כן,כן,כן

Fruit Smash

New member
../images/Emo13.gif

אני מנסה. מקווה שתאהבי, לא חובה להשתמש כמוווובן
שיער: חום ארוך חלק עם שביל בצד. חולצה: גופיה תכלת עם ציור קטן כלשהו באמצע. [זה יכול להיות לב/פרי/פרח וכו']. חצאית: מיני שחורה. מתחתיה מכנס ג'ינס מתרחב ומאגניב
נעליים: או שתעשי אולסטאר, או שהג'ינס כבר יכסה את הנעליים. אני מקווה שזה לרמה שאת רוצה, ושזה נחמד

blooom

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo126.gif../images/Emo55.gif

תודה לך
זה מגניב,וזה מתאים לרמה שלי. תודה לך! ואני אעשה לעשות

:):):):):)

שיער - חום גלי אסוף ב-2 קוקיות בצבע סגול בהיר(אם קשה לך - פזור עד לכתפיים עם שביל בצד ובצד השני 2 סיכות בסגול בהיר). חולצות - חולצה א': ארוכה בעם פסים - סגול לבן סגול לבן... חולצה ב': גופיה (או טישרט) צהבהבה שיש עליה סימן שאלה סגלגל חצאית - סקוטית ממש ארוכה (עד הברך לפחות) בצבע סגלגל. נעליים - נעלי בובה צהבהבות. מקווה שאהבת :)

Fruit Smash

New member
עוד תיאור ../images/Emo3.gif.

אני אשמח אם מישהי עם עודף השראה ורעיונות מטורפים תתן לי את התיאור
. אז מה אני צריכה? תיאור עם מלא דברים, כמה שיותר על כמה שיותר, חצאית על מכנס, נעליים מגניבות, חולצות ועוד חולצות ועוד אביזרים.. ומה שבא
סומכת עליכן

nitzanru

New member
עודף השראה ../images/Emo99.gif

אני אוהבת לתת תאורים כאלה! המלצה - תנסי למצוא בייס מעוצבן, מרוגז, עצוב. אם לא לא נורא. אבלךל עדיף.
שיער: שיער חום בהיר מקורזל, אסוף בשתי קוקיות גבוהות וענקיות. הם לא נמשכות למטה אלא נגמרות בערך אחרי האזניים, הם פשוט גדולות מאוד... השיער מחולק לשביל קצת עקום באמצע, שיוצאים ממנו המון שוונצים. גם משאר השיער יוצאים שוונצים. חולצה: טי שרט קצרה בצבע תכלת- אפור מלוכלך, קרועה למטה. צווארון עגול חונק כזה.. (לא גולף...) פשוט צמוד. הטישרט מגיעה עד הפופיק ולא ממש הולכת ישר... מתחת לטישרט יש חולצה אפורה -לבנה שוב, מלוכלך כזה. היא ארוכה ומכסה את היידים כמעט עד הסוף. החולצה ארוכה ומכסה את המכנסיים. הסוף של החולצה למטה, והסוף של השרוולים הוא פסים צבעוניים בכל הצבעים. משהו כמו 7 פיקסלים. חצאית: חצאית מיני ורודה בהירה. לא מבריקה אלא בלויה. על כל החצאית יש לבבות אדומים קטנים. מתחת לחצאית הזאת יש עוד חצאית, הפעם עד הברכיים, בצבע תכלת. ומתחת לכל זה - מכנסיים שחורים פשוטים, עם שני פסים לבנים בכל צד. נעליים: אולסטאר אחת ורודה בהירה, עם סימנים אדומים, כאילו מישהו בא וקישקש עליה עם טוש, השרוכים ורודים כהים.. אולסטאר שנייה היא כתומה עם שרוך שחור. איפור: עיפרון שחור בעיניים. תנסי להבריק לה את השפתיים. אביזרים: רואים כתפיות עבות של תיק אדום.על אחת הכתפיות יש הרבה סיכות קטנות כאלה שכתוב עליהם LOVE KISS COOL ומצויר עליהם סמיילים וכאלה שטויות. עלהמכנסיים השחורים גם יש שיכה אחת כזאת, עם סמיילי שחור על רקע צהוב. על אצבע אחת מיד ימין יש טבעת שחורה מבריקה. יש סיכות ורודות גדולות בכל צד של השיער. בחולצה האפרוה תקועה שיכת ביטחון. מקווה שאהבת!

Fruit Smash

New member
וואו, אהבתי ../images/Emo99.gif

תודה
אני לא חושבת שאני צאליח שיער מקורזל
אם אני אעשה חלק, מה לעשות איתו?

nitzanru

New member
אממ...../images/Emo9.gif

תנסי לעשות מתולתל, אם לא אז חלק, אבל מבולגן ומלוכלך,פשוט שלא יהיה יפה!

../images/Emo140.gif דרוש תיאור

אוקי אני צריכה תיאור לדולי אלמנט אויר. לא מסובח מדי ובלי תלתלים\בקבוקים אני לא טובה בזה

מ א י ו

New member
משו מוזר: דרוש תיאור לציור

אני מדגישה- ציור...אני מציירת אישה ואני רוצה תיאור גותי כזה...תוודע מראאאאש

מ א י ו

New member
זה טוב אבל התכוונתי לתיאור...תודה

בכל מקרה..אני אנסה גם את זה....מישו רוצה לתת לי תיאור?

xxgatxx

New member
../images/Emo43.gifאני אנסה

תיאור קל אממ אממ אממ שיער שחור חלק עד הכתפיים ובכתפיים יש מן גל קטן כזה. חולצה ורודה שלושה-רבעים. מחשוף וי. במחשוף תחרה לבנה. שרשרת פנינים חומה שרשרת מכסף עם תליון. מכנס חום ארוך. חגורה שחורה עם אבזם ורוד. כפכפים בצבע שחור ולבן.

למעלה