כן,כן,כן

Blue Pencil

New member
כן,כן,כן../images/Emo101.gif

נבנה לנו קן, אני אשיר ואתה תנגןןןן.. דרוש תיאור..

c ויטמין

New member
אז קבלי תיאור! מאגניב

שיער: תלתלים בלונדיניים (טיוט של לאה BIDRIL) חולצה: חולצת קשירה בצבע כתום החולצה מגיעה עד למותניים ועל החולצה יש ציור של תות/בננה/תפוח/אגס או פרצוף של חתול עוגיית שוקולד צ'יפס...(חחח) מכנס: שחור עד לברכיים עם כיסים גדולים בצדדים. נעליים: נעלי אולסטאר או נעלי ספורט כתומות+שחורות (ממליצה נעלי ספורט) אביזרים: צללית ורודה אודם אדום מבריק

Fruit Smash

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני עושה אבל שיער חלק, אני לא טובה בתלתלים
. ואולי אני אוסיף עוד פרטים
.

אהם. ../images/Emo141.gif

תיאור גותי. אבל אל תתנו לי שמלות או חצאיות, אני לא יודעת לעשות >< לא קשה במיוחד, בינוני. אממ.. ואפשר גם לצרף בייס?

אנבלייי

New member
אנייייייי

שיער שחור וחלק חלק, עד אמצע הגב בערך, קבוצות למטע ופוני ארוך קבוצות שמכסה לה המון המון את העיניים שמלה שחורה צמודה שרוולים ארוכים ומתרחבים עם קרעים, השמחה מגיעה עד הברכיים וגם בסוף יש קרעים, מעך השמלה יש משהו לבן שנראה כמו קורי עכביש על הכל, מפוזר כזה.. רגליים קורי העכביש מטפסות גם קצת על רגל אחת מתחת לשמלה, בלי נעליים, לק שחור ברגליים אביזרים שרשרת עם צלב היא מחזיקה ביד דובי עם עין אחת.

gilmorefreak

New member
אם רק תגידי שאת לא יודעת

ולא תנסי..איך תדעי? סתם טיפ, בלי קשר לתיאורים והכל..קחי כמה דוליז עם קפלים ממש ממש טובים, תגדילי בצייר ותנסי לצייר בעצמך.. יכול להיות שבהתחלה זה לא יצא לך..[ גם 10 דוליז זה התחלה
] אבל בסוף תצליחי..

pampkin

New member
טוב טוב יש לי אפילו שניים:]

שיער: שחור כחול, ארוך ומפחיד. בצד ימין כמה פסים בורוד. טופ: מחוך בצבע אדום-שחור עם פסים בצבע כסף או משהו בהיר אחר (אבל לא צבעוני, לא צהוב או ירוק או כתום נגיד. משהו כמו זהב , לבן או כסף.) מתחת למחוך חולצה עם שרוולים עד המרפק או אמצע היד בצבע ורוד, ופסים (דקים, כאילו חוטים) בצבע צהוב (בהיייייר) עליה. בוטום: חצאית מיני שחורה. למטה "פרנזים" כאלה (יענו חוטים שיוצאים ממנה) בורוד, שוב
נעלים: נעלים שחורות (אבל עדינות, לא נעלי בובה או אולסטאר או נעל מפלצתית כזאת שאני לא יודעת איך קוראים לה. משהו יותר עדין, נשי, מבוגר) ומעל חותלות פרוותיות בצבע ורוד (הפתעה) עם נקודות בצהוב בהיר. אקססוריס: צמידים בכל מני גוונים של צהוב על אחת היידיים. שרשרת של ה"A" הזה (את יודעת למה אני מתכוונת ושכחתי את השם של זה. נו זה A כזאת עם קו ארוך יותר. אם את לא מבינה אני אנסה לצייר לך) בצבע ורוד. גרביוני רשת שחורים. בהצלחה ואם את לא עושה תודיעי.

Fruit Smash

New member
אני רוצה ../images/Emo9.gif.

אני רוצה כמה שיותר, אני בתקופה רעה, אין השראה
.

pampkin

New member
גם את תקבלי../images/Emo9.gif

שיער: חום בהיר, קצרצר, עם סרט עבה כזה שמחזיק אותו בצבע צהבהב. (אם את צריכה דוגמא רק תגידי) טופ: טי שירט ורדרדה, עם ציור של אפרסק. (זה פשוט צריך להיות פרי בצבע של האפרסקים). בוטום: ג'ינס מתרחב עד הברך עם הדפסים של תפוחים (לא, פה אני מכריחה אותך לעשות תפוחים!!!1
) קטנטנים על כולו. נעליים: נעלי בובה בצבע אפרסק. אקססוריס: עגילים שקצת קשה לי להסביר, אני אוסיף ציור. (נו זה לקח לי שניה בדיוק לעשות את זה, עזבי אותו
) צמידים עם חרוזים שמנים כאלה, עגולים, יענו מסטיק, בצבעים ורוד כתום וצהוב בכל הגוונים שלהם. בהצלחה וסורי שלקח לי מליון שנה.:]

Fruit Smash

New member
../images/Emo6.gif

את ילדה מצחיקה
. הרגת אותי עם התפוחים
. יוו תודה, דולי סטייל פירות

למעלה