ואם זה מתחיל בג'אז ונגמר בפרוג? ../images/Emo8.gif
האמת שאצלי אין קשר. ג'אז אני כמעט לא קונה, רק מאזינה די הרבה ל-88FM ול'מצו' והולכת מדי פעם להופעות. אני לא זוכרת מתי גיליתי שאני אוהבת ג'אז. אני רק זוכרת שקלטתי שאני כנראה ממש אוהבת את הז'אנר כשהייתי בתיכון - הצלחתי להקים את עצמי מהמיטה ביום שישי בבוקר(!) ביום בו לא היו לימודים(!!) ונסעתי במיוחד לת"א עד סוזן דלל לשמוע הופעה של הביג בנד של בית ספרי. בתור ציפור לילה כשאני מצליחה לקום מהמיטה בשעה שעוד אפשר להגיד כ"בוקר" ואני לא חייבת, אז אני כנראה מאד רוצה...
ההורים שלא לא שומעים מוזיקה כמעט בכלל, ואין לי אחים גדולים. את הטעם המוזיקלי שלי גיליתי ורכשתי לבד, כמעט בלי הדרכה. ביסודי שמעתי בעיקר מה שהשמיעו ברשת ג' (טרום ה"רק מוזיקה ישראלית"). בתיכון הייתי מאזינה פאסיבית של גל"צ וגלגל"צ (שהיתה עוד בחיתוליה, ולא מפלצת הפלייליסט של ימינו) וביטלמאניקית אקטיבית. בצבא היכרתי את דיויד בואי (של שנות ה-70) ומשם והלאה התעמקתי בעיקר במוזיקה ישראלית אחורה וקדימה (הפורום הראשון בו כתבתי ברצינות היה מוזיקה עברית של IOL, שעבר מאז גלגולים לוואלה ומשם לתפוז). לפרוג הגעתי ב"איחור" של עשור. אמנם אלבומי קלאסיים כמו 'הצד האפל של הירח' או 'פעמונים צינוריים' יושבים אצלי על המדף עוד מתקופת הצבא, אבל על הז'אנר שמעתי רק לפני כארבע שנים, אז טבלתי את האצבע במים של
Selling England by the Pound. רק לפני כשנתיים התחלתי להשתכשך בו יותר בקביעות (והשאר, כמו שאומרים, ייכתב בדפי ההיסטוריה).