה לך אולי לנסות לשכור דירה בחיפה באיזורים הקרובים לאוניברסיטה (נווה שאנן, רמות רמז). ניסית לבדוק אופציה שכזאת? בהצלחה, עמית
 

FoxyLady1

New member
לא עלה בדעתי לרגע

שזה לא יהיה פדרמן, אז אין מה לבאס. הייתי, ראיתי, צחקתי, בכיתי. פדרמן בסדר, רק הפרטיות תהיה לי חסרה לי מאד... וגם אופציה של דירה עלתה על הפרק, אבל אני מממנת הכל לבד. לימודים, מגורים, כלכלה. אין באפשרותי אפילו לחשוב על דירה, שגם הזולה ביותר כנראה תכפיל את הסכום שהמעונות דורשים. לא יכולה פשוט. אתה לומד באונ'/למדת?
 

amitk80

New member
לגבי הפרטיות

לפחות תהיה לך יותר פרטיות מאשר לחבר'ה שבתוכנית האח הגדול. כן אני מבין שזה מציק מאד ולא נעים. אפשר לשאול כמה הם דורשים על מעונות? בגדול אפשר למצוא דירות במחיר סביר אבל נכנס גם קטע של ארנונה, חשמל, מים, טלפון, אינטרנט ואוכל אז כנראה שזה באמת יהיה יותר יקר ממעונות. אני ממש מבין אותך. אני לומד באוניברסיטה. מה את מתחילה ללמוד? את יכולה לפנות גם במסר אם נוח לך. בהצלחה, עמית
 

בוריס1987

New member
באמת אל תתבאסי

בשנה שעברה גם אני עליתי לכיתה א' וקיבלתי פדרמן כמו כולכם. בהתחלה זה נראה כאילו סוף העולם מגיע ואני הולך לבלות את השנה הקרובה עם שותף שיישב לי על הראש ויפריע לי ללמוד תוך שהוא שומע מטאל כבד אל תוך הלילה וגונב לי אוכל. נשבע לך כל זה עבר לי בראש... מה בפועל? את קמה בבוקר, אומרת בוקר טוב אם היא קמה איתך. כמעט אף פעם אין תור במקלחת כי כל אחת קמה בזמן אחר, מתארגנת ויוצאת. בערב כשאת חוזרת אומרת ערב טוב, רוצה ללמוד? מתחשבים אחד בשני כמעט תמיד, רוצה לפטפט (נו...בנות...) גם זה ניתן כי תמיד תיהיה השותפה המשועממת. אנחנו בדירה היינו מבלים במשחקי קלפים אל תוך הלילה. עברתי 3 שותפים במהלך השנה הזאת. הראשון אמריקאי נפלא שהיה בול בראש שלי, השני בחור מצחיק שהיה מתווכח איתי כל לילה (ובגללו קיבלתי 70 באיזה מבחן, כי נורא רציתי לישון ולא התרכזתי...אבל לא נורא היה מועד ב), והשלישי סיוט שלא ייאמן! לא הסתדרנו בכלל וזה הגיע לדברים מאוד לא יפים (ליל המנורות- שני טמבלים ישנים בלילה עם מנורות שולחן מכוונות על כל אחד כמו פרוג'קטורים...
) ועדיין מאוד נהנתי ולא הייתי בוחר בטליה בדיעבד בשנה שעברה. אין על פדרמן מבחינת החיות שלו (טליה מתה יחסית...כל אחד בעיניינו) ולו מהסיבה הפשוטה שכולם באותו הבניין, אם את לא מסתדרת עם שותפות תמיד אפשר לפנות לאם הבית המאוד מתחשבת ואפשר למצוא פתרון, מדובר באנשים מבוגרים ותוכלי למצוא אנשים בראש שלך. כל חבריי לחוג שחיו בפדרמן היו מרוצים עד לשמיים ומארגנים אותו חדר בפדרמן גם השנה, חוץ ממני ואני מאוד מקווה לעבור השנה לטליה (אם ירצה השם...או יותר מכך, אם תרצה חווה), אבל גם בשבילי החוויות האלה היו חשובות ואני שמח שעברתי אותן. לכי לפדרמן עם ראש מורם וגישה של "לזרום ולהנות מה שלא יהיה" וזה ישתלם לך ועבודה סוציאלית זה אחלה, כמעט הפכתי לכזה בעצמי. אני מכיר כמה מאצלכם שבשנה ב' וג' עכשיו והם אנשים מאוד נחמדים. סליחה על החפירה.
 

FoxyLady1

New member
אני לא חושבת

שזו החברה שתפריע לי. להיפך, אני בן אדם שקשה לו לבד. תמיד צריכה אנשים מסביבי. ואני מאמינה בלב שלם שבשביל להסתדר עם מישהו שאתה חי איתו מעבר לכל רמה של פרטיות, צריך להשקיע המון. ולהיות נוח, ומתחשב. כי כשזה ידפוק לך על הדלת, אתה תרגיש את העוצמתיות הטמונה בהשקעה זו לכאן ולכאן. אני חושבת שהבעיה שלי היא יותה עניין של טריטוריה. אז יש חדר, 2 מיטות, שני צדדים, נוף עוצר נשימה (עם פרוטקציה מחווה), ובתוך כל זה יש שלם. והשלם הזה לעולם לא יהיה מה שאתה היית רוצה שיהיה. כי רק חצי הוא שלך. אז יורד החשק לרהט את החדר ולעצב אותו כאילו אתה הולך לגור בו שנה. מה אתה לומד? יליד 87? אתה יותר קטן ממני, לא חוקי שאתה סמסטר מעליי!
 

amitk80

New member
יהיה בסדר

בכל מקרה שתרגישי רע תבואי ותדברי איתנו פה בפורום ונעזור לך
...
 

בוריס1987

New member
זה אכן רק חצי

אבל את תתרגלי מהר לרעיון ותעצבי כפי שאת אוהבת. בתקווה שהשותפה לא תהרוס עם בלאגן... אצלנו אני זה שהרס עם בלאגן אז אני יודע.
אני לומד פיזיו'...ואני צעיר... אבל מאוד בוגר בנפשי!
 

FoxyLady1

New member
וואו. כן.

אני מאד פדנטית ומסודרת. ובלאגניסטים זה לא בבית ספרנו. לא 'כפת לי להתחשב ולעוף מהחדר כשצריך, אבל רק לא בלאגן. יכול להוציא אותי משלוותי. עד כמה שראיתי, פדרמן זה בניין אחד. יש איזה אגף יותר שווה מהשאר?
 

בוריס1987

New member
פדרמן

מאוד ממליץ להיות בקומות העליונות (11,9,8) ולא בתחתונות. גם יחסוך זמן על מעלית כי היציאה היא בקומה 9, וגם שמעתי שממש למטה מאוד טחוב ולא סמפטי. אם זה תלוי בך תיהי למעלה.
 

FoxyLady1

New member
בגלל זה כשבאתי

ליום סיור מעונות (יאללה צעירה פעורה שאני), חווה היתה נורא נחמדה ורשמה את הפרטים שלי כדי שאני אקבל חדר עם נוף שמשקיף לים התיכון. מה לעשות, אפשר לאכול חרא ואפשר לאכול פחות חרא. אז עדיף פחות לעת עתה. תכל'ס אני תוהה בכלל עד כמה אפשר לרהט את הפינה העזובה הזאת בכניסה שהם קוראים לה 'פינת אוכל'.אין שם מקום לרגל אדם:(
 

zoyaniv

New member
אני אשמח לארח אותך בטליה (-:

לכוס קפה דיאט קולה או יין אדום טוב
 

FoxyLady1

New member
יא אללה קלעת בול

כוס קפה - בבוקר. דיאט קולה - צהריים. מרלו של גמלא/גליל ערב. וכן, טליה בכיף. תמיד רציתי לגור בבתים צבעוניים. אבל תכל'ס, ממש התלהבתי ממגרשי הטניס שיש במעונות טליה. בתור אחת ששיחקה 6 שנים בצעירותה..:)
 
מגרשי הטניס לא שייכים למעונות

הם נמצאים בשטח האוניברסיטה (יש גדר שמפרידה בינם לבין המעונות), ואם אני לא טועה, הם באחריות היחידה לחינוך גופני.
 
למעלה