כן,כן,כן

../images/Emo28.gifנאמנאמ.

שיער
חלק- מקלות בצבע חום, עד הציצי, קצוות בירוק כהה.כדי שיהיה מיוחד, תוסיפי גוונים ירוקים בגוון אחר- הקבוצות שיער עם הגוונים הירוקים הם גליים\מתולתלים.
חולצה
גופיית סבא שחורה, מעלייה סטרפלס בטן קצר וירוק, שיכולה להיראות כמו הדפס של החולצה.מהסטרפלס יוצאים שתי חוטים אדומים- ורשום עליו משהו באדום.
חצאית
חצאית לבנה עד הברכיים שהיא נגמרת בעקימות
. על החצאית יש 2 חגורות, אחת אדומה ומלאה בנצנצים שמקובצים בצורות של לב, ועיגול. וחגורת ניטים שחורה שהיא חצי נופלת [רופפת]. בלמטה של החצאית יש 2 פסים שחורים עבים, זה שבלמעלה מבין שתיהם יותר ד'.
נעליים
אולסטארס אדומות עם פס לבן. גרביים קצרות ושחורות, עם פס מקווקו לבן.
תוספות
צמיד צמוד ועבה ליד, בצבע אדום עם קשקושים בירוק עליו.
שרשרת מרשימה עם יהלומים, גדולה.
איפור ירוק שחור, קצת קודר אבל מגניב :p.
על המצח קעקוע צהוב בצורת ירח, קטן. תגידי, אם את לא עושה
.

Blue Pencil

New member
אני מצטערת..אני חייבת...

יש שם קצת שגיאות- חולצת סטרפלס קצר
שתי חוטים
וכל מיני כאלה..

Blue Pencil

New member
קיבלתי תיאור לא מזמן

מיאנה. תיאור
! אבל נתקעתי איפשהו באמצע.. הוא לדולי לוליטה גותית. מישהו מעוניין בו?

xxgatxx

New member
../images/Emo43.gifדרוש תיאור =]

לדולי סקא [SKA ולא האתר סצא] שכזו P= עם משבצות שחור לבן, כמובן!

xxgatxx

New member
../images/Emo43.gif =/ באמת תודה

יפה אני מרגישה שייכת. בשדח"ם הקודם לא קיבלתי אף תגובה ועכשיו גם פה. מה הבעיות שלכן? אתן מנדות אותי?

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo25.gif

שיער שחור גלי עם שביל בצד, עד הציצ. אודם שחור וצללית לבנה. חולצת קשירה לבנה שכתוב עליה bite me
. מתחתיה מבצבצת חולצת משבצות שחור לבן. השרוולים שלה T אז רואים אותם, את הצווארון וגם קצת מלמטה. מכנסיים שחורים עם שני פסים לבנים בצד שמאל. [לאורך] המכנסים נשפכות כזה על הנעליים כך שרואים את החלק הקדמי שלהן רק, מבינה? הנעליים הן נעלי בובה לבנות. סטאף: קולר ניטים. צמידים שחור ולבן. לק שחור או לבן [אם יש לך אפשרות בבייס]. עגילי חישוק לבנים. מקווה שאהבת ושזה מה שהתכוונת אליו
תגידי אם את עושה או לא

blooom

New member
דרוש...../images/Emo55.gif../images/Emo126.gif

דרוש תיאור של משהו יום יומי נחמד ברמה של מתחילים... עם אפשר אז בלי שיער מתולתל/בקבוקים...

למעלה