כן,כן,כן

shooroo

New member
אני רוצה לנסות^^

אוקי^^ שיער חלק אבל מבולגן בצבע חום בהיר [שלא יהיה לו ברק כתום/צהוב] עם פס ורוד. פוני ישר ושתי קוקיות גבוהות עם גומיות פלסטיק של דובדבנים ורודים. חולצה לבנה מכופתרת, ומעליה סוודר ירוק עם מפתח וי. שהחולצה הלבנה תהיה מכופלת במרפק על הסוודר, ושהצווארון שלה יצא. חצאית סקוטית בורוד עתיק, עם משבצות בשחור ולבן. מתחתיה ג'ינס בהיר עם קרע בצד אחד, לא ממש מתרחב. מגפיים שחורות וגסות. אודם ורוד. בנדנה צהובה קשורה על הג'ינס בצד בו אין קרע. צמיד ניטים שחור ביד אחת, וביד השניה צמיד זיעה אדום-לבן-כחול. קולר ורוד צצומי. אם את לא עושה תגידי:]

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif אני עושה בטוח ../images/Emo13.gif

רק בשיער - התכוונת שהוא פזור ובנוסף יש שתי קוקיות קטנות גבוהות כאלו?

Miss Naama

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

סיימתי
מרוצה. אני אשים בשדח"ם הבא.

Blue Pencil

New member
להלהלה[:

שיער: שיער אדום כהה קצוץ כזה עם קוצים. חולצה: חולצה שחורה קצרה עם ציור של גולגולת עליה בצבע לבן. מתחת לזה חולצה ארוכה[רואים רק את השרוולים] בצבע אדום עם פסים לבנים. מכנסיים: מכנסיים שחורות עם המון כיסים ותפרים אדומים. נעליים: [רואים רק את התחתית] פלטפורמות אדומות. עוד: -דם. -איפור:אודם בורדו כהה כהה,צללית שחורה. -ביד:כדור-סל. יצא די משעמם ופשוט..אין לי המון השראה בשיעור מחשבים אז כשאני אגיע הבייתה אני אנסה עוד אחד.

../images/Emo28.gifאופס../images/Emo12.gif.

אמממ.. מרוב שהצפתי את הדרוש תיאור, אני מרגישה כאילו הכל נוגע לי
.

../images/Emo28.gifנאמנאמנאמ.

אופנת רחוב יפנית או סתם מגניב. מפורט ומובן לגמריי. והרבה אביזרים על הגוף. אל תרשמו סתם: חגורה צהובה, חוט. תפרטו [בשביל הקדומים ] ^^. דרוש תיאור זה פינה כיפיתכיפית >.<

nitzanru

New member
בבקשה

שיער: שחור פזור עד הטוסיק. מותר לך להתפרע - חרוזים צבעוניים קלועים בו, צמות קטנות, קוקיות קטנות, סיכות, פעמונים, חוטים. שהכל יהיה מלא בכל מיני דברים קטנים כאלה! למעלה: גופית ספגטי עד הפופיק. מלאה פסים צבעוניים לא לפי סדר (הכוונה למשל: צהוב אדום ירוק, ירוק צהוב אדום, אדום צהוב ירוק.) הפסים לא שווים ברוחב, אחד עבה אחד דק אחד בינוני. תתפרעי! מתחת לגופיה: חולצה לבנה 3/4 החולצה נמשכת ממש טיפה אחרי הגופיה. מכנסיים: ג'ינס 3/4 כהה. הסוף הוא שוונצים קרועים כאלה... (כאילו מישהו לקח מספריים וגזר את הסוף.) מתחת לברך ימין יש שלושה פסים דקים לרוחב: אדום צהוב וירוק. לידם כפתור שחור מבריק. חצאית: חצאית מיני לבנה. המון המון המון קפלים. נעליים: אולסטאר כתומות עם שרוכים תכלת. גרביים לבנות עם פסים ירוקים ותכלת. אביזרים: -חגורה לבנה רחבה, עם המון לבבות קטנים בגווני האדום והורוד. אבזם כסף גדול. -יד שמאל: ארבעה צמידים רחבים בצבעים: סגול, ירוק כתום וורוד זועק. (לא בהכרח בסדר הזה). -יד ימין: טבעות בכל הגדלים הצבעים והסוגים על שלוש האצבעות האמצעיות (אצבע אמה וקמיצה
) מקווה שאהבת!

למעלה